Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Spirális Tisztítás

2018-11-06

Aranyfény feltöltés

 Spirális Tisztítás.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A gyakorlatot eleinte úgy végezzük, hogy lassan olvassuk a szöveget, később pedig, amikor már jól ismerjük azt, olyan gyorsan futhatjuk át, ahogy jól esik. Egyszerűen elképzelhetjük az energia-áramlást miközben átfutjuk a 12 pontot.

1. Arany csontváz-rendszer

Érezd, gondold és képzeld azt, hogy arany fény-energia kereng a lábfejed körül az óramutató irányában. Engedd be ezt az energiát a talpadon keresztül a lábfejedbe. A csontok, ásványanyag összetételüknél fogva jól vezetik ezt a finom energiát.

Ezután irányítsuk az arany fényenergiát csontról csontra haladva felfelé: a lábujjaktól a lábfej csontjain át a bokához, majd fel a lábszárakon a térdhez, és a térdkalácshoz, onnan a combokon át a csípőhöz és le a farok csigolyákhoz, a keresztcsonthoz, majd felfelé a gerincen keresztül, minden egyes csigolyát megfürdetve az arany fényben... Majd tovább irányítjuk az energiát a vállcsontokon át a lapockához, elöl le a szegycsonton, majd a bordákon át a mellkas aljáig, aztán le a karokon a csuklókhoz, onnan a kézfejen át az ujjakhoz..Innen a nyakhoz ugrunk, onnan pedig az állkapocshoz és a fogakhoz, majd átjárjuk az arany fényenergiával a teljes koponyát.

A teljes test átöblítésével egyidejűleg érzékeljük és képzeljük el a teljes folyamatot; az arany fény sugárzását a csontvázunkon keresztül.

Lélegezzünk mélyen és lazuljunk el.

2. Arany agy

Irányítsuk a figyelmünket az agyunkra, és küldjünk szándékot az arany fényenergia bevezetésére. Kezdjük az agykéreggel, a szürke állománnyal, amely az agy felszínét borítja. Ezután irányítsuk az arany fényenergiát a fehér állományon keresztül, amely az agy legnagyobb részét képviseli, és amely közvetlenül a szürke állomány alatt helyezkedik el. Képzeljük el a fehér állományt, amint szivacshoz hasonlóan, magába szívja az energiát. A tudatunk kiegyenlíti az energia-befogadást és annak "érzetét" a két félteke között; a fehér állomány funkciói között szerepel az érzékszerveken túli észlelésben való közreműködés.

Irányítsuk most a figyelmünket a két szemöldök között enyhén fölfelé, és úgy 2,5 cm-rel az agy belsejébe; itt találjuk a pici, körte alakú agyalapi mirigyet, a hipofízist. Irányítsuk az arany fényt közvetlenül erre a mirigyre, és küldjünk szándékot az energiával való teljes átjárására. Közben irányítsuk a szándékot az agyalapi mirigy hormonális tevékenységének megváltoztatására a fejlődésünk érdekében. A hipofízis az első energetikai lépcső a tobozmiriggyel (pineal gland) való kapcsolattartásban.

Most irányítsuk a figyelmünket az agy középpontjára, amelyet az agy szentélyének is tekintenek. Itt található a vesebab alakú, kicsiny tobozmirigy. Irányítsuk az arany fényenergiát ezen a mirigyen keresztül, jól megfürdetve benne, és küldjünk szándékot az energia teljes befogadására.

Ugyancsak az agy közép-táján helyezkedik el a hypothalamus és a thalamus; ez utóbbi legyező alakú szerv, amely márványozott fehér és szürke állományból áll, két szárnya az agy két féltekéjében helyezkedik el.

A thalamus többek között a vizualizációs képességünkért felelős, amelyet éppen most is gyakorolunk. Képzeljük el a thalamust, mint arany fényt sugárzó, kiterjesztett szárnyú lepkét! Küldjünk szándékot valódi természetünk felerősített kifejeződésére.

Irányítsuk most a figyelmünket az agy alapjánál elhelyezkedő tojás alakú szervre, a hídra (pons). Képzeljük el, amint ez a híd sugárzó arannyá változik. Végül, irányítsuk az arany fényt erősen összpontosított figyelemmel a gerincen véges-végig lefelé... Ezzel elvégeztük az agy teljes energia átöblítését.

Lélegezzünk mélyen és lazuljunk el.

Spirális Tisztítás1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

3. Belsőelválasztású mirigyek

Összpontosítsuk ismét a figyelmünket, és irányítsuk az arany fényt lefelé, a belső elválasztású mirigyek rendszerén keresztül.

