Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Átalakító Ibolya Láng

2018-11-01

Az Ibolya Láng más nevei - Szent Lélek energiája, a Kegyelem Lángja, a Megbocsátás Lángja.

 Az Átalakító Ibolya Láng.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Az Ibolya Láng az egyik legfontosabb láng, a megváltás, az átalakítás és a szabadság érdekében. Az Ibolya Láng fő feladata az átalakítás pozitív változások érdekében. Például az segítségével óriási előző életekből eredő negatív, karmikus energiáktól szabadulhatunk meg. Az Ibolya Láng szerepéhez tartozik a megbocsátás és az elfogadás energiája is. Más tulajdonságai is vannak az Ibolyaszínű Lángnak. Lángja a vigasztalásnak, a tapintatnak és az ünneplésnek. Ezek mind a hetedik sugárra jellemző fogalmak. Ez a láng képviseli a spirituális szabadságot is, amely rendkívül fontos a spirituális fejlődéshez.


Sokféleképpen használhatjátok a lila lángot. Alkalmazhatjátok imákban, vizualizációkban, meditációban, és kérhetitek, hogy lényetek minden részét borítsa be ez az energia. Belélegezhetitek testetek sejtjeibe, molekuláiba és atomjaiba. Megtisztíthatjátok általa az aurátokat a negatív gondolatoktól és érzelmektől. Mielőtt használjuk mindig kérjünk védelmet Mihály arkangyaltól.

Az Átalakító Ibolya Láng1.gif


 Kép forrása: Pinterest.com


Az Ibolya Láng az új korszak lángja a 7. sugár ereje amely áthatja majd az egész vízöntő kor időszakát.

Ahogyan Jézus volt a Halak korszak nagy mestere, Saint Germain vállalta a feladatot, hogy a következő 2160 évre, a Vízöntő korszak mestere legyen.  A vízöntőkor beálltával a Sugarak váltják egymást: a 6. Sugár  ( a Halak korszak Sugara) - az idealizmus és a szolgálat sugara eltávozik és a 7. Sugár ( a vízöntőkor korszak Sugara) váltja fel. Amikor korok vagy nagy ciklusok váltják egymást, akkor a globális rendszerek módosítása történik, a régi rendszerek összeomlanak, és újjak jönnek létre, ennek vagyunk tanúi az egész világban. Nemcsak  két nagy sugár váltja egymást napjainkban. A Föld a Plejádok, Alcyone csillaga körül 25.920 éves keringési pályájának a végpontjára érkezik, és a Plejádok egész csillagrendszere is a Galaktikus központ körüli 225 millió éves keringési ciklust zár be és az egész Tejút Galaxis is éppen ebben a pillanatban jut majd el, egy végtelenül hosszú keringési pálya végpontjára a Nagy Központi Nap körül.

Kétség kívül az Ibolya Láng nagy segítség a jelen kor nagy változásai időszakában, hogy minél több negatív energiától megszabadíthassuk testünket, lelkünket és szellemünket.

Saint Germain eonok óta az Ibolyaszínű Láng (Violet Flame) őrzője, a Hetedik Sugár Chohan-ja (A chohan a spirituális hierarchiában egy feladatköre, amelynek birtokosa a teremtés 7 sugara közül az egyik mellé van rendelve.)

Az Átalakító Ibolya Láng2.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


Az Ibolya Láng hatásai:

- visszaállítják a csakrák leereszkedő spirálját és negatív energiáit,

- átváltoztatja a szellemet a lelket,érzelmeket, negatív gondolatokat és a fizikai testet ,

- megsemmisíti a belső szakadásokat, amelyek a pszichológiai problémák okai és gyermekkorban alakultak ki, valamint az előző életek lenyomatait is amelyek kihatnak a mostani gondolati mintákra és negatívan befolyásolnak,

- felgyorsítja a transzmutációt azaz a negatív energiákat pozitívvá változtatja,

- felszabadítja a tudatalatti legmélyebb eltemetett programjait és átváltoztatja

- feloldódik a szív keménysége és új szerető érzés lép a szívünkbe


Az Iboly Láng hatásának mechanizmusa:

Saint Germain tanítása szerint az Ibolya Láng képes a fizikai körülmények megváltatására, mivel rezgés száma közeli az anyagihoz.

"Az Ibolya Láng, kölcsönhatást fejthet ki minden molekulával és molekuláris szerkezettel, az anyag minden részecskéjével - ismertekkel és ismeretlenekkel, minden fényhullámmal, elektronnal és áramlattal".

"Az Ibolya Láng, mint a vegyi oldószer feloldja a szennyeződéseket, amelyek az atomokban és atomok közötti térben akkumulálódtak. Amikor hívjuk az Ibolya Lángot, az atommag, mint anyag, negatív polaritást kap, a Láng tüzes magja pedig, mint Szellem a pozitívot. Ez a polaritás teremt olyan rezgéseket, amelyeknek köszönhetően az idegen zárványok, amelyek a mag körül forgó elektronok között megrekedtek megsemmisülnek. Az Ibolya Lánggal való kontaktusban e megszilárdult anyag megtisztul és helyreáll saját elsőszülött Tisztaság-mátrixával megegyezően. Következményként, az elektronok mozgása, amely a szennyeződésektől megfosztott, szabadabbá válik és szellemi rezgésünk és az energetikai szintünk felemelkedik. Mindez nem a fizikai, hanem az anyag metafizikai ("meta"=rejtett) szintjén történik."

Az Átalakító Ibolya Láng1.gif

 Kép forrása: Pinterest.com