Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az ibolya láng működése

2019-04-21

Az Öntranszfolmáló tűz a negatív energiákat pozitívvá alakítja át

 ibolya láng virág.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

AZ IBOLYA LÁNG A KEGYELEM ÉS A MEGVÁLTÁS LÁNGJA

 

FELSZABADÍT, ÁTALAKÍT ÉS ÁTLÉNYEGÍT

 

Az ibolya láng sokkal több, mint ibolya fény. Ez egy láthatatlan spirituális energia, amely ibolya fényként jelenik meg mindazok előtt, akik kifejlesztették spirituális látásukat. Az előző századokban az ibolya láng ismerete csak azon kiválasztott keveseknek adatott meg, akik érdemesnek bizonyultak rá. / Szentek, és Adeptusok /

 

Az ibolyaláng több célt is szolgál. Revitalizál és felélénkít. Meggyógyíthatja az érzelmi, sőt a fizikai problémákat is, javíthat az emberi kapcsolatokon, könnyebbé téve az életet.

 

Még fontosabb, hogy a negatív energiákat pozitívvá alakítja át, amely egy hatékony eszköz a gyógyuláshoz vezető úton.

 

Átalakítva a negatív gondolatokat és érzelmeket, az ibolya láng egy alapot biztosít felgyógyulásunkhoz.

 

 

 1. Találjatok mindennap időt az ibolya láng alkalmazására legalább  15 perc/nap


  2. Kezdjétek az ibolya lánggal való munkát egy imával


  3. Kérjetek védelmet mielőtt elkezdenétek az ibolya láng használatát


  4. Kezdjétek az ibolya láng rendelkezéseket egy bevezetéssel


  „ A bennem lévő szeretet, hatalmas

  Diadalmas Isteni Jelenlét, az Én Vagyok,

  és a saját szeretett Krisztusi Énem nevében,

   hívlak benneteket szeretett

  St. Garmain és a 7. Sugár angyalai.

  Kérlek titeket, hogy…………………………………………………………………..

  Kérem, hogy hívásom legyen megsokszorozva és legyen segítségére minden léleknek e bolygón, akinek szüksége van rá.

  Köszönöm nektek és elfogadom most ennek teljes erővel való elvégzését,

  Isten akaratának megfelelően”

  5. Először lassan mond a rendelkezéseket, majd gyorsítsd fel őket az ismétlések folyamán.

  6. Vizualizáld a spirituális munka segítésére.

  Vizualizáld az Ibolya Lángot amint az megfürdet és megtisztítja aurádat. Képzeld el, amint a lángok feloldják a benned és körülötted lévő negatív energiákat. Vizualizáld, hogy amelyik negatív energia érintkezik ezekkel a lángokkal, azonnal Isten fényévé transzmutálódik!

  7. Használd az ibolya lángot az életében előforduló nehézségek és problémák könnyítésére. Lelki, mentális és fizikai szinten.

  8. Használd az ibolya lángot elmúlt életeid feljegyzéseinek tisztítására.

  9. Terjeszd ki felhívásaid hatáskörét belefoglalva a házad, szomszédod, országod és a bolygó karmikus hulladékainak eltakarítására.

  Sokféleképpen használhatjátok a lila lángot. Alkalmazhatjátok imákban, vizualizációkban, meditációban, és kérhetitek, hogy lényetek minden részét borítsa be ez az energia. Beprogramozható és egész éjjel álmunkban is dolgozhat. Belélegezhetitek testetek sejtjeibe, molekuláiba és atomjaiba. Megtisztíthatjátok általa az aurátokat és a csakrákat a negatív gondolatoktól és érzelmektől. Tudatalatti legmélyebb zugaiban is alkalmazható, olyan problémák megoldásában amelyem nagyon mélyen gyökereznek. Legyetek  kreatívak, és találjatok, hogy miként használhatjátok legjobban ezt az energiát.

  Parancsolat:

  Erős akarattal, hittel és szeretet erővel áthatott Ima fajta, sajátos törvényerejű rendelet.

  Az ember parancsolhat a Felsőbb erőknek saját ÉN VAGYOK a Jelenlét-ének jogán (saját magában lévő ISTEN Jelenlétének és élő Krisztusi Jelenlétének jogán), hogy kinyilvánítsa Isten akaratát Védelmet kérjen, erőt fény energiáját itt és most, hogy a konstruktív változás történjen meg a Földön, hogy itt lent ugyan úgy legyen mint Fent.

