Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Zadkiel Arkangyal az ibolya fény angyala

2018-11-01

Zadkiel az ibolya fény erejével segít a negatív energiákat átalakítani pozitívvá, illetve semlegesíteni

 Zadkiel Arkangyal az ibolya fény angyala.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Satquiel, Tzatkiel, Zadakiel, Zidekiel néven is említik
Szó jelentése: ISTEN igazságossága, ISTEN igazsága.
Kulcsszavak: a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia.
Színe: indigó kék és ibolya fény
Köve: Lapis lazuli

Segítségével könnyebben tudunk megbocsátani magunknak és másoknak, akár az ellenünk vétkezőknek is, mert a könyörület energiáit aktiválja életünkbe.
Segíti együttérzésünk kibontakozását, és megláttatja magunkban és másokban is az Isteni Fényt.
Szívünkről leveszi a neheztelés súlyát és a megbántás terheit, így segítségével megszabadulhatunk haragunk vagy bánatunk ördögi köréből, mely mindig visszatérítette gondolatainkat a problémára. Ezen túl ezek helyébe léphet a kegyelem, tolerancia és megbocsátás. Ha sértődöttséget, keserűséget, gyűlöletet vagy haragot érzünk mások iránt, ezeket is pozitív energiává változtatja. Segít, még ha nehezünkre esik másokat tolerálni, viselkedésüket elfogadni, vagy saját tulajdonságaink elfogadása is nehezen megy.
Továbbá kérhetjük memóriajavításnál, emlékezetvesztésnél (ha elveszett tárgyakat keresünk) illetve fontos adatok, szövegek megjegyzésénél (tanulmányok, tesztek), részvét esetén, érzelmi és fizikai gyógyításnál ( Raffael Arkangyallal együtt).


Zadkiel Arkangyal magas frekvenciájú "ibolya színű láng" spirituális energiával dolgozik,. Ezt a lángot a 7. energia sugár mestere: Szent Germain hozta le nekünk, ezért minden hasonló esetben hozzá is fordulhatunk, például ha testünket, lelkünket és szellemünket megtisztítani szeretnénk,.
Ha Isten és köztünk lévő akadály elhárítását kérjük, ha gyorsabb spirituális fejlődésre vágyunk, ha negatív karmánkat szeretnénk átalakítani (Karmael Arkangyallal kérhetjük, amennyiben kap rá engedélyt, segít).


Amennyiben emlékszünk rá, segít átalakítani előző életbeli rossz emlékeinket. Ha a bolygónk karmájában pozitív változást szeretnénk, eredményt érhetünk el vele.
Amikor csalódás ér akkor is kérheted Zadkiel segítségét, ehhez egy fohász:
"Zadkiel Arkangyal, kérlek segíts meggyógyítani a szívemet, old fel bennem a csalódottság görcsét, így a neheztelést vedd le a vállamról, add hogy irgalmas és kegyes legyen a szívem, segítsd a tisztán látásomat."


"Nyugalmat és bizalmat önts szívembe, ha aggódok, vagy szorongok, ezáltal kezedbe és Isten kezébe adom e helyzet megoldását, mert bízom az isteni összhang és bölcsesség hatásában. Köszönöm."


De attól függően, hogy mi a problémánk, különböző fohászokat kérhetünk, például:
"Zadkiel Arkangyal segíts megbocsátanom másoknak és magamnak, tisztíts meg ibolya színű lángoddal."