Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

IBOLYALÁNG-MÓDSZER A GYAKORLATBAN

2020-11-21

Tanuld meg felhasználni az ibolya lángot fájdalmas emlékeid transzmutálására

ibolya láng erő.jpg
 
 
IBOLYALÁNG-MÓDSZER A GYAKORLATBAN
 
Reggel vagy este 5-15 percet áldozva az ibolyaláng rendelkezésekre, elősegíthetjük, hogy egész nap békés közérzetben maradhassunk.
St.Germaintől kaptuk ezt az alap ibolyaláng rendelkezést:
 
„ÉN VAGYOK AZ IBOLYA TŰZ EGY LÉNYE!
ÉN VAGYOK A TISZTASÁG, ISTEN KÍVÁNSÁGA!”
 
Amikor ezt elmondjuk, az ibolya láng áthatja testünk minden sejtjét és atomját, elménket, érzelmeinket, tudatalattinkat és emlékezetünket.
 
9 LÉPÉS, MELY MŰKÖDÉSBE HOZZA AZ IBOLYA LÁNGOT AZ ÉLETÜNKBEN
 
1.Találjunk mindennap időt az ibolya láng alkalmazására
 
Bárhol, bármikor hívhatjuk az ibolya lángot, nem kell mást tenni, mint egyszerűen csak elismételni néhányszor az ibolya láng alap rendelkezését, valahányszor feszültnek, fáradtnak, vagy ingerültnek érezzük magunkat, érezni fogjuk a különbséget.
 
A legnagyobb eredményeket azonban akkor érhetjük el, ha naponta min. 15 percet rá tudunk szánni megszakítás nélkül.
Alvás előtt 3-szor mondjuk el:
 
„Én vagyok az ibolya láng
Működik bennem most
Én vagyok az ibolya láng
Egyedül a fénynek hódolok
Én vagyok az ibolya láng
Hatalmas kozmikus erőben
Én vagyok Isten fénye
Minden órában tündökölve
Én vagyok az ibolya láng
Fénylik akár a Nap
Én vagyok Isten Szent Ereje
Mely az embereket felszabadítja”
 
2.Kezdjük az ibolya lánggal való munkát egy imával
 
Kérjük a Felemelkedett Mestereket, az angyalokat és az elementálokat, hogy jöjjenek és segítsenek nekünk. Elementálok: tűz, levegő, víz, föld természetszellemei, melyeknek feladata, hogy vigyázzanak a bolygónkra
 
3. Kérjünk védelmet, mielőtt elkezdjük az ibolya láng használatát
 
Sosem szabad megidézni az ibolya lángot anélkül, hogy előtte védelmet ne kérnénk. Mert a fény megidézése úgy vonzza a sötétség erőit, akár a mágnes a vasat. Ezért kell körülzárni az auránkat fehér és kék védelmező energiával. Egyik legjobb módszer erre a fényoszlop és Mihály arkangyal védelmének megidézése.
Minden reggel mondjuk el a Fényoszlop rendelkezést, közben képzeljük el az ÉN VAGYOK jelenlétünk és a fölöttünk lévő Isteni Jelenlétünk káprázatos fehér fényét, amint egy áthatolhatatlan fényfalat von körénk.
 
Fényoszlop védelem: (3-szor ismételjük)
 
„Szeretett ragyogó ÉN VAGYOK Jelenlét
Végy körül fényoszlopoddal
A Felemelkedett Mesteri lángból
Isten nevében most előhívlak
Tartsd meg templomomat szabadon
A felém küldött viszályoktól
Az ÉN VAGYOK az ibolya tüzet előhívja
Elégetni és transzmutálni a vágyakat
Kitartóan haladok a Szabadság nevében
Amíg ÉN egy VAGYOK az ibolya lánggal
Mihály arkangyalhoz szóló ima: „Mihály arkangyal, segíts nekem, segíts nekem, segíts nekem!
 
Mihály arkangyal a hit, a védelem, a tökéletesség és Isten akaratának minőségeit testesíti meg, megmentheti akár az életünket is.
 
