Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MEDITÁCIÓ

2023-06-19

Utazás a Telosban lévő Ibolya Láng Templomába

7 ibolya szentély.jpg

 

Utazás a Telosban lévő Ibolya Láng Templomába

Adama és Saint Germain

Most azt kérem, hogy összpontosíts a szívedre és nyilatkozd ki a szándékodat, hogy az isteni jelenléted szerető energiái töltsenek meg. Ezt ezen a módon teheted: "A Vagyok, Aki Vagyok nevébe, a Lényem Isteni Isteniségéből, kérem most, hogy a négy test rendszerem minden sejtje, minden atomja és minden elektronja, az összes finom testeim, az élet minden részecskéje, aki én vagyok a tudatosság állapotaiban és minden dimenzióiba, teljesen töltődjön fel a Szabadság Szeretetének Ibolya Lángjának csodálatos energiáival és csodáival. Most azt kérem, hogy töltsön fel újra és újra, napi 24 órában, az életem minden napján. " (Lélegezd ezt be.) Miközben feltöltődsz az Ibolya Láng energiáival, határozd meg a szándékod, hogy eljöjj egy utazásra velünk és a Felsőbb Éneddel a csodálatos Ibolya Láng Templomba az ötödik dimenzióba Telos belsejébe. Ez a templom éteri fizikai szerkezettel rendelkezik, és az embereink bármikor hozzáférhetnek; és így te is a fénytestedben. Ebben a templomban, az Ibolya Láng állandóan ég, az embereink szeretete és odaadása által tápláltan, megáldva az életet, megáldva az emberiséget és a bolygót. Ez az a hely, ahol Saint Germain Mester sok időt tölt az ikerlángjával Portiával és az Ibolya Láng angyalainak légiójával, az Ibolya Láng energiáinak újratöltését és ellátását szolgálva a bolygó számára.

Lélegezd be az energiát annyira amennyire csak tudod, így ezáltal vissza tudod hozni ezt, vissza magaddal a fizikai testedbe, amikor visszatérsz a teljes tudatosságba. Most, lásd önmagad egy magas mennyezettel rendelkező hatalmas kör alakú szobában állni, ahol az Ibolya Láng jelen van mindenhol. A falak tiszta ibolyaszínű ametisztból készültek és a padló még simább textúrájú és világosabb színű ametiszt kristályból áll. Az ametiszt színű falakon az ibolyaszínű fény nagy mennyiségét láthatod áthatolni, ami mitikus csillogó látomás érzését adhatja neked. A szoba fényes és több tucatnyi szökőkutat láthatsz az összes méretben és formában az ibolya színárnyalat minden lehetséges árnyalatát kisugározva a varázslatos színek és hangzások varázslatos játékában.

A vízi tündérek nagy mulatozással játszanak ezen energiákkal; figyeld ujjongásukat a játékos örömükben. a virág tündérek szorgosan teremtik a fehér, arany és ibolya összes árnyalatának csodálatos virágait ezen fény energiáival. Lásd őket, ahogyan néhányat rád dobnak, az áldásuk és üdvözlésük módjaként. Csatlakozz, hogy részt vegyél az örömükben és boldogságukban. szintén vedd észre az Ibolya Láng angyalainak sokaságát ellátva az Ibolya Tüzet a szeretetükkel és imádatukkal.

Az Ibolya Tűz nem forró; alapvetően hűvös oldalon van. Számos szék található a szobában, és arra kérünk, hogy válaszd ki azt, amihez vonzódsz, ahol úgy érzed, neked a legkényelmesebb. A székek tiszta ibolya kristályból készültek, és mindegyik alatt az ibolya egy lángja emelkedik ki, hogy beburkoljon téged. Miközben ez fellángol alulról, ez belép és beletöltődik a tested minden részébe az alsóbb csakrákon keresztül. Van még egy másik láng is, amely felülről behatol a koronacsakrádba és belép a tested minden sejtjébe. miközben belélegzed ezt a szívedbe tudatosan, feltöltenek a Szabadság  Ibolya Lángjával úgy mint soha azelőtt.

