Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

IBOLYALÁNG-MÓDSZER ELMÉLETE

2022-11-14

Lényegítsd át a karmikus okokat és alsó éned árnyékait!

ibolya láng 2.jpg
 
IBOLYALÁNG-MÓDSZER ELMÉLETE
 
Az ibolya láng egy láthatatlan spirituális energia, amely ibolya fényként jelenik meg mindazok előtt, akik kifejlesztették spirituális látásukat. Revitalizál és felélénkít. Meggyógyítja az érzelmi, sőt a fizikai problémákat is, javíthat az emberi kapcsolatokon, könnyebbé téve az életet. Még fontosabb, hogy a negatív energiákat pozitívvá alakítja át.
 
Az ibolya láng meggyógyítja az elmúlt életek sebeit
 
Tanuld meg felhasználni az ibolya lángot fájdalmas emlékeid transzmutálására.
A rendelkezések ritmikus fohászok, melyek egy erős spirituális energia hívására szolgálnak, vizualizációval párosítva képes kitörölni és transzmutálni énünk negatív tulajdonságait.
Az ibolya láng egy olyan eszköz, amely által bárki megszabadíthatja önmagát emberi hibáitól és tökéletlenségeitől.
Minden alkalommal, amikor ismételjük: ÉN VAGYOK AZ IBOLYALÁNG (ami azt jelenti: Isten énbennem az ibolya láng) átalakítjuk magunkat úgy, hogy még szorosabb egységben legyünk Istennel.
2 heti ibolya láng-használat után nagyobb békességet érzünk önmagunkban.
Az ibolya láng használatakor tudnod kell, hogy Isten olyan mértékben fogja megmutatni neked a múltadat, amilyen mértékben kész vagy foglalkozni vele. Az adott álmot azért mutatják meg neked, hogy fel tudd oldani a karmikus feljegyzéseket.
Amikor fájdalmas képek jönnek elő a múltból, képzelj el egy hatalmas ibolyaszínű radírt vagy egy táblatörlő szivacsot, amint letörli a képeket. Ha elégszer végigcsinálod ezt, az emlékek már nem lesznek fájdalmasak, és lassan elhalványulnak, majd egy nap végleg eltűnnek az elméd előteréből . Amikor sikerül a múltad egy feljegyzését maga mögött hagyni, kérd Istent arra, hogy mutassa meg a következő karmikus feljegyzést, amin dolgoznod kell.
 
Az ibolya láng titka
 
Néhányan akkor érzékelik az ibolyaszínt, ha becsukják a szemüket és összpontosítanak a szemöldökeik között lévő energiaközpontra. Mások egyszerűen boldogabbnak érzik magukat, vagy jobban ráhangolódnak a Magasabb Énjükre.
Segít abban, hogy megbocsátók és könyörületesek legyünk. Hogyan? A negatív karma transzmutációjával.
Boldogtalanok lehetünk olyan traumás események súlyától, amelyek a mostani vagy előző életünkben történtek velünk. Ezek a negatív energiák megszilárdulnak és összegyűlnek körülöttünk, ránk ragadnak, akár a beton a cipőnkre.
A megoldás az ibolya láng ez a csodálatos „oldószer” amely feloldja a negatív energiákat. Reggel vagy este 15 percet áldozva az ibolyaláng rendelkezésekre, elősegíthetjük, hogy egész nap békés közérzetben maradhassunk.
Szabaddá tesz minket, hogy spirituálisan fejlődhessünk, lerövidíti a Magasabb Énünkkel való egyesülés folyamatát, közelebb visz minket ehhez a célhoz.
Az ibolya láng hatására megváltozunk és mint egy alkimista, képesek leszünk csodákat tenni a fizikai és spirituális egészségünk terén.
Felkutatja azokat a hitszakadásokat, melyek mély sérüléseket okoztak az ember tudatában, amelyektől több életen át is nehéz megszabadulni.
Spirituális védelmet is kérhetünk, ha indulás előtt elmondunk néhány védelmet kérő rendelkezést, és vizualizáljuk, hogy az ibolya láng feltölti az auránkat.
Az ibolya láng az egyik felemelkedett mester, St.Germain ajándéka, a 7 Sugár egyike. Mint a szivárvány színei, a spirituális fény is, mint 7 sugár nyilvánul meg. Minden egyes sugárnak megvan a saját színe, frekvenciája és Isteni-tudat minősége. Az Ibolya Sugár a 7. sugár, amely spirituális lángként árasztja el a szívünket az irgalmasság, megbocsátás, igazságosság, szabadság és transzmutáció minőségeivel.
 
Hogyan hat az ibolya láng?
 
Az ibolya láng úgy hat a 4 alsóbb testünkre (fizikai-, asztrál-, mentál-, és éter test), hogy megváltoztatja azok rezgését.
St.Germaintől kaptuk ezt az ALAP ibolyaláng rendelkezést:
 
„ÉN VAGYOK AZ IBOLYA TŰZ EGY LÉNYE!
ÉN VAGYOK A TISZTASÁG, ISTEN KÍVÁNSÁGA!”
 
