Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SAINT GERMAIN

2022-11-14

Saint Germain erősíti misztikus képességeinket

saint germain 7.jpg
Kép forrása: pinterest.com

Saint Germain
 
 

Ahogyan Jézus volt a Halak korszak nagy mestere, St. Germain vállalta a feladatot, hogy a következő 2000 évre, a Vízöntő korszak mestere legyen. "St. Germain eonok óta az Ibolyaszínű Láng (Violet Flame) őrzője, a Hetedik Sugár Chohan-ja (A chohan a spirituális hierarchiában egy feladatkör, amelynek birtokosa a teremtés 7 sugara közül az egyik mellé van rendelve.)

Az összes többi mester tiszteli St. Germain-t az Ibolya Lánggal a Földnek tett szolgálataiért.

 

Az Ibolya Láng az egyik legfontosabb láng , a megváltás, az átalakítás és a szabadság érdekében.


Az Ibolya Láng fő feladata az átalakítás pozitív változások érdekében. Például az Ibolyaszínű Láng segítségével óriási előző életekből eredő negatív, karmikus energiáktól szabadulhatunk meg. Az Ibolya Láng szerepéhez tartozik a megbocsátás és az elfogadás energiája is.


Más tulajdonságai is vannak az Ibolyaszínű Lángnak. Lángja a vigasztalásnak, a tapintatnak és az ünneplésnek és a szabadságnak az ereje. Ezek mind a hetedik sugárra jellemző fogalmak.

 

Ez a láng képviseli a spirituális szabadságot is,
amely rendkívül fontos a spirituális fejlődéshez.


Az Ibolya Lángmás nevei - a Szent Lélek energiája, a Kegyelem Lángja, a Megbocsátás Lángja.


Sokféleképpen használhatjátok a lila lángot. Alkalmazhatjátok imákban, vizualizációkban, meditációban, és kérhetitek, hogy lényetek minden részét borítsa be ez az energia.
Belélegezhetitek testetek sejtjeibe, molekuláiba és atomjaiba. Megtisztíthatjátok általa az aurátokat a negatív gondolatoktól és érzelmektől.


Az Ibolya Láng saját öntudattal rendelkezik, mert a Világosság Urai irányítják a bolygónk evolúciója javára. Ezért az Ibolya Láng NEM OKOZHAT KÁRT SENKINEK SEMMI MÓDON!


Az Ibolya Láng, olyan isteni energia, amely csak azon a helyen és, olyan mértékben nyilvánítja ki a hatását, ahol és amennyire szükség van rá, hogy megvalósítsa ISTEN AKARATÁT (kék) és ISTEN SZERETETÉT TŰZÉT (piros)


Az ibolya szín= kék+piros


Az Ibolya Láng, amely jól vizualizált, rendszeresen naponta tiszta szívből előhívott, megtisztítja a személyiség négy alsó testét a negatív energiáktól, transzmutálja a negatív tulajdonságokat, a bűnt, a negatív karmát, védelmet nyújt a gonosz ellen, elhárítja a veszélyt, a betegséget, a rossz eseményeket.


Idézd meg az Ibolya szent tűzet saját ÉN VAGYOK a Jelenlét - ed, és a saját Krisztusi Én-ed nevében, szólítsd meg a Felemelkedett Mestereket, Michael Arkangyalt és Angyali légióit, minden szentet és a Világosság erejét, hogy beavatkozzanak bolygónk sorsába és segítsenek transzmutálni a negatív karmánkat és legyőzni a Sötétség hatását.


Kérd a segítséget a világosság felé vezető utadon, kérj védelmet, irányítást, megvilágosodást, kérd, hogy Isten Akarata vezesse minden tettedet.

 

Saint Germain erősíti misztikus képességeinket, és segíti a meditációs gyakorlatokat. Érzelmileg regenerál, segíti a tanítványt, hogy el tudja engedni a szomorúságot és a gyászt.
 
Aki meghívja őt életébe, annak nem lesz gond a céljaiért kiállni, és érzelmi viharait lecsitítani.
 
Saint Germain energiája, különösen könnyen képes kapcsolódni azokhoz az emberekhez, akik mélyen elhivatottak a földi lét jobbításának irányába és, akik az isteni fényt akarják sugározni embertársaik és a világ felé.
 
Saint Germain segít a szellemi eredményeket a fizikai szinten formába, anyagba önteni.
 
Saint Germain a világosságba való felemelkedése után nekünk adományozta az Ibolya Láng felhasználásának tudományát.
 
Az Ibolya Lángot már az ősi Egyiptom misztérium iskoláiban is ismerték. A neoplatonisták szerint: "Filozófuskő - öntranszformáló tűz, amely fölfelé vezeti a lelket, felemelvén a Szellem szintjéig minden olyan tulajdonságot, amely lefelé irányult, ellenállva a Szellem esszenciájának." A szellemi alkimisták célja a mai napig is az, hogy felemeljék a földi személyiséget a lélek tisztaságának szintjéig, majd a Lelket a Szellem szintjéig, vagyis az Istennel való egyesülés eredeti állapotába, amely a Teremtővel való Egység, és az igazi halhatatlanság állapota.
 
A Nagy Mester átadja nekünk az Ibolya Láng felhasználásának művészetét, így ad nekünk olyan lehetőséget, hogy az emberiség, és a személyiség karmájának leereszkedésének bonyolult időszakában azt folyamatosan transzmutálhassuk (negatív energiák pozitívvá átváltoztatása), ily módon könnyítvén saját sorsunkon, hozzátartozóink sorsán, és az egész emberiség jelenén és jövőjén.
 
Az Ibolya Láng több néven is ismert: Szent Lélek energiája, A Kegyelem Lángja, a Megbocsátás Lángja.
 
Az Ibolya Láng, amely ha jól vizualizált, és rendszeresen naponta tiszta szívből előhívott, megtisztítja a személyiség négy alsó testét a negatív energiáktól, transzmutálja a negatív tulajdonságokat - a bűnt, a negatív karmát - védelmet nyújt a gonosz ellen, elhárítja a veszélyt, a betegséget, és a rossz élményeket is.
 
Saint Germain Mester így szól az Ibolya Lángról:
 
"Lehetetlen felsorolni az Ibolya Láng minden jóságát. Az Ibolya Láng megsemmisíti a belső szakadásokat, amelyek a pszichológiai problémák okai, és gyerekkorban alakulnak ki, valamint a megelőzőleg megtestesülésekben, így megteremtették a mély nyomokat, amelyeket századról-századra nem sikerült elfeledtetni.
 
Ibolya Láng - hatásos enyhítőszer… Mindenki, aki tud róla, adja oda őt szívem adományaként mindenkinek, akikkel találkozik az úton. Közölje minden nemzettel, néppel, és embertársával, hogy az Ibolya Láng a REMÉNYSÉGÜK."
 
És ha feltesszük a kérdést, hogy: Ki az a St. Germain? - Ő az időn kívülről válaszol nekünk:
 
"Az vagyok, akinek nincs szüksége csodákra. Mágus vagyok, és számomra az itt-lét már épp eléggé csodálatos. Hiszen mi lenne csodálatosabb annál, mint az, hogy az emberiséget hozzásegítsem a Logosz Tervének megvalósítására."