Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SAINT GERMAIN ÜZENETE

2024-02-06

Alsóbb én átlényegítése

 

 saint germain lángja.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

SAINT GERMAIN ÜZENETE

 

Alsóbb én átlényegítése

 

Hosszú korszakokon át köztetek éltem és segítettem mindazokat akik segítségemet óhajtották és kérték. Szegényeket és gazdagokat egyaránt. Ezért földi létem ciklusaiban alászálltam és megismertem a lélek mélységeinek  és magasságainak dimenzióit, hogy megérthessem és segíthessem a hozzám fordulókat.

Senki sem születik teljes isteni tudatossággal még a legnagyobb tanítók is vívódtak saját alsóbb lényük kétségeivel, melyet megtapasztalva felismerték, hogy csak az istenségnek és az isteni törvényeknek, alárendelt szellemi és lelki önvaló képes kiemelkedni a felsőbb világok fény dimenzióiba, ahol a kettősség, fény és árnyék egységet alkotva, feloldódik a teljességben.

Mindaddig amíg az emberiség és benne az egyén harcol önmaga fontosságának és az önmaga által teremtett valóság illúziójáért, addig az elkülönültségnek, az individualitás téveszméjének rendeli alá létezését. Az ilyen ember  fél feladni önmaga tanult, kitalált vagy másoktól lemásolt átvett ál-arcait, s  oly annyira ragaszkodik hozzá, hogy ha kell mindent megtesz csak hogy fenntarthassa önmaga értékességének, s illúzió világának fontosságát.

Pedig ha a korszakokra visszatekint rá kellene jönnie, hogy minden korszak és vele a "Korszak Szelleme" is, melyet oly bőszen védelmezett, elenyészik, mert minden mely összhangban áll  az egyetemes törvényekkel, születésének ős okát és egyben végcélját, az egységben való feloldódását teljesíti.

Szomorú felismerés vár mindazokra, akik a feltétel nélküli szeretetet csak hírből ismerik és csak tetszelegnek a tanító és a segítő szerepében, mert  mikor a testi burkot levetik azon törvények melyekről bár tanítottak, de mégsem alkalmazták őket, meghatározzák a következő testet öltésük körülményeit.

Nyisd meg tudatodat  az isteni egységnek, add föl gőgödet, hatalom és birtoklás vágyadat.

Ne gyűlölj és ne irigykedj, mert ezek a te börtön celláid, melyek láthatatlanul, de mégis erősebben, mint a szikla vagy az acél, fogva tartják életed.

A tudatlan szája, mikor az igazságot hallja felnyílik, fáj neki és zokon veszi,

a bölcs csak hallgat.

Tudd testvérem az alázatos, ki testvére támasza a bajban, birtokolja a "Törvényt" mely a szívben , örökkön-örökké lángolón ég.

Légy hálás mindazon dolgokért, amelyek életedbe a fényt a forrást közvetítik, töltekezz fel vele és hagyd, hogy a hála és a szeretet betöltse a  szívedet, lelkedet. 

 

Tedd ezt minden nap, reggel és este, s életed maga is forrássá válik.Saint Germain

 

Közvetítette: Aysha

 

ibolya láng gif.gif