Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mi az Aura?

2018-11-04

Az aura jellemzői

 Mi az Aura.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Az ember fizikai testét körülvevő, szabad szemmel "láthatatlan", különböző színű és vastagságú rétegekből álló, állandóan változó nagyságú és sűrűségű energia burok.

Az embert tojás formában veszi körül.
Rétegeinek száma 9,. a nyolcadik és kilencedik réteg az átlag embernél nem haladja túl a 7. réteget.

Átlag emberé:1-1,5m.

Az aura funkciói:
- a fizikai test, az energiatest és a lélek védelme, de energiatartalékként is szolgál.
- az aura-képek hordozása-jelzés a felsőbb szinteknek.
Az aura képek és színek alapján, minden lényeges leolvasható rólunk! Hogy milyenek vagyunk?
Csak az aurára kell nézni és azonnal látszik. Bár az aurát nem mindenki látja, de érzékenyek vagyunk a kisúgárzására.
Mindenki mondta már másra, hogy "de sugárzó vagy ma" vagy "ma nagyon el vagy szürkülve"

Aurája minden élőnek és "élettelennek" van. Az "élettelen" anyagoknak csak egy fizikai, a növényeknek viszont fejlettségüktől függően 2-3 vagy 4 aura rétege van.

Az aura sérülései:
Az aura formája nem mindig tojás alakú. Ha sok ember van összezsúfolva akkor összenyomják egymás aura burkát. A fizikai testet ért sérülések az aura első rétegében kárt tehetnek, átszakíthatják azt.
Az aura többi rétegének a fizikai erő nem tud ártani, de negatív energiák felhalmozódhatnak benne. Az aura nagysága változó. A réteg vastagsága az ember lelki erejétől, lelki szilárdságától és egészségi állapotától függ.
A rétegek eltűnhetnek, de a kép megmarad, és a réteg is újraépülhet egy idő után.
Az aurát meg lehet tisztítani a negatív energiáktól, de tökéletesen csak a 3-4.szintig.Azon felül már csak Isteni szintről lehet a tökéletes tisztítást megvalósítani.
A tisztítás megkönnyebbülést, jobb közérzetet biztosít, mert megszabadulunk a negatív energiáktól. Az ima, a bűnbánat is tisztítja az aurát, de csak az őszinte! Az őszinte ima és bűnbánat jutalmául, az Isteni szintről tisztító energiaesőt kapunk.


Az aura látásról:

A szabad szemmel való auralátás bizonyos fokig fejleszthető, de csak az alacsonyabb réteg szín látásáig.(Az aura látás elsajátításának módjáról Barbara Ann Brennan:Gyógyító kezek c. könyve jó útmutatást ad.) A magas fokú harmadik szem látóképességgel nézve a szintek és a képek is láthatók, de a képek teljes látását csak kivételes esetben engedik meg.Ez nem ránk tartozik..Ha látnánk, mindent tudnánk egymásról, ami nem mindíg lenne jó.Az aura első rétege tudományos eszközzel, Kirlián fotóval fényképezhető.Az aura testek uralkodó szinei:

Uralkodó érzelmeink energiáinak színe, sugárzása, áthatja egész auránkat.Pl.: a szerelmesek egész aurája rózsaszínűvé válik.Aki szeretettel telítődik, annak zöldes lesz.Aki mély áhítattal Istenhez imádkozik, annak aranyszálak szövik át auráját.Akinek sötét gondolatai vannak, annak aurája is szürkévé válik. Az aura testek egymásra hatása-Unszimpátia: a két aura taszítja egymást.-Barát:Kék vagy zöld színű összekötő erő van közöttük.-Szerelmesek: Ha közel vannak egymáshoz akkor aurájuk eggyé válik. -Harag: távtartó energia csövek alakulnak ki.

Az aura fejlődése:

A fogantatás pillanatában csak az aura 7. rétege van a megtermékenyített petesejt körül.Ahogy megszületünk minden páros réteg kifejlődik.egyéves korára az ember páratlan rétegei is kialakulnak. Az anyaméh körül külön védelmező aura réteg van. A 3-as szint jelzései a karmikus képek, a kötelező életképek, ezek a születés pilanatától jelen vannak.A veleszületett betegségek ezeknek a képeknek alapján fejlődnek ki. A halál után az 1-3-5-ös égi gyűjtőhelyre száll. A többi a lélekkel és a fizikai testtel 3 napig együtt marad a földön, de közben a 2-4-6-8-9-es eggyé alakul, és 3 nap után távozik a lélekkel és az energiatesttel együtt a Földről.