Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kristálytest

2018-11-04

Hogyan tudjuk támogatni a Kristály testet a fizikai, az érzelmi és a spirituális szinten

 Kristálytest.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

(Az eredeti cím lefordíthatatlan szójáték: "Becoming Light(er)" - light=fény, könnyű; lighter=fényesebb, könnyebb, gyújtó, öngyújtó)

Celia Fenn cikke

Ezt a cikket azért írtam, hogy segítse azokat, akik épp keresztülmennek az Indigó-Kristály átalakulási folyamaton, valamint azokat, akiknél már befejeződött az átalakulás. Michael Arkangyal újra megkért arra, hogy osszam meg veletek ezt az információt, hogy segítsen megérteni nektek, hogy sokan küzdötök, ahogy próbáltok megbirkózni a létezés új módjaival. Értsétek meg, hogy a létezésnek ez az új módja nagyon különbözik a régitől, és nem tudjátok úgy folytatni az életeteket, ahogy korábban tettétek. Bizonyos változásoknak be kell következniük, ahogy könnyebbé válik a testetek, szellemetek és lelketek. Fényessé/Könnyűvé váltok, ahogy felöltitek magatokra tudatos szerepeteket Ember Angyalokként.

Az Ember Angyal vagy Kristály test könnyebb, mint a régi emberi test.
Több magasabb frekvenciájú fényt hordoz és vezet át magán.
Továbbítja az új multidimenzionális frekvenciákat, hogy segítsen másoknak is belekezdeni az átalakulási folyamatba. Ám amikor arról beszélünk, hogy "könnyebb", ezt nem szükségképpen a testsúlyra értjük.
Sok Kristály gyermek és felnőtt meglehetősen erős és zömök.
Ez segít nekik, hogy földeltek legyenek, és "itt" legyenek a testükben.
A könnyűség a fizikai forma képessége, hogy magas frekvenciájú fényt tartson meg és engedjen át magán.

Ebben a cikkben megtárgyaljuk, hogy a könnyűséget hogyan lehet kifejezni a fizikai, az érzelmi/mentális és a spirituális szinteken.

A fizikai test

Ezen a szinten két olyan aspektus van, ami életbevágóan fontos ahhoz, hogy fenntartsuk a fizikai jármű egészségét. Ez a két aspektus az étkezés és a mozgás. Sokan azt mondjátok, hogy semmi kedvetek a mozgáshoz, valójában csak aludni szeretnétek. Ám a mozgás segít abban, hogy kitörjetek ebből az állapotból, és sikerüljön egy kiegyensúlyozottabb módon élnetek.

ÉTREND: Az étkezés alapelve az Új Energiában, hogy a fény forrásához olyan közeli táplálékot fogyasszatok, amilyet csak lehetséges. Ez azt jelenti, hogy a tápláléklánc azon részéről válasszatok táplálékot, ami minél közelebb van a fény forrásához. Elsősorban növényi táplálékot, mert a növények a napfényt glükózzá alakítják a fotoszintézisen keresztül.
Tehát ha gyümölcsöket és zöldségeket eszel, lehetőleg frisset és biotermesztésből származót, akkor sokkal valószínűbb, hogy biztosítod, hogy fizikai táplálékod megfelelő forrása a fénynek.

Azt vettük észre, hogy a Kristály testnek nagy mennyiségű fehérjére van szüksége. Ám ha lehetséges, akkor jobb, ha ez is növényi protein - hüvelyesek, bab, lencse és csicseriborsó. Ha az ételtársítást alkalmazod (nem kevered a fehérjét szénhidrátokkal), akkor észre fogod venni, hogy ezek az ételek könnyen emészthetőek.

Próbáld meg kiküszöbölni az étrendedből az olyan ételeket, melyek "nehezek" és "halottak" a bennük lévő fény értékét tekintve. Ezek a feldolgozott és a félkész-, készételek (mélyhűtött ételek, konzervek, instant ételek.) Ezen kívül az alkohol, az édességek, a koffeines italok, a tea és a kávé. Igyál sok tiszta vizet és gyógyteát.

Ha jobban hozzászoksz a Kristály állapothoz, észreveszed, hogy igény támad benned, hogy egyszerűbbé tedd az életedet és az étrendedet. Elkezded élvezni ezt a nagyon egyszerű és "könnyű" táplálkozást. A tested azzal válaszol, hogy több energiája lesz, és könnyebben földelt maradsz, ha intenzív energiahullámok mennek át rajtad. Ez azért van, mert így megvan a fizikai erőd és rugalmasságod ahhoz, hogy megbirkózz a testeden áthaladó magas frekvenciájú energiákkal.

MOZGÁS: A mozgás szintén fontos a fizikai test számára a Kristály állapotban. Mivel a Kristály energia olyan erőteljes a spirituális és a mentális/érzelmi szinteken, a testet is egészségben és jó karban kell tartani.

Nem élhetsz a fejedben, és töltheted életedet a TV vagy egy számítógép előtt. Ha ezt teszed, akkor szükség van arra, hogy fizikai gyakorlatokkal egyensúlyozd ki ezeket.

Ha nem mozogsz, akkor a rajtad keresztülhaladó Kristály energia ereje biztosítani fogja, hogy földeletlenné válsz és az maradsz, kívül a realitáson, ahol nincs kapcsolatod a valósággal.

Gyakran kell azt tanácsolnom a hozzám forduló embereknek, hogy tegyenek tudatos erőfeszítéseket arra, hogy visszatérjenek testükbe, és elkezdjenek jelen lenni az életükben. Néhányan éveket töltenek ebben a "homályos" állapotban, mert nincsenek tisztában azzal, hogy mindössze a fizikai testüket kellene erősíteniük, hogy az képes legyen földelni a Kristály energiát.