Amikor ezt elmondjuk, az ibolya láng áthatja testünk minden sejtjét és atomját, elménket, érzelmeinket, tudatalattinkat és emlékezetünket.
Amikor fizikai és spirituális testeinket megbéklyózza a negatív energia és a karma, 4 alsóbb testünk elektronjainak rezgése lelassul. Emiatt a negativitással fogunk jobban együtt rezonálni, nem pedig a tiszta, kozmikus energiával, amely a mi Isteni Jelenlétünktől származik, és végül meg is betegedhetünk. Minél több szubsztancia van a 4 alsóbb testünkben, annál alacsonyabb a rezgésünk mértéke és annál megterheltebbnek érezzük magunkat. Spirituálisan ez az oka annak, hogy az emberek meghalnak. Akkor vagyunk optimálisan egészségesek, ha a spirituális energia szabadon áramlik át testeinken keresztül.
Az ibolya tűz transzmutál mindent, ami negatív, legyen az bárhol a fizikai vagy spirituális lényünkben. Kilöki és feloldja a sűrű szennyeződés részecskéit, a negatív energiákat pozitívvá transzmutálja és visszaállítja azok eredeti tisztaságát. Megszabadulva a hulladékoktól, az elektronok szabadabban kezdenek mozogni, ami a mi rezgésszámunkat is felemeli, és a létezés egy magasabb spirituális állapotába juttatnak minket.
 
Fizikai gyógyulás az ibolya láng segítségével
 
Az energiasugarak és az erőterek képesek megváltoztatni és befolyásolni az anyagot. Amikor az ibolya láng áthatol a testünkön, ott is változásokat okoz. A megkövesedett érzelmi törmelék és egyéb negatív anyagok eltávolításával lehetővé teszi testünk számára, hogy visszaállítsa természetes öngyógyító mechanizmusát.
Miután felismertük a negatív érzelmeink és a fizikai állapotunk közötti összefüggést, töltsünk el napi 15 percet reggel vagy este az ibolya láng megidézésével. Vizualizáljuk, hogy a negatív érzelmeinket beledobjuk egy óriási ibolya láng máglyába, érezzük, hogy az összes érzelmi görcsünk feloldódik és felemésztődik. Hogyan végzi el ezt az ibolya láng? Oly módon, hogy segíthet nekünk egy olyan rezgési állapotot elérni, amelyben a testünk képes önmagát meggyógyítani.
 
Akár még egy rákos daganat is eltűnhet az ibolya láng módszerének kitartó alkalmazásával. Visszafejlődik, azaz spontán remisszió következhet be. Ez akkor történhet meg, amikor a test képes elérni azt az állapotot, amelyben a sejtek használni tudják a természetes öngyógyító képességüket. Ilyenkor az elme vagy a tudat irányítja úgy a testet, hogy az meggyógyítsa önmagát (elme-test kapcsolat)
 
Elme: az agy és a test információs világának egy olyan fajta felélénkítő energiája, amely képesség teszi a sejteket arra, hogy kommunikáljanak egymással, a külvilággal és az egész szervezettel is.
 
Érzelmek: az elmét és a testet összekötő kapocs
 
Ha egyszer rájövünk, hogyan tudunk befolyással lenni erre az elmére, akkor be fogjuk tudni indítani testünk természetes gyógyulási mechanizmusát.
A betegség akkor jelentkezik, amikor a test az elmétől eltérő mértékben rezeg, aminek következtében nem képes Magasabb Én-jével kapcsolatba lépni. Az ibolya láng visszaállítja a Magasabb Én és a fizikai test közötti természetes rezonanciát.
 
Pl: Darryl nem hitt az ibolya lángban, de kíváncsi lett és elkezdte minden nap 15 percig hívni az ibolya lángot. Hamarosan változásokat tapasztalt az életében, leszokott az alkoholról, munkájában motiváltabb és leleményesebb lett, úgy érezte, az élete megtelik az öröm és az értelem egy újfajta érzésével. Úgy érezte, az ibolya láng végérvényesen a helyes útra térítette őt.
 
A rendelkezések és a keleti mantrák közötti különbség
 
Az emberek, akik kipróbálták a rendelkezéseket és a keleti mantrákat (szent szavak és imák ismétlése) is, azt állítják, hogy a rendelkezéseknek sokkal gyorsabb és kézzelfoghatóbb hatása van.
A rendelkezések segítenek a spirituális úton lévő olyan akadályok eltávolításában, mint például a félelem, a gőg, az önzés és az önbecsülés hiánya.
Amikor rendelkezéseket mondunk, akkor Istent engedjük rajtunk keresztül dolgozni.
Amint elkezdjük használni az ibolya lángot, örömérzést, megkönnyebbülést, reményt és az élet újdonságának érzését fogjuk megtapasztalni, mintha csak a depresszió felhőit lényünk saját napja szétoszlatta volna..
 
„Az ibolya láng megbocsátás lángja, miközben felszabadítja, elégeti, transzmutálja és kitörli múltotok karmájának feljegyzéseit, (így kiegyenlítve élet-adósságotokat) s kiegyensúlyozza a köztetek és más életáramok közötti energiaáramlást, majd belehajt az élő Isten karjaiba..”(El Morya)
 
 
 
ibolya láng 3 másolata.jpg