Elsőként irányítsuk az arany fény energiát a pajzsmirigyen (thyroid) és mellékpajzsmirigyen (parathyroid) keresztül, a torok alsó térségébe. Alaposan vonjuk be e két mirigyet a koncentrált arany fénysugárral.

A szívközpont fölött, a szegycsont alatt helyezkedik el a következő mirigy, a csecsemőmirigy (thymus), amely a magas szívközponttal, mint energia központtal áll kapcsolatban. E központ fontos szerepet tölt be a fényenergia szétsugárzásában a fizikai test számára; a fénysugárzás intenzifikálása a magas szívközponton keresztül alapfontosságú lényünk elektromos jellegének erőteljes kifejeződésében. Az elektromos erőnk növelésével arányban áll a fizikai test kiegyensúlyozására irányuló gyógyulási készségünk; ezért hát érdekünkben áll a csecsemőmirigy serkentése. Irányítsunk arany fényenergiát erre a központunka, vegyük azt körül, majd járassuk alaposan át az energiával. Összpontosítsuk a figyelmünket arra, hogy a csecsemőmirigy teljes feltöltődése után a szív központ is megteljen arany fénysugárral, és vizualizáljuk a kisugárzást!

Irányítsuk most a figyelmünket a szívizomra; bár a szív nem tartozik a belső elválasztású rendszerünkhöz, a szívburok (pericardium) tartalmazhat néhány csepp értékes hormont, amely hozzájárul a szív-energia sugárzásának növeléséhez. Irányítsuk a szándékot arra, hogy a szeretet arany fény-energiája átjárja a szívünket.

A köldöktől balra helyezkedik el a hasnyálmirigy (pancreas), és ahogy ezt a részünket most arany fénnyel stimuláljuk, küldjünk szándékot arra, hogy a lényünkben végbemenő energetikai változásokhoz szükséges asszimilációs és feltáró készségünk erősödjön.

Most irányítsuk az arany fényt a vesék tetején elhelyezkedő mellékvesékre (adrenal), és küldjünk szándékot e mirigyek teljes megújulására.

Kicsit lejjebb haladva elérjük a szexuális szerveinket; irányítsuk az arany fényt a petefészkekre vagy a herékre, és járassuk át e szerveinket alaposan az arany fény-energiával.

Haladjunk tovább lefelé az arany fénnyel a csípőn, a combokon, a vádlikon át a lábfejhez és a talpakhoz. Ezzel elvégeztük a fizikai test energetizálását.

Lélegezzünk mélyen és lazuljunk el.

4. A lábfej körüli energia

Az energia most a lábfejünk körül áramlik, létrehozva egy erős földelési hatást. Erősítsük ezt a hatást a föld energiájával való kapcsolatunk fontosságának tudatosításával. Ez a földelési hatás teszi lehetővé a rendelkezésünkre álló magasabb energia befogadását.

Az energia rezgésszáma változik, és lassan elkezd felfelé haladni az energia mezőkön keresztül mint koncentrált arany fény és energia. Irányítsuk ezt az arany fénysugarat a mirigyekkel kapcsolatos energia központokon keresztül.

Az energia változás hőmérséklet változás, vagy bizsergés formában jelenhet meg, ahogy az áramlás a lábfejen át felfelé irányul a lábszáron és combokon keresztül a gerinc alapjához.

Spirális Tisztítás2.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


5. Életerő (vitális) központ

Irányítsuk a figyelmet a gerinc legaljára; érezz, képzelj és gondolj most oda egy sugárzó vörös energia-gömböt. Az arany fénysugár belépésével ez a vörös gömb egy aranyos csillag kitörési mintáját kezdi felvenni, amely minden irányba lövelli ezt a vöröses arany fény-energiát. Küldjünk szándékot ennek a központnak megáldására, energiájának az erősítésére és kiegyensúlyozására. Ezzel megteremtjük az isteni lényünk integrálásához szükséges megszentelt alapzatot.

Az arany fénysugár innen tovább halad a kreatív/szxuális központ felé.

6. Kreatív/szexuális központ

Ahogy az arany fénysugár eléri a kreatív/szexuális központot, összpontosítsuk a figyelmet a narancs színű kreatív energia gömbre. Az arany fénysugár megint áttör egy csillag-kitöréshez hasonlóan ezen a narancs színű gömbön. Teljes figyelmünket szenteljük most arra, hogyan fejezzük ki szexuális energiánkat, amely része a vitalitásunknak, és a fejlődésünk szolgálatába állítható. Ugyancsak itt találjuk az alkotókészségünk centrumát; bátorítsuk az energiaáramlást a társ-teremtő készségünk serkentésére. Áldjuk meg ezt a központot is, majd erősítsük és egyensúlyozzuk ki az energiáját a szándékunkkal.

