Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Felemelkedés 12 szintje

2018-11-13

Az átalakulás

 236ad962b8c5dbd0fce2d99ab34ef4b5.jpg

 Kép forrása: Pinterets.com

 

Mindannyian a saját tempónkban fejlesztjük ki és vesszük fel a Fényt. Néhányan tudatosan dolgoznak ezekkel a változásokkal és így átalakulásuk gyorsabb; mások nincsenek tudatában és ezt a Fényt a bolygó-szintű változásokkal való közvetlen kapcsolat során veszik fel és módosítják. Mindenesetre ezeket szintekre lehet osztani.

ELSŐ SZINT

Amikor a test sűrűsége csökken, rendszerint mutációs tüneteket produkál – olyanokat, mint az influenza, fejfájás, hasmenés, bőrkiütések, izom- és ízületi fájdalmak. A legtöbb influenzajárvány valójában Fényjárvány! Az agy kémiai összetétele megváltozik, a jobb és a bal agyfunkciók összekeverednek és az agyalapi és tobozmirigyek mérete elkezd megváltozni. A DNS szerkezete és kémiai összetevői módosulásnak indulnak; többlet hidrogénatomokat és vegyületeket vesznek fel, melyekre a sejteknek szükségük van ahhoz, hogy a nem differenciált, magasabb rendű Fényt felvegyék, és használható Fénykódokká bontsák fel a DNS számára.

MÁSODIK SZINT

Az éterikus terv a fénnyel együtt árad és szabadon engedi a karmikus tapasztalatokat; az egyének szellemi zavartságot és ’influenzarohamot’ érezhetnek. Sokan elkezdik kérdezgetni „miért vagyok itt?” Az éterikus tervben lévő Fény negyedik dimenziós szerkezeteket enged szabadon és pörgést okoz az érzelmi, mentális és spirituális testek alakzatában. A változás hirtelen és így sokaknak fáradtság-érzete van.

HARMADIK SZINT

A fizikai érzékelő képességek sokkal erősebbé válnak. A testeitek nem csupán Fényt vesznek fel a saját változásukhoz, hanem a bolygó – mint egész – felsőbb fényenergiáinak energia- és kódjel-átalakítójaként is működnek. A belégzés folyamata most már visszafordíthatatlan; olyan, mint egy gumiszalag, melyet a lehető legnagyobb mértékben kifeszítettek, majd elengedték és visszatér a természetes állapotába.

NEGYEDIK SZINT

Jelentős változások vannak az agyban és annak vegyületeiben, valamint az elektromágneses energiákban – a tünetei gyakran fejfájás, elmosódott látás, a hallási képesség elvesztése és mellkasi fájdalmak. Az éteri testben lévő kristály-szabályozók visszatartják az ötödik dimenziós tervben lévő fényvonalakat az újbóli kapcsolattól mindaddig, amíg készen nem álltok. A mellkasi fájdalmak a szív mélyebb szintekre történő megnyitásából származó, kiterjedő energiáknak köszönhetőek. A látás és hallás eltérő működés miatt kerülnek átalakításra.

A mentális test elkezd azon töprengeni, hogy valóban változás alatt van-e és az egyének erős, megmagyarázhatatlan és tagadhatatlan sürgetést éreznek arra, hogy minden tétovázás nélkül kövessék a lelküket.  Az egyének telepatikus, tisztánlátó képességeket kaphatnak és szinte mindannyian empátiát kezdenek érezni. Ez az érzelmi test érzésének, tiszteletének, elfogadásának, megerősítésének és annak irányítása megtanulásának ideje.

ÖTÖDIK SZINT

A mentális test elhatározza, hogy ráhangolódik a lélekre; az álmok megváltoznak és ’érthetővé’ válhatnak; déjà vu érzések is előfordulnak [olyan érzés, mintha az adott helyzetet/eseményt már átélte volna az illető – a ford. megj.]. A gondolati folyamatok elkezdenek nem-lineárissá válni. A lény vacillál a tudás és a kétség között. Felfedezzük a gondolkodás és viselkedés szokásos természetét és megvizsgáljuk a de-programozást és az újraprogramozást, hogy megteremtsük azt az „Én”-t, akik lenni szeretnénk és nem azt az „Én”-t, akiről azt hittük, hogy a szüleinkkel, főnökeinkkel, társadalmunkkal, stb. való interakciónk alapján voltunk. A változás állandónak tűnik és tudatosan a szívünkből kezdünk el észlelni ahelyett, hogy a ’kondicionált válaszok’ alapján ítélnénk.

