Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

5.D és 3.D KÖZÖTTI INGÁZÁS

2022-03-16

Amikor a világok között csúszkálsz

csillag életút.jpg

 

5.D és 3.D KÖZÖTTI INGÁZÁS

 

Amikor a világok között csúszkálsz

 

Érezted már magad szomorúnak, vétkesnek, dühösnek vagy csalódottnak, mert nem voltál képes megtartani a szeretetet, a békét, az együttérzést és a megértő hozzáállást?

 

Most abban szeretnélek megsegíteni, hogy engedd el ezeket a negatív önbecsmérlő gondolatokat és érzéseket! Mi van, ha a világok közötti ingázás az istenien kidolgozott terved része? Mi van, ha ez a lélekutazásod része, a spirituális hozzájárulásod az emberiség felemelkedéséhez?

 

Hadd magyarázzam ezt el neked. Jelenleg két különböző világ működik egymás mellett a bolygón. A félelem, az alacsony vágyak, az irányítás, a jogtalanság sötét és hanyatló valósága. És vele párhuzamosan a szeretet, a béke, az együttérzés felemelkedő világa, ahol az isteni fény uralkodik.

 

A fénymunkások vagy, az 5D-s tudatosságban vagy a 3 D valóságban léteznek, hogy változásokat hozzanak létre és felülírhassák a régi társadalmi kereteket. Amikor aláereszkedsz a tudat 3.-D-s valóságában, hogy változásokat hoz önmagadban vagy a világodban sokszor kerülsz konfliktusba, ami miatt elveszíted a feltétel nélküli szeretet állapotát, a békét és a magasabb perspektíva által fenntartott tudatosságot. Ez azért történik így, mert ahhoz, hogy visszaszerezd erődet, egy lélekrészeidet, szabadságodat vagy szuverenitásodat, bele kell merülnöd abba a lelki és tudati állapotba, ami azt létrehozta. Ekkor régi programokat írsz át, megküzdesz önmagadért, az igazságért az önbecsületedért és konfrontálódsz belső-külső árnyminőségekkel, amelyek egy régi alacsony rezgésű valóságban tartottak téged. Amikor újra a régi drámába kerülsz, negatív érzelmek és bomlasztó életesemények kereszttüzében vagy, emlékezz arra, hogy valójában a szabadságodért harcolsz, mert nem akarsz tovább beletörődni vagy hagyni azt, ami eddig volt. Amikor mindezeken felülkerekedsz, megértés születik a szívedben, újra visszaállsz a feltétel nélküli szeretet tudatossági szintjére, megbocsátasz másoknak és magadnak.

 

Amit te hibának, vagy botlásnak látsz, én az Isteni Fény Terjesztésének részeként látok. Mivel minden alkalommal, amikor elveszel a fájdalom, a félelem, a düh, a csalódottság, a bosszú, a pletyka, a megtorlás, a kapzsiság alacsonyabb rezgéseiben... és utána az isteni fény erejével átalakítod, átlényegíted, felülírod, elengeded és a szeretet erejével feloldod azt, valójában hozzájárulsz az Isteni Fény Terjedéséhez és a régi 3. D valóság átalakításához.

 

A felismerés, a tudatosság, az együttérzés, a megbocsátás, a megértés végül a szeretet és a béke tudatosságába emel át téged és veled együtt a személyes mátrixodat a 3. d.-ból az 5.- be. Nem számít, mennyi időbe telik, míg újraprogramozod magad: csak az számít, hogy a szeretet útját válaszd.

 

Minden alkalommal, amikor egy alacsonyabb érzésből egy magasabb érzelembe lépsz, megerősíted az utat a 3D-től az 5D-ig. Minden alkalommal, amikor a félelemből a szeretetbe lépsz, megerősíted a portált a 3D és az 5D között. Minden alkalommal, amikor erőtlenségből a szuverenitásba lépsz, kódokat és sablonokat töltesz le a 3D és 5D közötti átmenethez.

 

A 3D-től az 5D-ig vezető út régen a személyes felemelkedés és megváltás magányos útja volt. Most már kollektív út: az emberiség együtt emelkedik. Több millióan jelentkeztetek önként, hogy úttörői legyetek ennek az átmenetnek, nem úgy, hogy mindig jól csináljátok, hanem úgy, hogy tévedtek és eltévedtek, hogy az után kiemelkedhessetek és megmutathassátok az utat a sötétségből a fény felé.

 

Világok között táncolsz, öleld magadhoz az utat, még akkor is, amikor úgy érzed, hogy alámerültél, mert nem tudtad megtartani a magasabb tudatosságodat és a szeretet fényedet. Engedd el a bűntudatodat, az önbecsmérlésedet és csalódottságodat, és emelkedj vissza szíved szeretetének fényébe, amely az egyetlen valós és autentikus állapotod. Te vagy a fény és a szeretet küldötte, emlékezz igaz utadra és a benned rejlő isteni potenciálra, amely hatalmas csodákra képes.

 

Nem a végállomás a cél, hanem maga az út.

 

Áldással és szeretettel

Aysha