Lélegezzünk.

7. Napfonat központ/Solar Plexus

Most az arany fénysugár tovább emelkedik, és eléri a napfonat központ sárga gömbjét. Ahogy az arany fénysugár átjárja ezt a gömböt és betölti a rezonanciájával, napraforgóhoz hasonló mintázatot alkot.

Emlékezzünk, hogy a napfonat központ a tudatalattink székhelye, és hogy a csillogó-szikrázó napraforgó szirmok mintája a lényünk képességeinek a kifejezői.

Lélegezzünk mélyen és járuljunk hozzá a létezésünkhöz!

8. Szív központ és magas szív központ

Irányítsuk most az arany fénysugarat tovább, a csodás emeralda-zöld színű szív központba.

Érzékeljük, ahogy az arany fénysugár betör és kalejdoszkópszerűen áttöri a zöld gömb energiáját és egy pulzáló, összetett mintába rendeződik. Mindegyikünk hordoz a szívében egy eredeti részt a Teremtőből, amely Eggyé áll össze.

Irányítsuk a figyelmünket most a szív központ fölé, a csecsemőmirigy/thymus helyére, amelyet magas szív központnak nevezünk. Itt koncentrált arany fényt találunk. Küldjünk szándékot ennek az arany fénynek a felerősítésére. Melegséget és a szívünk kiteljesedését érzékelhetjük ennek az egyedi energetikai mintázatnak a feltárulásakor. A szívünk egyensúly érzetéből merítsünk szeretetet a lényünk táplálására, majd sugározzuk azt kifelé is.

Spirális Tisztítás3.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

9. Torok központ

Miközben a szeretet sugárzik kifelé, irányítsuk az arany fénysugarat felfelé a torok központ kék gömbjébe. Ez az energia központ egy speciális kapu; itt van az ‘ahogy fent, úgy lent’ energiák találkozóhelye, és itt lehet hasznosíthatóvá fordítani azokat. Itt van az igazság kifejezésének a központja. A kimondott szó erejére emlékezve: törekedjünk arra, hogy mindig az igazat mondjuk és csakis az igazat, a legjelentéktelenebb esetekben is. Engedjük, hogy az energia finomítsa, "fényezze" a szavainkat.

Ingassuk a fejünket jobbra-balra miközben átirányítjuk az energiát a torok-tájunkon. Már majdnem végeztünk a teljes gyakorlattal.

Vegyünk néhány mély lélegzetet és összpontosítsuk a figyelmünket.

10. Harmadik szem

Most irányítsuk az arany fénysugarat az agy központján keresztül: a tobozmirigyen (pineal-on) keresztül az agyalapi mirigy (pituitary) felé, amely a homlok középpontja közelében van, és amelyet a harmadik szemmel asszociálunk Ennek az energia központnak a színe indigó. Ahogy az arany fény átszűrődik ezen a fenséges indigó gömbön, a fény-mintázat egy többszörösen fazettás ékszerre emlékeztet. Küldjünk szándékot a bölcsességünk elmélyülésére, és a megértésünk feltárulódására. Gondolkozzunk el azon, mit jelent az, amikor "a szívünkkel gondolkozunk, és az elménkkel érzünk". Ez a központ a telepatikus képességeink helye is, így most ezeket a készségeinket is stimuláljuk.

11. Korona központ

Irányítsuk most az arany fénysugarat az agyunkon keresztül, a korona központunkhoz; ahogy az arany fény gyengéden örvénylik a fejtetőnk körül, különleges fényudvar mintázat képződik, a glória. Ez az egyesülés energetikai mintázata; az emberi természetünk arany fénye közelít az isteni lényünk tisztaságához.

12. Belélegzés –bent tartás – kilélegzés

Vegyünk egy mély lélegzetet az orron keresztül, tartsuk bent a levegőt pár pillanatig, hogy az energia felerősödjön. Ezt követően határozott szándékkal lélegezzük ki a levegőt a szájon át, és képzeljük azt, hogy színes energia-forrás tör elő a fejünkből, amely spirál vonalba halad lefelé a testünk teljes hosszán keresztül. Ez a tevékenység erősíti az energetikai rendszerünket és mélyíti a kapcsolatunkat a föld energiájával. Érezzük át az ebből fakadó örömet, és a hazatérés békéjét.

Ezzel a gyakorlat végére értünk.

 Spirális Tisztítás4.jpg
  Kép forrása: Pinterest.com

Forrás: fbalancingtechnique.com