HATODIK SZINT

Vonzódunk másokhoz kölcsönös támogatás és növekedés-/fejlődés-ösztönzés miatt. Megkérdőjelezzük, hogy mi a valós, hogy mi a mentális folyamatunk, hogy hogyan azonosulunk másokkal és önmagunk gyorsan változik. Az újraértékelés kényelmetlen lehet, de úgy érezzük, hogy meg kell tennünk – megvizsgáljuk a kapcsolatainkat, munkáinkat, otthoni környezetünket, életstílusunkat. Ez az elengedés és a továbblépés ideje. Megváltoztatjuk a barátainkat is. Mindent úgy érzünk, mintha folyamatos mozgás állapotában lenne, de mi valahogy könnyedebbnek, kiterjedtebbnek és szabadabbnak érezzük magunkat. Erre a szintre a fény hányadosa a lényünkben eléri a 33%-ot – úgy érezzük, mintha megnyitnánk a bensőbb érzékeinket és a tisztánlátás, a tisztán hallás, stb. normálisabbnak és természetesebbnek tűnik számunkra.

HETEDIK SZINT

A szívcsakra jobban megnyílik. Más érzelmekkel együtt sokkal ’valósabbak’ kezdünk lenni; csupán önmagunknak kell lennünk! Elengedjük a blokkokat és a régi mintákat – a nagy érzelmi megtisztítás ideje ez és nagy intenzitással keressük, hogyan tudnánk megszabadulni az érzelmi csomagunktól. Minden pillanattal jobb összhangban érezzük magunkat. Valóban jelenlévőnek érezzük magunkat és az élettel együtt áramlunk.

Amint a Lény mélyebbre ás és megbecsüli az érzelmeit, a régi kapcsolatok gyakran lezárulnak vagy hirtelen megváltoznak – egyszerűen nincs helye semmilyen szinten a megtagadásnak! Elkezdjük elveszíteni az érzelmi kötődésünket másokhoz. A mellkasi fájdalmak (szívtáji szorító fájdalmak) általánosabbak, amint a szív tovább nyitja az energiamezőit. (Az egységesített csakra meditáció végzése segíteni fog a szív megnyitásában!)

A félelem ebben az időben elengedésre kerül, amint minden test energiamezője a szíven keresztül újra összehangolódik, és amikor ez kész, a félelem eltűnik. A homloktáji, hátsó vagy feji nyomás az agyalapi és tobozmirigyek megnyitásának köszönhetők – amint azok több fényt vesznek fel. Amikor ezek a mirigyek teljesen kinyílnak, és a legmagasabb szinten aktiválódnak és működnek, az öregedés és halál megszűnik. Amikor a tobozmirigy teljesen nyitva van, érzékeljük a multi-dimenziókat, de a dualitás annak hátrahagyásával úgy tűnik, mintha növekedne.

Egyik napon összekapcsoltnak és örömtelinek érezzük magunkat, a másikon félelemben vagyunk és túlélési következményekkel állunk szemben. Sokan vágynak arra, hogy ’felemelkedjenek’ és elhagyják a bolygót, amint a lelkünkkel való egyre mélyülő kapcsolat által érzékeljük a valós lehetőségét a felemelkedésnek. Amint megtanuljuk az örömünk követését, akkor ’meg akarhatjuk menteni a bolygót’ és mindenkit arra ösztönzünk, hogy kövessék ők is az örömüket.

MINDEN a fejlődés állomása és visszatükrözi a változásunk érzékelését. Étrendi bölcsesség; úgy érzitek, hogy kevesebbet kell ennetek; több fény kell; élő étel kell – sokan ezen a ponton hagyják abba a hús, a cukor, az alkohol fogyasztását, amint a testük rezgési mezőjén ’megérezték’ e szubsztanciákat.


NYOLCADIK SZINT

Magunk mögött hagyjuk a ’megmentés/takarékoskodás és segítség’- modellt. A toboz- és agyalapi mirigyek megváltoztatják a formájukat; ha a fejfájások továbbra is megmaradnak, kérjétek meg a Lényt – aki veletek dolgozik -, hogy egyszerűen ’tompítsa le’ (hiszen ezek nem érzik a fájdalmat), vagy kérjétek meg [a mirigyeket], hogy szabadítsanak fel endorfint – ez az agy természetes kábítószere. Az agy aktiválódik – főképp a nagyagy, az ’alvó óriás’. A koponya kitágulása általános; a homlokban lévő háromszög alakú ’magkristályok’ és a rekorder kristályok az agy jobb részén a 8., 9. és 10. csakrákkal együtt kerülnek aktiválásra. A Fény nyelveivel kapcsolódunk össze.