4.Kezdje az ibolya láng rendelkezéseket egy bevezetéssel
 
Egy rendelkezés bevezetése olyan, mint egy felkérés, amelyben szeretettel megkérjük az ibolya láng lényeit (felemelkedett mesterek és angyalok), hogy legyenek a segítségünkre és vezessenek minket.
 
Bevezetés
 
„A bennem lévő szeretett, hatalmas, diadalmas Isteni Jelenlét,
az ÉN VAGYOK és a saját szeretett SZENT KRISZTUSI ÉNEM nevében,
hívlak benneteket szeretett St. (szent) Germain és a Hetedik Sugár angyalai
Kérlek titeket, hogy ………………….(ide jön amiben segítséget szeretnénk kérni)
Kérem, hogy hívásom legyen megsokszorozva és legyen segítségére minden léleknek e bolygón, akinek szüksége van rá
Köszönöm Nektek és elfogadom most ennek teljes erővel való elvégzését, Isten akaratának megfelelően.”*
 
5. Először lassan mondjuk a rendelkezéseket, majd gyorsítsuk fel őket az ismétlések folyamán
 
Amikor először mondjuk a rendelkezést, lassan és megfontoltan tegyük, töltsük fel a szavakat Isten iránt érzett erős szeretettel. Utána egyre gyorsabban mondjuk. Ahogy növeljük a rendelkezések sebességét, tapasztalni fogjuk, hogy azok sokkal hatékonyabban emelik a rezgésszámunkat.
 
6. Vizualizáljunk a spirituális munkánk segítéséért.
 
Ha becsukjuk a szemünket, és erősen koncentrálunk a 2 szemöldökünk közötti területre, akkor belső szemeinkkel néha „láthajuk” az ibolya lángot működés közben. Akik kifejlesztették a spirituális látásukat, szerintük az ibolya láng tűzhöz hasonlít. melynek színe változó: sötét indigótól, ragyogó ametiszttől az ibolyaszín-rózsaszínig. Az is látható lesz, amint e lángok megsemmisítik a karmikus törmelékeket.
 
Ha már kívülről megtanultunk néhány ibolya láng rendelkezést, akkor becsukhatjuk a szemünket és kipróbálhatjuk a következő vizualizációkat:
 
1.Az ibolya láng oszlop: amikor megidézzük az ibolya-lángot, vizualizáljuk magunkat egy kb 1 m átmérőjű és 3m magas ibolya láng oszloppal körülvéve, ami a lábunk alól indul és a fejünk felett ét véget. Az ibolya láng oszlopunk körül láthatjuk a védő fény burkot, egy még nagyobb fehér fényoszlopot, amely oltalmazza és körülzárja az ibolya lángot.
 
2.Gyógyítás az örvénylő ibolya láng szférákkal: az ibolya láng megidézése közben képzeljünk el egy széles ibolya fény szférát magunk körül, ami aztán örvényleni kezd, mint egy búgócsiga, egyre gyorsabban forog. Ez a vizualizáció egy magasabb rezgésfokra készteti az ibolya lángot és felgyorsítja a sejtjeink, atomjaink és elektronjaink rezgését. Utána képzeljük el, hogy kisebb ibolya láng szférák alakulnak ki minden szervünk körül és ezek megsemmisítenek és felemésztenek minden sötétséget, melyek a betegségek alapjai lehetnek. Végül vizualizáljuk, hogy az ibolya láng tökéletesíti a szerveinket.
 
Kérjük az ÉN VAGYOK Jelenlétünket, a Szent Krisztusi Jelenlétünket és az ibolya láng angyalait, hogy tartsák meg testünk körül egész nap ezeket az ibolya láng szférákat.
 
7. Használjuk mindennap az ibolya lángot
 
Legjobb időpont a rendelkezések elmondására a reggel, amikor felébredünk, ha ez lesz az első dolgunk, az egész napunk könnyebben fog menni. Speciális kérést is megfogalmazhatunk bármilyen problémánkkal kapcsolatban, illetve emberi kapcsolatainkon is dolgozhatunk vele.
 
8. Használjuk az ibolya lángot elmúlt életeink feljegyzéseinek tisztítására
 
Miután már áldoztunk valamennyi időt az ibolya lángra, előfordulhat, hogy úgy találjuk, emlékszünk előző életeinkre. Amikor tudatosul bennünk egyik előző életünk, annak karmája (pozitív és negatív) a felszínre tör. Hívjuk mindennap az ibolya láng angyalait, hogy transzmutálják a karmikus adósságainkat.
 
