Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Felemelkedés

2021-08-14

A Mesteri Minta

 fényküldött 2.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 
A FELEMELKEDÉS


A Felemelkedés a legfélreértettebb folyamat az egész világon. Sok néven ismeretes, többek között : „elragadtatás, vagy betakarítás néven is illetik.

 

A Felemelkedés két lépésben történik meg.

 

1. Égberagadás/Mennybemenetel és

 

2. Fénytestbe öltözés/Átlényegülés


Az Égberagadás/Mennybemenetel (1) azt jelenti, hogy egy harmadik dimenziós sűrű test, egy könnyebb negyedik dimenziós testté alakul át.

 

Míg Fénytestbe öltözés/Átlényegülés (2) során a negyedik dimenziós test egy ötödik dimenziós fénytestté változik át. Így valójában kétféle felemelkedés van: a fizikai felemelkedés és egy spirituális/lelki szintű felemelkedés.

 

A spirituális/lelki szintű felemelkedés során a lélek felszabadul a fizikai testből és elhagyja azt. Bármelyik lélek, amely már annyira előrehaladott a tudatosságában, képes felismerni azt, hogy át tud kelni a spirituális/lélek szintű felemelkedésén. Vagyis ez úgy is értendő, hogy a halálunk után a „mennyekbe” fogunk kerülni.

A fizikai felemelkedést a múltban már elérte néhány kiválasztott lélek, akik már elsajátították az élet, fizikai, érzelmi, mentális és spirituális oldalait és képesek a testtel is együtt emelkedni a magasabb birodalmakba.

 

Jelenleg egy olyan hatalmas változás van folyamatban, amikor egy olyan Isteni Terv valósul meg, amely lehetővé teszi azt, hogy nagyszámú lélek (20 millió feletti lélekszám) eshet át a fizikai felemelkedésen, anélkül hogy elsajátította volna a fizikai létezés minden részletét, oldalát. Ez az Isteni Nagy Felemelkedés általában minden Nagyciklus végén, azaz 26. 000 évente fordul elő.

A Felemelkedés titkának felfedéséhez két dolog szükséges:

1, Magunkévá tenni az Isteni Szeretetből áradó érzelmeket és gondolatokat.


2, Aktíválni a DNS-ben az Isteni Mintát, összhangban az Élet Fával/ minden élet Forrásával. 


Az Élet Fája az atomok és molekulák isteni konfigurációja, amely feléleszti, intelligens élettel érinti meg az Univerzumot.


A folyamat közben meg kell tisztulnunk a fizikai, érzelmi és mentális blokkjaiktól és fel kell szabadulniuk ezektől személyes szinteken is, a zökkenőmentes átalakulás érdekében, mert ez a DNS előre meghatározott szerkezetében a DNS kulcsok, azaz a Szent Tűz tisztító lángjának kódjai alapján történik meg.


Az egyedi lélek/felsőlélek határozza meg azt az idővonalat, amelyen tanulni szándékozik és megérti vagy sem, hogyan kell túllépni a karmán.


Minden ember a DNS-én belül rendelkezik egy Mesteri Minta kódolással és ez határozza meg azt, hogy mikor aktiválódik, indítja be a változás folyamatát. Az aktivációs időben a fizikai test sejtjei elkezdik az átváltozási folyamatukat, fénytesti formában. A felemelkedési felgyorsulása logaritmus alapú, így lassan indul el és majd az alapján felgyorsulva épül fel. Vannak olyan eljárások, amikkel manipulálni lehet a Mesteri Minta beindítását, bár a lélek megtestesülése előtt ennek az idővonalát meghatározta. Hogy mennyire könnyedén játszódjon le ez a folyamat annak a megértését nagyban befolyásolja az, hogy a lélek milyen fajta eljárást használ arra, hogy emelje a tudatosságát. (Szellemi gyakorlatok, joga, meditáció, ima stb.)

 

Mint már említettem a mintát, minden egyes lélek saját maga aktiválja, mégpedig a fejlődésének egy bizonyos pontján.


Egy meditáción keresztüli aktiválást én úgy szeretem elvégezni, hogy vizualizálom a DNS spirálokat egy különleges erőhelyre utazva (pl. Amenti Termei) és a Szent Tűz tisztító Lángján keresztül aktiválom azokat az energiamintákat, amelyek a DNS-t alkotják. A teljes meditáció 20-40 percig is eltarthat a helyzettől függően. 

A Felemelkedés1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


A Merkaba


A Mesteri Minta/lenyomat a fizikai test körül egy fénymezőt hoz létre. Ezt a fénymezőt a leggyakrabban Merkaba-nak nevezik, viszont vannak egymással ellentmondó írások azzal kapcsolatban hogyan is működik. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nekünk kell olyan lépéseket tennünk, hogy a saját belső Istenségünkbe, jelenlétébe kerülve azt kérjük, hogy mutassa meg nekünk a legjobb megoldást a tekintetben, hogy hogyan építsük fel a magunk Merkaba járművét, a kristályos fénytestünket és az azt körülvevő szent geometriát. 