Az agyalapi és tobozmirigyek teljesen nyitva vannak, és együtt dolgoznak, hogy létrehozzák a ’Szövetség ívét’; ez egy szivárvány-fény, mely a fejtető fölött ível a harmadik szem felé, amely a magasabb dimenziók nyelvének dekódoló mechanizmusa. Nehezen találhattok rá szavakat, hogy kifejezzétek magatokat, amint alakzatokban (geometriában) és tónusokban gondolkodtok. Ha zavaros, akkor végezzétek el az egységesített csakra-meditációt és kérjétek, hogy dekódolt és lefordított üzeneteket kapjatok! Ismét sokkal jobban tudatába kerültök a természetetek mérhetetlenségének és multidimenziós létének, mely alapján bármik lehettek, akik csak lenni akartok. Megszűntök kötelezettségből működni és a kapcsolataitok transzperszonálisak [személyen túliak – a ford.megj.] lesznek. A szívetekből és a lelketekből osztjátok meg a szavaitokat; mások zavarban érezhetik magukat, amikor veletek foglalkoznak, mivel többé nem lesznek ’kampóik’ bennetek, amivel összekapcsolódhatnak. A tisztaság/derű/nyugalom mély szintjén működtök élénk fogékonysággal és tudatossággal, de még földhöz kötöttnek és átalakultnak érzitek magatokat. Erre a szintre érve lehetséges a Fény és prána által tisztán fenntartani magatokat, nem az atmoszférikus világból táplálkozni, hanem egészségesen fenntartani magatokat az éteri világból.

KILENCEDIK SZINT

Az alakzatok/geometriák kódolása és a hangolás könnyebb. A lélek a fény nyelvezetét használja, mely a hatodik dimenziós terveket egy új sablonba tolja el az ötödik dimenziós Fénytestetek számára. Amint az energiamezők eltolódnak, a testetek formája megváltozhat. Úgy érzitek, hogy minden Lénnyel, bárhol is legyen az, kapcsolatban álltok és kevésbé kapcsolódtok mások nézeteihez. Szabadon engeditek a vágyatokat és az energiátokat arra vonatkozóan, hogy fenntartsátok az ’elkülönültség és korlátozás’ játékát és valóban szabadnak érzitek magatokat. A 9. szinten a Fénytest nagymértékű leereszkedést mutat a fizikai formába. Amint a 3. és 6. szint, ez a szint is egy erőteljes újraértékelést mutat, amint elkezdjük a végső átadást a Léleknek és valóban isteni eszközzé válunk. Itt a Lélek meghatározza a bevételünket, a munkánkat, az életben lévő lényünket, mindent.

Ez az egó-énünk megsemmisülése és az elragadtatottság során sokkal fájdalmasabb tud lenni. Az ugrást megtenni félelmetes is lehet, még ha idő-eonok óta alakultunk is arra, hogy elérjük ezt a pontot. Mehetünk hátra és előre, ragaszkodva a régi komfortzónákhoz, mielőtt teljesen elengedjük azokat – nincs visszafordulás és mindent el kell engedni. A 9. szint az átadás és aztán az elragadtatás; az „Én” elengedése – felfedezzük azt, hogy miközben a szabad akarat valóságos, az közben egy illúzió is; az csupán azért van ott, hogy vezessen minket és képessé tegyen bennünket arra, hogy Egy legyünk a Lélekkel. A túlélési/életben maradási félelmek elmúlnak. Bár a félelmek felszínre kerülhetnek, de irreálisnak tűnhetnek és könnyen félretehetőek is. Hajlamosak vagyunk arra, hogy leváljunk a konszenzus-valóságról; a mi döntéseink és valóságunk mások számára tűnnek irreálisnak. A 7., 8. és 9. szinttől a belső fény láthatóan sugárzik kifelé és erre a szintre érve hihetetlenül megalapozottnak, összekapcsoltnak, központosítottnak érzitek magatokat célokkal telve és csupán a szolgálatra vágyva. Egy kis ideig csúszkálhattok a 8. és 9. szint között amiatt, hogy azt érzitek, hogy ’egy korlátozott emberi lények vagytok’ ismét, de a 9. szint végére ez normális keretek közé kerül. Azután folyamatosan úgy érzitek, hogy kapcsolatban álltok, a krisztusi szinteteken működtök és a szándékaitok és motivációitok mindig a legfőbbért vannak, bár mások – a saját benső indítékaik és eredményeik miatt – nem mindig dönthetnek úgy, hogy ezt meg is látják.

