Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TRANSZFORMÁCIÓ ÉS TISZTÍTÁS

2024-05-31

A negatívitás fényre való átváltoztatása

ibolya láng 001.jpg

 

AZ IBOLYA LÁNG TRANSZFORMÁCIÓ

 

A negatívitás fényre való átváltoztatására

 

Ahogy az emberiség nagymértékben felgyorsult ütemben ébred, úgy fokozódik az a segítség is, amit a Magasságból kaphatunk a Felemelkedési folyamatunk során. Ezért a Nagy Központi Napunk Fénylényei arra kérnek minket, hogy összpontosítsunk azokra a változásokra, amelyek Isten Végtelen Tökéletességének Ibolya Lángjában történnek. Ennek az információnak az az Isteni Szándéka, hogy segítse az Ébredő Emberiséget abban, hogy teljes mértékben kihasználhassa ezt az Ajándékot Isten Atyánktól-Anyánktól, amely jelenleg a Fény teljesen új frekvenciáira emelkedik.

 

Az Ibolya Láng az Istenség Tizenkét 5D-s Kristályos Nap-aspektusának Hetedike. Ez lesz az Istenség uralkodó aspektusa, amely a Földet füröszti a Vízöntő Kor 2166 éves ciklusa alatt, amelybe most léptünk be. Az Ibolya Láng az Atya Isten Isteni Akaratát és Erejét tükröző Zafírkék Láng és az Anya Isten átfogó Isteni Szeretetét tükröző Rózsaszín Kristályos Láng tökéletes egyensúlya. Az Ibolya Láng Isten Végtelen Fényének legerősebb frekvenciája az emberiség félresikerült teremtéseinek Fénnyé való visszaalakítására.

 

Saint Germain Felemelkedett Mester és ikerlángja, Lady Portia, az Isteni Igazságosság Istennője, az egész teremtés az Isten Végtelen Tökéletessége Ibolya Lángjának őrzőiként ismertek. Azt kérték, hogy a következő információt osszuk meg veletek ma, hogy mindannyian megértsük, mit nyilatkoztak az Ébredő Emberiségnek az Ibolya Lángról.

 

Saint Germain Felemelkedett Mester és Lady Portia nagy szerepet játszottak abban, hogy az Emberiség tudatos elméjébe eljuttassák az Ibolya Lángról szóló tudást. A Mennyei Birodalmakban önként vállalták, hogy fenntartják az Ibolya Lángot a Földön, amíg ez az Áldott Bolygó és a rajta fejlődő MINDEN Élet teljesen Felemelkedett és Szabad.

 

1936-ban Saint Germain és Lady Portia elkezdte felfedni az információkat az Ibolya Lángról az Ébredő Emberiségnek. Abban az időben még a Fénymunkások is csak e félelmetes Szent Tűz legszelídebb frekvenciáit voltak képesek elviselni. Saint Germain és Lady Portia azzal kezdte, hogy megtanította a Fénymunkásokat, hogyan használják az Ibolya Láng Irgalom, Könyörület és Megbocsátás tulajdonságait.

 

Az idő előrehaladtával az Ébredő Emberiség kifejlesztette azt a képességet, hogy elfogadhassa a magasabb frekvenciákat, beleértve a Transzmutációt és a Tisztítást. Végül az Isteni Igazságosság, Szabadság, Győzelem Ibolya Láng frekvenciái váltak elérhetővé számunkra. Ahogy kifejlesztették a képességet, hogy befogadhassák ennek a nagyobb Fénynek az erejét, megtanulták, hogyan használják az Ibolya Láng Dicsőség, Egység, Kozmikus Megbocsátás és Átváltoztatás ritmusát.

 

Minél gyakorlottabbá váltak a Fénymunkások az Ibolya Láng ezen Ajándékainak használatában, annál inkább tudott Saint Germain és Lady Portia segíteni az Emberiség tömegeinek, hogy felülemelkedjenek az emberileg rosszul teremtett kiáradásainkon. Ez a kiáradás volt a sötétség leple, amely elválasztott minket a VAGYOK Jelenlétünktől, és megakadályozta, hogy kommunikáljunk a Fény Lényeivel a Fényes Igazság Birodalmaival.

 

Több mint 88 éve a Fénymunkások világszerte lassan és folyamatosan hívják az Ibolya Lángot, hogy megtisztítsák az utat a példátlan Ébredés és Tudatváltás előtt, amely jelenleg az emberiség tömegeinek Szívében és Elméjében zajlik.

 

Most, hogy a Nagy Központi Napunk teljes ölelésében vagyunk, földi testünk elérte azt a rezgési frekvenciát, amely lehetővé teszi Én Vagyok Jelenlétünk számára, hogy elkezdje finoman asszimilálni Isten Végtelen Tökéletességének Ibolya Lángjának vadonatúj, többdimenziós frekvenciáit. Az 5D Testelemünk, amely az Isteni Intelligencia a fizikai, éteri, mentális és érzelmi testünkben, befogadja ezt az Ibolya Lángot, és a Tisztaság Magjában rögzíti azt a Földi Járműveink minden atomos és szubatomos részecskéjében és hullámában.