Mint ahogy azt már említettem a Mester Minta egy Automatikus program, amely átalakítja a 3. dimenziós sejteket 4. dimenzióssá, mégpedig egy fényinfúzióval a testekbe. Ezt követően, ezek a 4. dimenziós sejtek 5. dimenzióssá válnak majd. (szénalapuból, Co2 átkonvertálják szilícium alpuvá SiO2, és így a kristályos fénytest megnyilvánul). A Felemelkedésnek ez a mechanikus meghatározása: A fénytest nem használódik el a környezet hatására és halhatatlan és betegségmentes.

 

A felemelkedési folyamat a szent geometria elvei szerint bontakozik ki.

 

A Merkaba egy szent geometriai konfiguráció, amely körbe veszi az auramezőt és a fizikai test meridiánjait a lélek éterikus tervrajzával, eredeti lenyomatával. Az evolúció minden szintjének van egy meghatározott geometriai konfigurációja*.

 

A vízzel kapcsolatos analógia jól példázza ezt. Amikor a vizet feltöltjük elektromágneses mezővel, akkor a víz molekulái hexagonálissá, hatszögletű geometriai alakzatúvá válnak. Ha egy kolloid szuszpenziót bombázunk elektromágneses hullámokkal, akkor a szuszpenzió is szent geometriai formát vesz fel. Mivel az emberi test, amelynek nagy része víz, nagy frekvenciájú kozmikus sugarakkal kerül kölcsönhatásban, a Merkaba szent geometrikus formái kezdenek megjelenni az aura mezőben. 

 

A Mesteri Minta tökéletes kibontakozása, időhöz kötődő módszer, és ha azt úgy próbáljuk meg alkalmazni, hogy erőt alkalmazunk (hogy siettessük) az eljárásban, akkor annak megtapasztalása negatív eredményt idézhet elő.

 

Mivel ebben a folyamatban az időbeliség (mindenkinek a maga ritmusában) a lényeg, akkor abban nem kívánatos a siettetése a felemelkedésünknek. A felemelkedés motivációjának, pedig arra kell, hogy irányuljon, hogy a Legfőbb Jó Szolgálatának szintjére és az Isteni Szeretet megtapasztalására kell, hogy kiterjesszük, mert mindezt foglalja magába. Ne motiváljon bennünk az, hogy „már alig várom, hogy elkerüljek erről a Földnek nevezett lepratelepről”, meg további ilyenek. Az ilyen fajta motiváció akadályozni fogja a spirituális fejlődésünk minden fajta formáját, és ebbe még az is problémaként jelentkezik, hogy eközben ítélkezéshez is vezetnek az ilyenfajta kijelentések.


Minden a maga idejében történik meg! Tartsuk magunkat ehhez a gondolathoz a felemelkedés mechanikájával kapcsolatosan.

A Felemelkedés2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


A Felemelkedés előnyei


A Fénytest a szilíciumot használja elsődlegesen építőelemeként (a hús-testtel ellentéttel, amelynek a szén az alapja) A Co2 átalakul SiO2-vé (amelyről jól sejtettük eddig is, hogy általában a kvarc kristályaiban lelhető fel). A kristályos fénytest csillámlóan vibrál, és ragyogónak látszik azoknak, akik képesek meglátni, de nem látható azoknak, akik 3. dimenziós alacsony szinten ragadtak meg. Éppen ezért tűnik hitelesnek az „elragadtatás” története, amikor az emberek egyszerűen eltűnnek (a 3. dimenziós entitás szemszögéből) Azoknak az embereknek, akik éppen felemelkedtek, ez a világ nem tűnik el teljesen, de a korábbi tapasztalataikhoz képest máshoz nem hasonló módon ragyognak majd. Olyan ez mintha egy új világ született volna. Valójában mindvégig, két világban létezünk, de a tudatosságunk középpontjában a 3. D/4D-s világ van.

 

Az 5. dimenziós világ egy olyan hely, amelynek szépsége leírhatatlan.

 

Minden ragyog és vibrál benne. Nincs születés, halál, úgy ahogy ezt eddig ismertük. Nincs betegség, nincs öregedés, nincsen bánat, nincs félelem.


Egyszer majd, talán nem is sokára megtanuljuk azt, hogyan kell megállítani az öregedést, hogyan maradjunk fiatalok, hogyan teremtsük meg a testünket, és úgy éljünk, bármilyen módon is, ahogy azt szeretnénk. Ha ide akarunk érni, akkor csak meg kell változnunk. 


Ez a forgatókönyv nem is a távoli jövőben fog megvalósulni. Ez még ebben az életünkben elérhető, ha az Isteni Szeretetre és Egymás Szolgálatára összpontosítva élünk.

 

Ebben a hihetetlen gyönyörű időszakban, itt és most, választhatjuk a Felemelkedésünket úgy, hogy azt meg is testesítjük.


A Felemelkedés3.jpg
Kép forrása: Pinterest.com