Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG

2023-06-27

GYÓGYULÁS ÉS AZ ÁTALAKULÁS ESZKÖZE

 ibolya angyal.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Az Arany és Ezüst Ibolyaláng története.

Az Arany és Ezüst ibolya Láng, az egyik leghatékonyabb gyógyító és átalakító/transzformációs eszköz, amit az emberiség valaha is kapott.

Arany Atlantiszban az Ibolya Sugár egy spirituális erő volt az ottaniak kezében, amelyet bármikor használhattak. Különös képessége volt a Lángnak, mindent képes volt megtisztítani, átalakítani, különös képen az emberi kapcsolatokra volt jelentős hatással. Tehát, amikor nézeteltérésekre került sor, vagy vitára az emberek között, akkor meghívták, megidézték, invokálták az Ibolya Lángot, (belerakták és átégették a problémáikat, nézeteltéréseiket) és az feloszlatta minden negativitásukat. Amikor Atlantisz megváltozott és visszaélt az Ibolya Sugár adományával, akkor visszavonták tőlük ezt az adományt. Csak néhány spirituális csoport őrizhette, tarthatta meg tudatosságának szolgálatába.

Az Ibolya Láng Átalakító ereje.

Saint Germain ajándéka az, hogy visszakaptuk az ibolya láng erejét. Ő volt az aki kéréssel fordult a Teremtő Forráshoz (a spirituális hierarchián keresztül), hogy az emberiség visszakaphassa az Ibolya Lángot és újra használhassa. Ő volt az aki átadta és azóta is őrzi.

A Harmónia és a Kegyelem Ezüst Sugara

A Harmónia és a Kegyelem Ezüst Sugara összeolvadt az Ibolya Lánggal. Sokan, akik akkor meghívták az Ibolya Lángot, megtapasztalhatták azt, hogy az átalakította a negatív energiákat, és helyettük harmonikus és kellemes rezgéseket hozott be az invokálóinak.

Az Arany és Ezüst Ibolya Láng.

Az elmúlt években egyre többször is felajánlották számunkra beteljesülésünkhöz ezt az áldást, eggyé válni az 5. dimenziós tudatosság bölcsességének arany sugarával, az Ezüst Ibolya sugáron keresztül. Bárhol, bármilyen helyzetben is vagyunk, ha ráfókuszálunk az Arany és Ezüst Ibolya Lángra, az harmonizálja régi, kellemetlen energiáinkat, majd olyan lehetőséget hív be, amellyel összekapcsolódhatunk az 5. dimenzióval, és ott tart meg bennünk.

Hogyan hívhatjuk, invokálhatjuk meg az Ibolya Lángot?

Az Arany és Ezüst Ibolya Lángot meghívhatjuk: hanggal, gondolatban, érzéseinkben, megjelenítve, elképzelve, egy adott helyre, helyzetre és személyekkel kapcsolatban.

Hogyan, miként és mire tudjátok a Lángokat használni? Csak el kell képzelnetek, hogy a láng megjelenik a hívásotokra és átégeti/átalakítja azt a testrészt, ahol negatív energiák vannak. (kiegyensúlyozatlanságok, betegségek) (Pl. emésztési probléma: hívd meg szeretettel a lángot, tedd a gyomrodba, májadba, epédbe, hasnyálmirigyedbe, béltraktusba, keringési zavaroknál, a szívedbe, szembetegségeknél a szemekbe. Meg kell kérni szeretettel, hogy égessen el, alakítson át mindenféle negativitást.)Elküldheted bármire, akármire, hogy oldja fel a problémát, vagy azt küld el vissza vele, szeretettel hogy semmisítse meg. Ahol diszharmónia van a kapcsolatokban, vagy a kultúrák /népek /nemzetek között, hívjátok meg a Lángot, hogy alakítsa át ezeket, hozza be gyógyító erejét.

Kérjétek meg, hogy tisztítsa meg és egyensúlyozza ki az előttetek álló utatatokat. Használhatjátok saját vagy másokat gyógyító célokra, a harag a félelem és a negativitás átalakítására. Elküldhetitek a háborús és zavargásos területek, országok, helyek, helyzetek energiatisztítására. Képzeljétek el, lássátok azokat a helyeket, helyzeteket, ahol tisztításra, tisztulásra van szükség.

Zadkiel Arkangyal, Saint Germainnal együtt dolgozva, közösen felügyelik az Ibolya Lángot. Ő Mariel Arkangyallal jelenik meg a Lélek Csillag Csakrád körül, amely 18 centiméterrel van a koronád felett, és amely akkor nyílik, meg amikor kitágul erre a tudatosságod. Amikor vizualizáljátok az Arany és Ezüst Ibolya Lángokat a Lélek Csillag csakrátokon belül, az fel fogja gyorsítani felemelkedési folyamatotokat.

AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG1.jpg
  Kép forrása: Pinterest.com

Diana Cooper által átadva
Gold and Silver Violet Flame – A Healing and Transformational Tool