Az ibolya láng megidézése alatt elmúlt életeinek képei merülhetnek fel elméjében. Ezek fájdalmasak is lehetnek, de felszabadító érzés is, mert tudjuk, hogy az ibolya láng hívásával transzmutáljuk múltunk karmájának feljegyzéseit.
 
Amikor ezek az emlékek a tudomásunkra jutnak, ne próbáljuk meg elnyomni őket, ehelyett összpontosítsuk figyelmünket a szívünkben lévő fényre. Képzeljük el, amint az ibolya láng átitatja az emléket, amíg annak képe el nem tűnik.
 
2 elem transzmutálódik a múlt feljegyzéseivel kapcsolatban, amikor az ibolya lángot használjuk:
 
-Az események érzelmi és lelki emléke, ami fájdalmat okoz
 
-A karmikus energia, amely minket azokhoz köti, akiknek ártottunk vagy akik nekünk ártottak.
 
Az elmúlt életek feljegyzései olyanok, mint a számítógépen tárolt adatok. Ki kell törölnünk a negatív feljegyzéseket és emlékeket, hogy helyet csináljunk a pozitív dolgoknak. Amint ezt véghezvisszük az ibolya lánggal, felszabadítjuk a lelkünket, hogy a létezés egy magasabb szintjére emelkedhessünk.
 
Amikor ibolya láng rendelkezésekkel és szolgálattal ’adózunk” azoknak, akikkel rosszat tettünk, ezzel az együttes cselekedettel kitörölhetjük a fájdalmas események okát, eredményét, feljegyzését és emlékét.
 
Felgyorsíthatjuk lelünk fejlődését még ebben az életünkben és ezáltal gyorsabbá tehetjük az Istennel való egyesülés céljának elérését.
 
Minden egyes alkalommal, amikor kiegyenlítjük egy bizonyos életünk karmáját, a Magasabb Énünk feltárja a következőt amivel meg kell birkóznunk, és így tovább. Ne érezzük tehernek az elmúlt életeink negatív feljegyzéseit, mindannyian követtünk el hibákat a múltban, különben nem lennénk most itt. Bocsássunk meg saját magunknak és lépjünk tovább. Legyünk hálásak azért, hogy itt vagyunk, és megvan a lehetőségünk rá, hogy az ibolya lánggal kitörölhetjük karmánk negatív feljegyzéseit.
 
Minden alkalommal, amikor az ibolya lánggal transzmutáljuk egy korábbi életünk karmájának negatív feljegyzéseit, lelkünk felszabadulásának egy új érzése fog eltölteni minket.
 
9. Terjesszük ki felhívásaink hatáskörét, belefoglalva a házunk, szomszédaink és a bolygó karmikus hulladékainak eltakarítására.
 
Amikor gyakoroljuk az ibolya láng mások megsegítésére történő irányítását, képzeljük az az auránkat úgy, mint egy ibolya láng forrást, amelyből bárki ihat, akivel találkozunk. Tartsuk az ibolya lángot mindig készenlétben azok számára, akiknek szüksége van rá. Nemcsak a saját karmánkat tudjuk feloldani vele, hanem egy csoportnak vagy a Föld karmáját is, amelyek olyan eseményekből származnak, mint pl: háborúk vagy felgyülemlett igazságtalanságok.
 
Különbözőek lehetnek a tapasztataink, amikor az ibolya láng rendelkezéseket alkalmazzuk. Néhányan hónapokig is ismételhetik rendszeresen azokat, mielőtt bármilyen bizonyítékuk lenne rá, hogy a rendelkezések valóban működnek, másoknak azonban látványos eredményekben lehet részük már az első alkalmakkal is, amikor használják, de na adjuk fel.
Remélem, megismered annak az örömét, hogy egyike leszel annak a több ezer embernek, akik világszerte átváltoztatták életüket e csodás „oldószerrel”, amely Isten legnagyobb ajándéka a világmindenség számára 
 

 Isteni -Én.jpg