Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

5D-s EGYENSÚLY MEGTALÁLÁSA

2024-03-01

AZ ÖNSZABOTÁZS FELOLDÁSA

 

medi tudat föld.jpg

 

5D-s EGYENSÚLY MEGTALÁLÁSA

AZ ÖNSZABOTÁZS FELOLDÁSA

 

 

A személyiség egyik pólusában való megrekedtség az ego számára az életünk feletti irányítás illúzióját kelti. Azonban minél több letöltést kapunk, a régi ego-minták egyre jobban kezdenek meginogni. Csak akkor kezdhetjük igazán megtapasztalni az isteni lényegünket, ha az ego átadja magát felsőbb Énünk belső vezetésének.

 

Ahogy haladunk az ötödik dimenzió felé kezdünk egyre kiegyensúlyozottabbá válni.

 

Egyre tudatosabban tudjuk észrevenni, hogy az egónk hol tartja még a gyeplőt és próbálja átvenni az irányítást életünk felett, hogy szabotálja magasabb Énünk tevékenységét.

 

Ez nagyon finom lehet, de az önszabotázs egyik formája!

 

Az Öntudatosság felé vezető úton azonban továbbra is megjelenik, és a saját útját éli a valóságunkban. Ezer és egy ok és okozat állhat a hátterében, hogy miért fárasztod magad a Fény felé vezető utadon. Lélekként úton vagy az önfelszabadulás felé, hogy kihozd magad a nehézségekből, minden korlátból és minden kettősségből. Az önszabotázs okai a múltban vannak, de ezekből az ördögi körökből való megszabadulásnak itt és most kell megtörténnie. Amikor kiszabadulunk a harmadik dimenzió alacsonyabb frekvenciájú megnyilvánulásaiból, több hely marad az isteni Énünknek!

 

Mindazok a tapasztalatok, amelyek szétzúzták isteni Énképünket, erősek és fájdalmasak voltak. Ahhoz, hogy ez megforduljon, nagyon sok szeretetre és megértésre van szükség. Egyszerűen azt mondani, hogy „akkor ne dolgozz önmagad ellen”, nem működik mindaddig, amíg te magad nem vagy tudatában annak, hogy egy bizonyos részed még mindig szabotálja a Fényhez vezető utadat.

 

Ha kemény kézzel akarjuk megállítani az önszabotázst, az mindig visszaüt.

 

De az együttérző elszántság csodákra képes.

 

Ezért meg kell találnunk, melyik erőtérben ragadt be ez az önszabotáló rész, amelyhez hozzá kapcsolódik egy torz énkép. Már nem tartozik hozzád, finoman szólva: ez már nem szolgál téged!

 

A deformációk egyensúlyhiányból származnak, amelyek egykor ott voltak, először rajtad kívül. Valaminek vagy valakinek sikerült kirángatnia téged az isteni kapcsolatodból, lehetővé téve, hogy bizonyos tapasztalatokat szerezz a dualitás poláris erőterében.

 

Ha ezt az egyensúlyhiányt nem sikerült kijavítanod a mostani és az előző életeid során, tovább vitted magaddal. Kívülről jött és belsővé vált, azonosultál vele és a deformitást saját részeddé tetted.

 

Egy példa: ha egy nagy tekintélyelvű valaki, akit nagyra becsültél, azt mondta neked, hogy annyira értéktelen vagy és bűnös, hogy Isten örökké haragudni fog rád, akkor lehet hogy felvetted a bűnbánat ruháját és öntudatlanul most is benne jársz.

 

Hogyan láthatod át és szabadíthatod fel az önszabotőr ént?

 

Felsőbb Éneden keresztül elkezdheted egyensúlyba hozni a saját személyiséged poláris működését. Szükséged van a személyiségedre ható négy elem egyensúlyára: föld, levegő, víz és tűz.

 

Lehet, hogy sok munkának tűnik, de példákkal könnyebbé teszem. Mindent nagyító alá fogok tenni, és eltúlzom a buktatókat, hogy még jobban felismerhessétek. Ez nem az egész történet, de remélhetőleg több betekintést nyújt!

 

Ha a személyiségedben túl sok a föld elem, akkor nehézkessé, merevvé és statikussá váltál.