  A parancsolat olyan dinamikus, szilárd hittel a sikerben, szeretettel, örömmel teli, a teljes megvalósulás érzetével áthatott ima fajta, amelyet a  szellemi alkimista rendkívül hatásos eszköze és módszere, amellyel magába oltja az Isten Igéjét, és a Szent Szellem tüzét.


  Az ÉN hatalmas ÉN VAGYOK a Jelenlét-em nevében

  Én hívom Szent Germaint és Ibolya Lángját,

   hogy Transzmutáljon és szabadítson fel, Egyensúlyozza ki a Fény energiáit, transzmutáljon minden szennyeződést a lényemben, és terjessze ki a Kegyelem lángját mindenkire akivel kontaktusba kerülők

  ibolya láng 1234.jpg
   Kép forrása: Pinterest.com  Én vagyok az Ibolya Láng egy lénye én vagyok a Tisztaság Isten kívánsága

  St. Germain, aki a szabadság – mozgalmak ösztönző ereje – ha nem kulcsszereplője volt évezredeken keresztül. St. Germain úgy ismert, mint a Hetedik Sugár Ura. St. Germain azt mondta: hogy „a felemésztő ibolya láng használata sokkal értékesebb lesz az egész emberiség számára, mint a Föld összes vagyona, aranya és drágaköve együttvéve.”

  Mindannyiunknak négy testünk van, amelyek beburkolják lelkünket:

  1. A fizikai test, amely látható és tapintható,

  2. A vágy vagy az asztál test, amely érzelmeinket tartalmazza,

  3. A mentál test, amely a tudatos elménk teste,

  4. Az éteri vagy emlékek teste / kauzális vagy oki test, esetleg felső mentál vagy karmikus test /, amely magában foglalja az összes elmúlt életeink emlékeit.

  Az ibolya láng úgy hat erre a négy alsó testre, hogy megváltoztatja azok rezgését.

  St. Germaintól kaptuk a következő ibolya láng rendelkezést:

  Én vagyok az ibolya tűz egy lénye!

  Én vagyok a tisztaság, Isten kívánsága!

  Ezek vagy más ibolya láng rendelkezések elmondása következtében, az ibolya láng áthatja tested minden sejtjét és atomját, áthatja elmédet, érzelmeidet, tudatalattidat, és emlékezetedet.

  A negatív energia a mindennapi életben bármilyen formában megnyilvánulhat, a különböző betegségektől, balesetektől kezdve olyan rögzült viselkedésformákig, amelyek megakadályozzák, hogy jó viszonyban legyünk másokkal. Ezek az információk az aurában rögződnek. Az aura egy energiamező, ami körülveszi a fizikai testünket. Az auránkban visszatükröződnek a pozitív gondolataink, érzelmeink, de tükröződhetnek olyan érzések is, mint a düh, gyűlölet, féltékenység, vagy a frusztráció. Visszatükrözi azokat a rezgéseket is, amelyeket a környezetünkből veszünk fel, saját felgyülemlett karmánk és előző életeink feljegyzései mellett.

  Megoldás lehet, az ibolya láng használata, amely feloldja a negatív energiákat. Reggel vagy este öt-tizenöt percet áldozva az ibolya láng – mantrázására, elősegíthetjük, hogy egész nap békés közérzetben maradjunk, függetlenül attól, hogy mi történik velünk. Ha egyszer elkezded használni az ibolya lángot az aurád megtisztításához, tapasztalni fogod, azokat a pozitív változásokat, mely léted minden szintjén jelentkezni fognak.

  Kezdetben háromszor vagy kilencszer ismételd el a mantrákat. Amikor kész vagy rá, felemelheted az ismétlések számát. A mantrákat 36, 40 108 vagy akár 144 alkalommal való megismétlésével még nagyobb Isteni Erőhöz és több spirituális forráshoz férhetsz hozzá.

  Az ibolya láng működése2.gif
   Kép forrása: Pinterest.com

  Én vagyok az ibolya láng,


  Működik bennem most,

  Én vagyok az ibolya láng,

  Egyedül a fénynek hódolok,

  Én vagyok az ibolya láng,

  Hatalmas kozmikus erőben,

  Én vagyok Isten fénye,

  Minden órában tündökölve,

  Én vagyok az ibolya láng,

  Fénylik akár a Nap,

  Én vagyok Isten Szent Ereje

  Mely az embereket felszabadítja.


  / ismételd 3-9-szer, ahogy érzed /