Van számos Ibolya Láng angyal, aki körülvesz, a szeretet kelyheit és az Ibolya Tűz kelyheit öntik az energiameződbe és az életed különböző aspektusaiba, aminek szüksége van a gyógyulásra. A tapasztalat különböző lesz mindannyitoknak. Továbbra is lélegezd be az energiát. Most lásd St. Germain Mestert Portia Úrnővel és Kvan Yin Úrnővel, a Kegyelem és Együttérzés Istennőjével, feltöltenek téged a szeretetükkel és lenyomatot képeznek az aurameződbe az együttérzés lángjával, amely szintén egy Hetedik Sugaras Energia.

Most nyisd meg magadat az együttérzés egy nagyobb szintjére a saját gyógyulásodért azoknak a gyógyulásáért, akiket szeretsz. Bármi legyen is az, amiről úgy érzed, szüksége van a gyógyulásra az életedben, idézd meg az együttérzés és a megbocsátás energiáit ebbe, és engedd meg a változásoknak, amiket kívánsz, hogy megtörténjenek. Maradj az öröm állapotába, ameddig csak akarsz. Beszélj hozzánk, beszélj Saint Germainhoz vagy Kvan Yinhez, és határozd meg a szándékodat, hogy teljesen meggyógyítsd önmagad, hogy meggyógyítsd a jelen és múlt összes traumáját. Ez a szoba tele van erőteljes gyógyító energiával, és miközben leülsz és megfürödesz ebben, érezd a sötét energiát áttraszformálódni Fénnyé. Bárhol is voltak a problémák, a trauma vagy a fájdalom, érezd, ahogyan az energia elkezd kiemelkedni és feloldódni.

Érezd a sűrűség csökkenését és azt, hogy mennyivel könnyebbé válsz. Érezd a könnyedséget és az öröm érzését, ami a lényedbe hatol. Miközben megengeded magadnak, hogy a nagyszerű örömöt érez, miközben csökkented a terheket/súlyokat. Engedd ennek a fényességnek, ezen szépségnek, ezen szeretetnek és erőnek, hogy tápláljon téged. Lélegezd be ezt. Tudatosan kérd az Ibolya Lángtól, amit szeretnél tőle, hogy megtegyen számodra. Néha, a kérésed és a kívánságod teljesítése között, egy tisztítási folyamatnak kell lezajlania, de lépésről-lépésre a győzelmed felé munkálkodsz. Ne érezd, hogy hajszolva vagy; vedd igénybe a szükséges időt; amire szükséged van.

Amikor készen érzed magad, néz körül és lásd a vezetőidet, mestereidet, angyalaidat rád mosolyogni, készségesen segíteni neked, ha valamilyen kérdésed van. Az angyalok, különösképpen azok, akik az emberiséggel dolgoznak, ide jönnek néhányszor egy héten vagy naponta, hogy újratöltődjenek az Ibolya Láng vibrációjával. A kiegyensúlyozatlan energia a bolygón beszennyezi az erőmezejüket, és idejönnek, hogy megtisztuljanak és revitalizálódjanak. Meghívunk titeket, hogy ugyanezt tegyétek. Maradj itt velünk, amíg kívánod, és amikor készen állsz, gyere vissza a teljes tudatosságba. Figyeljetek arra, hogy ne teremtsétek az életeitekben újra a gondolataitok, érzéseitek és szavaitok révén azokat az energiákat, amelyek éppen most transzmutálódtak.

Hívunk titeket, hogy jöjjetek vissza ebbe a templomba bármikor, amikor akarjátok. Az ajtó nyitva áll számotokra. Saint Germain Mester gyakran ott lesz számotokra az angyalaival és gyönyörűséggel felkínálják a szeretetüket és támogatásukat.

A szeretet, a bátorság és a bölcsesség áldásait küldjük nektek. Szintén csatlakozunk kedves barátunkhoz, Saint Germainhoz, aki elkötelezte magát, hogy az Ibolya Láng hullámait elküldi mindazok szívébe, akik később elolvassák vagy hallgatják ezt az anyagot. És így legyen.

 

7 Violet-Temple másolata.jpg