 

Mindent sokkal drámaibbá teszel, mint amilyen. (túlságosan) azonosulsz az anyagi formáddal, gyorsan meglátsz mindenféle földi problémát és korlátot, ami nem létezik magasabb perspektívából. Mivel nehéz terhet rósz az életedre, frusztrált leszel. A gravitáció alacsonyabb frekvenciákra húz le. Mivel nem kellemes ebben a nehéz rezgésben lenni, és egyre jobban elnyomva érzed magad, könnyen kivetíted a külvilágra. Emiatt az elkövetői szerepbe kerülsz. Az eredmény zsúfoltság, komorság, melankólia, tehetetlenség és apátia lehet. Ennek kiegyensúlyozásához levegő kell!

 

Ha a személyiségedben túl sok az elemi levegő, akkor kihúztad magad a földelésből, és inkább lebegsz valahol az univerzumban.

 

Nehezedre esik a testedben lenni, és a formák világa nem neked való. Biztonságot keresel egy álomvilágban, és szeretsz légvárakat építeni, amelyekben teljesen nyugodt lehetsz! A földön azonban könnyen kibillentenek az egyensúlyodból és nehezen tudod megőrizni a határaidat. A társadalomban eltöltött állandó helytállás rendkívül sok energiába kerül, mert túlságosan átlátszónak, sebezhetőnek és ingatagnak érzed magad a formák kemény világában. A változékonyság és a lebegés, a kapcsolatoktól való félelem, nem tud lehorgonyozni. Céltalanság és áldozat tudat ("soha nem akartam megszületni!") lehet az eredmény. Ennek kiegyensúlyozásához föld elem kell!

 

Ha a személyiségedben túl sok a víz elem szeretsz azonosulni az érzelmekkel és magával ragadnak téged.

 

Inkább kerülöd az akadályokat az életedben, különösen a vitákat. Önvédelemből szívesebben sodródsz mások áramlataival, aminek következtében könnyen eltávolodsz saját magadtól, vagy ragaszkodsz a külső jelzőfényekhez. Amit szeretnél vagy gondolsz, szinte ijesztő érezned, mert tegyük fel, hogy valaki más nem ért veled egyet? Nem tűröd az ellenállást; inkább kikerülöd. Hajlamos vagy túl sokat adni, mert abban reménykedsz, hogy ezáltal jobban meg fognak becsülni téged és cserébe szeretetet kapsz! Határozatlanság, hidegség, kiégés, túlzott érzékenység, bánatban való elmerülés és áldozattá válás lehet a következménye. Ennek a kiegyensúlyozásához tűzre van szükséged!

 

Ha a személyiségedben túl sok a tűz elem gyorsan fellángolsz, szenvedélyes és lobbanékony vagy.

 

Könnyen idegesít az, amiről úgy gondolod, hogy nincs rendben körülötted. Kritikus vagy, és szeretsz kívülről reagálni. Szeretnél mindent és mindenkit tüzes akarattal kijavítani, és nem félsz a heves vitáktól vagy konfliktusoktól. Inkább harcolsz, mint menekülsz! Az önmagaddal és a világgal kapcsolatos belső elégedetlenséged könnyen a haragod és felháborodásod mögé rejted. Düh, felindultság, indulat, bosszúvágy, idegesség és feszültség könnyen elhatalmasodhat benned.

 

Ha ezeket nem vezeted le (pl. sport) és elfojtod, akkor belülről fog támadni, és mindenféle gyulladást fog okozni. A haragod mögött rengeteg fájdalom és tehetetlenség érzése van, és ahhoz, hogy meggyógyítsd vízre van szükséged.

 

Nézz magadba, meditálj el ezeken, figyeld meg melyik elem van túlsúlyban benned és melyik hiányzik az egyensúlyod megteremtéséhez.

 

Fedezd fel a saját belső arany középpontodat!

 

Vedd észre: minden benned van, minden elérhető! Az isteni lényegedből minden egyensúlyba kerülhet, és rá fogsz ébredni erre!

 

Dolgozz az Isteni Éneddel!

 

 

 

Írta: Mieke Vulink

Fordította: Aysha