Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szt. Germain az Ibolya lángról

2018-11-01

Tanítás az ibolya láng használatáról

 Szt. Germain az Ibolya lángról.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Szt. Germain az ibolyalángról


Ma Szt. Germain látogatott meg a meditációmban, miközben az ibolyalángot hívtam be. A lángról beszélt. Elmondta, hogy az ibolyaláng saját tudattal- FÉNYTUDATTAL rendelkezik. Gyógyítási mechanizmusa az Egységen alapszik. Minden mi kettévált, az Egy-ből keletkezett. Így nincs rossz jó nélkül, árnyék fény nélkül, fiú lány nélkül. Az ibolyaláng Fénytudata felismeri ezt a "félállapotot". Akár kérdezhetünk is tőle, s Ő válaszol. Megkérdezhetjük, tisztítás közben, mi az amit éppen most tisztít. Milyen érzés, gondolat, kötődés, vagy blokk. Megnevezi azt nekünk válaszában. Mechanizmusa az, hogy a felet Egésszé - Fénnyé alakítja(mely minden eredendő alapja, melyből minden származik). Tehát a szomorúság érzéséhez boldogságot táplál, így teszi, transzmutálja azt Egésszé - FÉNNYÉ! Ha valahol elkeseredettséget érez, s tudatosan odaküldjük, reményt ad hozzá, s így az fénnyé válik.
Miközben odairányítjuk, kérdezzük meg, mi az mit megtisztít, s ő megválaszolja, mit talált ott testünkben-lelkünkben, mi kibillent az Egységből. Kérdezzük meg nyugodt szívvel azt is, mivel egészíti ki azt, hogy fénnyé váljék. (megpróbáltam - működik!)
Fájdalmat éreztem az oldalamban, s megkértem az ibolyalángot odairányítva, hogy tisztítsa meg. Közben feltettem neki a kérdést: Mi az, mi ott a fájdalmat okozza?
Azt felelte: Szomorúság.
Kérdem erre: Hogyan teszed hát fénnyé, hogy alakítod egésszé?
Boldogsággal! - felelte lila lobogással.
Éreztem, ahogy a boldogság áramlik arra a helyre testemben! A fájdalom megszűnt, s fényt láttam felragyogni onnan!
-Tehát nemcsak az ibolyaláng angyalaival és veled beszélhetünk, de magával a lánggal is? - kérdem Szt. Germaint.

Erre nagyon mókás dolgot tett: zsonglőrködni kezdett a lila lánggal, mint egy bűvész. Hol a kezében lobbantotta föl, hol a hóna alatt. Vagy a feje tetején. Látszott rajta élvezi, hogy elbűvölhet. (igazi bonviván) Egyszerre csak odadob felém egy lángot, s arckifejezése azt tükrözte: na, lássuk, te mit mutatsz.
Tenyerembe fogtam a lángot, s a másik kezemmel elkezdtem öntudatlanul körözni felette, míg a láng egy spirálrugóra nem hasonlított. Majd visszadobtam neki.
-Bravó - nevetett - mind az ibolyaláng földi mesterei lehettek.
-Hogyan?
-Úgy, hogy átestek a beavatáson, megismeritek és megtanultok bánni vele. Megtanuljátok tisztelni és tisztelettel használni. Hogy tudatában vagytok erőtöknek és hatalmatoknak, és szívetek lángjával összekapcsolva olvadtok egybe ezzel a szent lánggal. Ha a láng használata már olyan természetessé válik, mint a reggeli öltözködés. Ha nincs kétség már bennetek erejéről, hatásáról. Ha segítségként is használjátok.
-Tisztíthatunk vele akárkit, akármit?
-Igen. De mások tisztítása igazán hatékony akkor lesz, ha tiszta szívvel, igaz tudattal cselekedtek, s a tisztítandó lélekhez szólva, a tisztítás áldásának befogadását kéritek tőle. Az ellenállás, mint tudnivaló, energiát emészt föl. Ha a lélek szíve fénykapuját megnyitva befogadja a tőletek áradó tisztító szeretetlángot, az oldás, tisztulás hatékonyabb lesz.
JÓ GYAKORLÁST MESTERPALÁNTÁK!

Köszönöm Szt. Germain

Pusztai Orsolya közvetítésében