A gyakorlatoknak nem kell erőteljeseknek, dinamikusnak és fegyelmezetteknek lenniük, lehet ez akár egy fél óra séta vagy úszás. Ám rendszeresnek kell lennie a mozgásnak.

Az érzelmi/mentális testek

Ahogy egyre mélyebbre hatolunk az Új Energiákba, a régi életformánk szétmállik. Észrevesszük, hogy sok dolog, amiről azt hittük, hogy mindig ott lesz, már nincs velünk. Látjuk az illúziókat, melyekre korábbi életünket építettük, és a szabadság felé tartunk.

Ám ahogy ezt tesszük, gyakran sok szomorúságot és veszteséget tapasztalunk meg, ahogy hagyjuk távozni azokat a dolgokat, melyeknek központi helye volt az életünkben, és megtapasztaljuk a depresszió és a szorongás tüneteit.

Egyaránt, a káosz fokozódik körülöttünk, ahogy a még fel nem ébredt emberek egyre és egyre összezavarodottabbakká és rémültebbekké válnak. Néhány Kristály ember érzékeny erre a fel nem oldott félelemre és hajlamos "felvenni", az intenzitása pedig hatással van rá.

A Szellem arra nevel minket, hogy egy újfajta módon létezzünk vagy "legyünk".

Ez a Szellem és az Angyali birodalmak vezetésébe vetett tökéletes bizalom útja, valamint egy olyan út, ahol elengedjük a szükségét annak, hogy az ego kontrollálja és irányítsa a dolgokat.

El kell engednünk a dolgokat, és hagyni, hogy Isten szándéka nyilvánuljon meg. (Lefordíthatatlan szójáték: "Let Go and Let God, as the saying goes.")

Ez sokak számára nehéz, ám minél inkább ellenálltok a változásoknak, azok annál nehezebbekké válnak. Minél inkább hagyjátok megtörténni a változásokat, annál simábban zajlanak le.

Kristály létezőkként szükségünk van arra, hogy gyakoroljuk az igenlő/elfogadó és a tudatos gondolkodás szokásait.

Ez azt jelenti, hogy éber és tudatos módon élünk. Tudatosak vagyunk arról, amit gondolunk, teszünk és mondunk az adott pillanatban. És hogy ez milyen hatással van ránk illetve azokra, akikkel kapcsolatba kerülünk.

Olyan sokan élnek mogorva, depressziós és félelemmel teli állapotokban. A Kristály létező tudatában van annak, hogy ezek csak illúziók, melyek a félelmen alapulnak. Ha nagyobb tudatossággal rendelkezel, akkor keresed a lehetőségeket, hogy ki tudd fejezni azt, ami valójában vagy - szeretet, öröm, harmónia és béke. Legyen a jelenléted áldás minden egyes ember számára, akivel találkozol. Engedd, hogy a benned levő fény átalakítsa a bennük levő félelmet.

Ám ahhoz, hogy képesek legyünk ily módon létezni, ki kell fejlesztenünk az elfogadó és bizalommal teli gondolkodás és érzések mentális és érzelmi szokásait.

Saját személyes mantrám egy középkori misztikustól, Julian of Norwich-től származik, aki mindig azt állította, hogy "Minden helyénvaló - történjék bármi, az helyénvaló lesz". Ez a bizalom állítása, miszerint mindegy, mi történik, létezik egy nagyobb terv, ami a legnagyobb jót szolgálja. A mi szerepünk az, hogy engedjük kibontakozni a tervet, legyen az bármi.

Emlékezz a Desiderata soraira is: "Te az Univerzum gyermeke vagy, éppúgy, mint a fák és a csillagok, és jogod van itt lenni. És függetlenül attól, hogy tudsz-e róla vagy sem, az univerzum kitárul előtted úgy, ahogy kell."

A spirituális szint

A Kristály emberek számára az most a feladat, hogy megéljék multidimenzionális spiritualitásuk igazságát.

Hogy "könnyű" legyen a szívük, az elméjük és a szellemük.

Azért, hogy "könnyű" lehess az Új Energiában - meg kell ismerned és el kell fogadnod mind saját, mind a kollektív tudat árnyékos energiáit. És ezt a felismerést mély együttérzésnek és szeretetnek kell kísérnie.

Ha elismered a saját árnyékodat, akkor képes leszel megérteni, miért van olyan sok félelem a világban, és azt is megérted, hogy saját árnyékod egyensúlyban tartása hogyan segíthet meggyógyítani és megváltoztatni azt a félelmet. Minden egyén, aki megnyitja szívét a részvétnek, és a félelem mögé húzódik, segít meggyógyítani az emberiség nagyobb tudatosságát.

És ha egyszer a félelem mögé húzódva élsz, akkor tudsz az örök jelenben létezni, és valóban megtapasztalni a "Most" pillanatának hatalmát. A nagyobb áramlatokba belesimulva sodródsz és változol. És a Kristály létező érzékeny ezekre az energiaváltozásokra, bízik bennünk, engedélyt ad rájuk, és ténylegesen előidézi a változásokat.

Végül, a Kristály létező tudja, hogy evolúciónk célja az, hogy felfedezzük, kik és mik vagyunk, kivé és mivé tudunk válni. Fénnyé/Könnyűvé válunk. És hogy tökéletesen megtapasztalhassuk azt a valóságot, kreatívan és játékosan kell élnünk, gondolkoznunk és léteznünk.

Teremtő/Alkotó potenciálunk felfedezése lesz a következő nagy kaland a Kristály Tudatosság fejlődésében!

Tehát, újonnan született Ember Angyalok, terjesszétek ki szárnyatokat, és adjatok magatoknak engedélyt a repülésre!

Kristálytest1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com