Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Éteri DNS és csillagmagok és vérvonalak

2021-07-03

Specifikus származási ágak keverékei vagyunk

 Éteri DNS és csillagmagok és vérvonalak.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Gigi Young: Íme egy tanítás Solenah-tól, óh várjunk. Amikor ezt leírtam eszembe jutott, hogy ez nem Solen-től van, hanem egy új vezetőtől, aki a „Tündérek Felsőbb Tanácsával” áll kapcsolatban, a neve (D)Tiahrwyn(m) (az “r” görgetett, meglehetősen gyorsan és egy szusszantásra ejtendő.

Amikor megszületünk egy összetömörüléssel/felhalmozódással vagyunk egyenlők, specifikus származási ágak keverékével, melyek földi és éteri eredetűek.

Az éteri eredet olyan fényszálakból/hanghúrokból tevődik össze, melyek aktiválják a specifikus szálakat az éteri DNS-ünkben, ezek a fényszálak/hanghúrok a Felsőbb Énünk specifikus tapasztalatiban gyökereznek, amiket erre az életre magunkkal hoztunk, például: plejádi, arktúruszi, tündér, lantbeli… Mindezek a történetek, a karma, a tehetségek, a képességek, a titkok, a leckék, mind az éteri DNS-ben kerülnek tárolásra, arra várva, hogy kifejezésre jussanak és felébredjenek.

Éteri DNS

Megkezdhetjük a tudatosodás útját járni és integrálhatjuk az éteri DNS-ünket, ha elkezdünk egyre több fényt megtartani [lehorgonyozni] a fizikai testünkben. Több fényt tudunk megtartani, ha elengedjük az eltorzult és súlyos paradigmákat [régi valóságot], melyek nem azonosak DNS-ünkkel/ tervünkkel/célunkkal. Más szavakkal kifejezve, minél jobban elengeded a negatív hitrendszeredet, annál több helyet teremtesz és valójában az üres tér sem üres, mert ’tele van veled’.

Üres tér

Az üres térben ott vagy te is, méghozzá a legletisztultabb formádban, olyan érzés, mintha üres lenne, mert magadat nézed. A lecsendesített szív és elme által létrehozott üres térben mindig te leszel ott, természetes formádban, mely az éteri és fizikai DNS-edben gyökerezik és fejeződik ki. A csend, az elcsendesedés és az bioenergetikai meződ ürességgel való elárasztása az te vagy, ez pedig nagyon gyorsan fogja aktiválni éteri DNS-edet. A csend mérhetetlenül hangos a nem fizikai részeid számára, ez egy hívás az eggyé válásra, hogy részeid újra egésszé állhassanak össze, hogy előbbre juthass. Minden tapasztalat, amire emlékezned kell, ami segíteni akar neked, rendelkezik a válaszokkal, amiket a csenddel való munkában integrálhatsz magadban. Csend nélkül nem jöhet létre a kapcsolódás, nem tudnak átjutni az „őrületen” [zajos életen], térre van szükségük, hogy rendeltetésszerű helyükre kerülhessenek. Ha elkezdték „befészekelni” magukat a helyükre, az éteri DNS-ed kivilágosodik, képes vagy információhoz jutni/letölteni, inspirált szívvel és elmével fejlődsz tovább.

Fizikai DNS & Származások

A fizikai eredet a DNS-ünk fizikai elemeivel másolható. Fizikai DNS-ünk teszi láthatóvá a fizikai kifejeződésünket itt a Földön, a családi és genetikai lenyomatra alapozva. Ezt tartalmazza. Erre a világra való inkarnációdat megelőzően láttad és érezted az inkarnációra lehetőséget nyújtó opciókat/kódokat, a szüleid közötti lehetséges specifikus emberi DNS opcióival együtt. Sokkal több a lehetőség a szüleid DNS történetének kombinációi által és jellemzőivel, mint azt képzelnéd. A DNS specifikus szálai bizonyos inkarnálódó lelkek számára rokonszenvesebbnek hatnak a fizikai inkarnáció során, mert a testnek a fizikalitás spektrumaiban kell működnie és szükség van bizonyos fokú hasonlóságra a lélek alap-rezgésszintjéhez képest. Például, egy Plejádokon keresztül inkarnálódó léleknek, lantbeli, tündér világokbeli és szíriuszi befolyással, könnyebb olyan egyéneket választania [fizikai szülőket], akik fizikai vérvonala ezekben a civilizációkban gyökerezik. Ez azt jelenti, hogy a test vezetőképes és segíti a lelket a nyers spirituális anyagon keresztül, amin a léleknek át kell jutnia. Az inkarnációs folyamatban fontos a lélek vezetőképessége és más képességei – hogy a fizikai testen keresztül fejezze ki magát.

Léteznek tündér vérvonalak, ahogyan plejádokbeli, szíriuszi és lantbeli stb. vérvonalak is. Mi mind különböző égi faj mozaikjai vagyunk, melyek közül néhányak dominánsabbak a többinél életünk során. Természetesen mindegyik fontos, bár a specifikus eredetek, DNS-ünk különleges aspektusai előtérbe kerülnek, ha nagyobb hasznodra válik a növekedésed szempontjából az életed során. Ezért vannak a specifikus vérvonalak, a fizikaiak és éteriek, ezek eszközök, melyek támogatnak és alapként szolgálnak lelked kifejezéséhez.


Éteri DNS és csillagmagok és vérvonalak1.jpg

 
Kép forrása: Pinterest.com

Szerző: Gigi Young


Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Forrás: http://gigiyoung.wordpress.com/magyar forrás: http://kristalyhang.wordpress.com