Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KORONA ÉS GYÖKEREK

2023-01-07

Korona csakra és gyökércsakra kapcsolata

 korona és gyökerek.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

KORONA ÉS GYÖKEREK

 

Korona csakra és gyökércsakra kapcsolata

 

„Amint fent, úgy lent”

 

A korona csakrátok hatással van gyökér csakrátokra, tükröződik benne, és fordítva. Gyökér csakrátok összeköt benneteket a földdel, korona csakrátok pedig összeköt benneteket a mennyekkel. Ha nem vagytok megfelelően földelve a földi síkon, akkor nem lehettek megfelelően földelve a magasabb síkokon sem. Ez a földeletlenség azt eredményezi, hogy az én számos aspektusra szakad szét, az én aspektusai szétkapcsolódnak, és az illető szétszórtnak, zavarodottnak és üresnek érzi magát.

 

Amikor valaki ilyen széttöredezett állapotban van, nehéz a középpontjában maradnia, és nehéz felfognia azt is, hogy melyek az igazi szükségletei. Ez pedig azt eredményezi, hogy az illető képtelenné válik szükségleteit kielégítettként manifesztálni, kinyilvánított szándéka ugyanis nem tartalmazza azt a tisztaságot, ami szükséges ahhoz, hogy valaki magnetikusan magához vonzza mindazokat az eszközöket, amelyek szükségletei kielégítéséhez szükségesek.

 

Amikor valaki kinyilvánítja a szándékát, az energia keresztül szűrődik a korona csakrán. Ezt az energiát az illető [szellemi] vezetői és spirituális segítői szedik össze, és számos energia-dimenzión halad keresztül. Amikor valaki nem kapcsolódik rendesen a földi síkhoz, akkor nincs megfelelő kapcsolata a fizikai szintű manifesztációval, így mindkét végen megszakad a kapcsolat, ez pedig azt jelenti, hogy a szándék nem éri el valódi célját, hogy hozzátok vonzza azt, amire szükségetek van.

Ha a szándékaitok nyilvánvalóak, az tehát segít nektek abban, hogy koncentráltak és földeltek maradjatok.

 

A félelem földeletlenné tesz benneteket.

 

A múltban élés földeletlenné tesz benneteket.

 

A jövőben élés földeletlenné tesz benneteket.

 

Az egyik fő ok, amiért sok embernek nehézsége van szükségletei megteremtésében az az, hogy túlságosan sok energiát töltenek a múlt és a jövő feletti aggodalmaskodással, és nem összpontosítanak eléggé, nem fordítanak elég időt és energiát a jelen pillanatra, azért hogy más jövőt teremtsenek. A múlt problémáira való összpontosítással fenntartjátok ezeket a problémákat a jövőtökben is, és mivel az energia a saját áramlásának irányába növekszik, ha a fókusz a negativitáson és a félelmen van, akkor biztos, hogy ugyanazt fogjátok megteremteni a jövőben is.

Hogyha valaki teljes kapcsolatba akar kerülni a Lélekkel, akkor teljes kapcsolata kell legyen a Föld Anyával is.

 

A Föld Anya az Ég Atya női aspektusa, a kettő pedig az energia együttes kifejezése. Az emberiség földi utazása fontos a női és a férfi energiák kiegyensúlyozásának szempontjából. A két princípium egyesítése fontos, hogy minden élet kiegyensúlyozott módon fejeződhessen ki. Valaki nem kapcsolódhat csak a földi síkhoz, anélkül hogy az égi síkhoz is csatlakozna, miközben azt várja, hogy egyensúlyt teremtsen és ugyanez fordítva is érvényes. Könnyen emlékezhettek erre az „amint fent, úgy lent”-tel.

A spirituális úton járók közül sokaknak nehézségeik támadnak saját alapvető szükségleteik kielégítésének megteremtésével az az, hogy úgy szólván teljesen a mennyországban járnak. Túl sok az energia a korona csakrában és nem elég a gyökér csakrában. A kiegyensúlyozott kapcsolódási rendszer megteremtése érdekében képzeljetek el egy fát - ilyennek kéne lennetek, szilárdan gyökerezni a földben, táplálékot és energiát felszívni a Föld Anyából, kinyújtózni a mennyek felé, táplálékot és energiát felszívni a Nap Atyából. A fák nagyon hosszú ideig élnek, tökéletesen bíznak abban, hogy szükségleteik mindig kielégíttetnek. Ugyanez érvényes mindannyiótokra, bízzatok benne, hogy a szükségleteiteket mindig kielégítik fizikai, érzelmi mentális és spirituális szinten.

A gyökereitek legyenek erősek és legalább olyan mélyen, horgonyozzanak a Földbe, mint amennyire magasra nyújtóztok az Ég felé.

 

"Mi Anyánk, Ki a Földön vagy, szenteltessék meg a Te neved!
Jöjjön el a Te Országod, legyen meg a Te akaratod, miként Te benned, azonképpen bennünk is.
Ahogyan mindennap elküldöd a Te Angyalaidat, úgy küld el hozzánk ma is.
És bocsásd meg a bűneinket, miképpen mi is jóvátesszük mindazt amit ellened vétkeztünk. És ne vígy minket a betegségbe, de szabadíts meg minden rossztól, mert Tiéd a Föld, a Test és az Egészség!"