 

Atya-Anya Istenünk kinyilatkoztatta, hogy az Ibolya Lángnak ez a kifejeződése exponenciálisan erősebb, mint az az Ibolya Láng, amellyel az emberiséget megáldották a Felemelkedési folyamatunk korábbi szakaszaiban. Következésképpen Isten Fiainak és Leányainak, akik most a Földön testet öltöttek, ismét meg kell tapasztalniuk az Ibolya Láng ezen új frekvenciáját, óvatosan, lépésről lépésre.

 

Mi, mint Fénymunkások, képesek vagyunk segíteni az emberiséget, az Elemi Királyságot és Földanyát, hogy ennek az ÚJ Ibolya Lángnak a legmagasabb Isteni Potenciáljából részesüljön. A Magasságból azt mondták nekünk, hogy ha önként jelentkezünk, hogy az Emberiség és a Földanyán fejlődő MINDEN Élet nevében, hogy mi leszünk a Nyitott Kapu az Atya-Anya Istenünk eme Ajándéka számára, akkor a Mennyország kapui meg fognak nyílni, hogy támogassanak minket. Aztán, ha megkérjük a Fény Lényeit a Nagy Központi Napunkból és a Fény Légióit, akik a Föld fejlődését szolgálják a Kegyelemből való kiesésünk óta, hogy csatlakozzanak hozzánk, legyőzhetetlenek leszünk.

 

Drága Szerettem, ha megvan benned a Szív Hívása, hogy Isten eszközeként szolgálj Földanya Isteni Tervének ezen alapvető aspektusában, kérlek, csatlakozz hozzám és a Fénymunkásokhoz szerte a világon most. És elkezdjük.

 

ÉN VAGYOK A NYITOTT AJTÓ

 

ÉN VAGYOK az ÉN VAGYOK Jelenlétem, és EGY VAGYOK Atya-Anya Istenemmel. Most felszentelem földi testemet, hogy én legyek a Nyitott Kapu Isten Végtelen Tökéletességének vadonatúj, többdimenziós Ibolya Lángja számára.

 

EGY VAGYOK a Földön élő minden férfi, nő és gyermek ÉN VAGYOK Jelenlétével. Amit magamnak kérek ezen a szent napon, azt kérem az Emberiség, az Elemi Királyság és Földanya számára is, tökéletes összhangban mindannyiuk Isteni Tervével és minden érintett számára a legnagyobb jóval.

 

Most a Fény Lényeinek Isteni Közreműködését hívom a Nagy Központi Napunkból, valamint a Szeretett Saint Germaintől, Lady Portia-tól és a Fény Légióitól, akik a Föld fejlődését szolgálják a Kegyelemből való kiesésünk óta.

 

Lelki szemeimmel most tisztán érzékelem, hogy a Napokon túli Napokból és a Galaxisokon túli Galaxisokból származó Szoláris Logoszok az egész Teremtés egészéből a Földanyára összpontosítják Szeretetüket és Fényüket az Ibolya Láng eme Tevékenységére. Minden Adeptus, Avatár, Buddha, Szent és Krisztusi Lény, aki valaha is a Földön járt, csatlakozik Saint Germainhez és Lady Portia-hoz önzetlen erőfeszítéseikben, hogy segítsék Földanyát és minden rajta fejlődő életet, hogy a Kozmikus Törvények által megengedett legnagyobb előnyöket kapják Isten Végtelen Tökéletességének Ibolya Lángjának beáramlásából.

 

Amint hétszer elmondom a következő Ibolya Láng Mantrát, akár hangosan, akár a Szívlángom csendjében, az ÉN VAGYOK Jelenlétem ennek a Szent Tűznek a legmagasabb frekvenciáját fogja belélegezni, amit képes vagyok befogadni a Szívlángomon keresztül, összhangban az Atya-Anya Istennel és a Fény Légióival, akiket ma megidéztem.

 

Ibolyaláng mantra

 

Transzformáljatok, transzmutáljatok az Ibolya Láng által minden okot és magot, ami nem Isten kívánsága.

Én VAGYOK az Ok Lénye; ez az Ok a Szeretet,

a Szent Hang. (Hétszer ismételjük meg)

És így van. Szeretett Én Vagyok az, aki vagyok,

 

Kedvesem, hallgass a Szívedre, és ismételd ezt az Ibolya Láng Mantrát olyan gyakran, amilyen gyakran csak a Szíved hív erre.

 

Ne feledd, hogy TE Hatalmasabb vagy, mint gondolnád, és a TE FÉNYEDRE van most szükség!

 

 

Forrás:

Patricia Cota Robles

https://eraofpeace.org