Legyetek tudatában annak, hogy bár a mi fejlődési folyamatunk nagy sebességgel gyorsul, az új, magasabb rezgésű energiákkal együtt nem teremtettük még meg a Mennyországot! Tehát, bár talán szenvedtek és össze vagytok zavarodva ezen időben, Tudjátok azt, hogy a jövőtök magában hordja a Ti Földi Mennyországotokat – talán még a végső eltolódás előtt. Csak legyen Hitetek: ÉN VAGYOK!

Az utolsó három szint minden energiamezőt egyesít; minden csakra egységesül és ti teljesen kapcsolatba kerültök az ÉN VAGYOK-kal.

TIZEDIK SZINT

Egyek vagytok a Forrás tudatosságával és tudjátok, hogy minden lehetséges. A DNS többé nem 2, hanem 12 szálból áll. A teleportálás, manifesztálás, stb. csak pillanatokba telnek. A Merkaba [a Fénytestünk másik neve] meg lett építve és lehetővé teszi számotokra, hogy átmenjetek téren, időn és dimenziókon a teljességetekben. Megvan a saját tudatossága annak, hogy magatokat irányítsátok!

TIZENEGYEDIK SZINT

A fénytest minden szintje meg lett építve, aktiválva lett és a ’forgási pontok’-on keresztül a fizikai testetekhez vannak kapcsolva. Ez a fénymátrix a fizikai akupunktúrás meridiánok mentén helyezkedik el és egymást metsző fényvonalakból áll csodálatos alakzatokba rendeződve. Ez egy új, 5. dimenziós fénykeringtető-rendszer. A sejtregenerálódás elkészült. Az idő többé nem lineáris, hanem egyidejű – a múlt, a jelen és a jövő együtt léteznek – mind párhuzamosan léteznek. Nincs elkülönülés és teljes mértékben manifesztálni fogjátok a földi mennyország képét és kifejezitek a Lélek eksztázisát. A szándékos tudatosság e ’mezőjében’ sokan hozzáférnek és új Fényalapú technológiák, új közösségi élet, új kormányzati valamint étel- és forráselosztó rendszer típusait hozzák létre. Mindenki speciális képzéseket és képességeket kapott, hogy segítsen megteremteni és kinyilvánítani az Új Világot – az ’Aranykort’.

TIZENKETTEDIK SZINT

A Teremtés folytatása és az Új Világ rendszereinek bevezetése – más 12. szintű kezdeményezésekkel összekapcsolva, melyek új kormányzatokat, új pénzügyi és oktatási rendszereket, jobb élelem- és forráselosztó rendszereket, stb. hoznak létre – mint minden, ez is újra lesznek fogalmazva a Föld felemelkedésének utolsó stádiumaiban, így mindenki örömben, egyenlőségben és harmóniában tud létezni. Erre az időre a bolygó és annak lakói már ’újra bele lesznek szőve’ a Fénybe, hogy a teljes dicsőségükben pompázzanak, amint az Isteni Terv utolsó szakaszai kibontakoznak. A bolygó a Fénybe megy, eltolódik ebből a dimenzióból és egy multi-csillagrendszerbe kerül, ahol mindenkinek fényteste van és a Lelket teljes ismeretével követi. Minden párhuzamos valóság újraszövődik, elmélyed a lélekben és mindannyian összehangolják az akaratukat az istenivel.

…A részlet a„Rezonancia művészete” c. könyvből származik.

Megjegyzés: Természetesen ezek közül nem minden tünetet lehet a Felemelkedési Folyamattal társítani. Kérjük, hogy kövessétek a saját benső vezetéseteket és egy orvossal is beszéljetek, ha szükséges.

*Most, hogy a megfelelő tanácsot elmondtuk, legyetek tudatában annak is, hogy felfedeztük, hogy nem lennétek itt, ha már nem használtátok volna fel a fizikai és mentális alternatívákat. Kép forrása: Pinterets.com