Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FELEMELKEDÉS

2022-04-09

Michael arkangyal tanítása az egyéni felemelkedésről

00000 angyal forrás másolata (2).jpg

Kép: Pinterest.com

 

A FELEMELKEDÉS

 

Michael arkangyal tanítása az egyéni felemelkedésről

 

A felemelkedés egy olyan cél, amit csak saját lelki növekedés és erkölcsi tisztaság által érhető el. A mindennapi földi élet próbatételeinek sorozatában tett tanulságtétel adja a bizonyságát annak, hogy megérettetek a továbblépésre. Ezért a nehézségeket, mint lehetőségeket lássátok, amelyek lehántják rólatok a téves gondolatokat és a tisztátlan érzelmeket.

 

Az emelkedést lelki energiátok rezgési frekvenciájával mérik, és nem az intellektuális tudásszinttel.

 

A felemelkedés a tudatra ébredés folyamata, amely közben elhagyjátok az alacsony énnel való azonosulást és egyre inkább a felsőbb önvalótok tudatosságával olvadtok egybe. Csak magasabb tudatosság pozitív képességeinek alkalmazása révén juthattok előre, áthaladva a fejlődés minden állomásán. Miközben beépítitek az élet próbatételei által elsjátitott eredményeket, tökéletesítve önmagatokat, elengeditek a régi hiedelmeket, a negatív gondolatokat és alacsony rezgésű érzelmeket. Életetek eseményei és leckéi tekintetében megtanultok felelősséget vállalni a tetteitekért és felhagytok mások hibáztatásával.

 

A felelősségteljes hozzáállás az egyik legfontosabb ismérve a lelki érettségnek.

 

A feljebb lépés akkor történik meg, amikor felül tudtok emelkedni a kihívásokon, a polaritásokon, fel tudjátok ismerni a tanítást, hálásak tudtok lenni a nehézségekért, amelyek arra késztetett benneteket, hogy változzatok, fejlődjetek és átalakuljatok. Mindeközben sorra szabadultok meg az önzés, ítélkezés, gőg, egoizmus és más negatív tulajdonságtól, amelyek az alacsony tudatosságú valóságban tartottak benneteket.

 

Tisztultok és elengedtek, átalakultok és emelkedtek, anyag-emberből spirituális lényekké lesztek.

 

Mindenki máshol tart e folyamatban, hiszen mindenki egyéni felemelkedési tervet kapott. A próbatételek és a nehézségek ehhez mérten érkeznek hozzátok, soha nem ellenetek, hanem mindig értetek vannak.

 

Eligazodni az élet útvesztőiben, csak isteni énetekkel való egységben lehet, amelynek összekötője a lélek.

 

Hosszú ideje készültök erre, minden bennetek van, ami ahhoz szükséges, hogy továbblépjetek. Felkészítésetek, már nagyon régóta tart, és nem ebben az életben kezdődött. Az egyedüli akadálya annak, hogy a fényösvényén tovább haladjatok, ha a mulandó ego-énnel azonosultok és e világ csalfa valóságával. Ha a félelem miatt olyan döntéseket hoztok, ami miatt leválasztjátok magatokat a szeretet mezőről, akkor letértek az útról. Ez a legnagyobb buktató.

 

Csak az tud felemelkedni, aki meghaladta a három alsó csakra tudatossági szintjét, és a szív központ szeretet tudatosságába tud emelkedni.

 

 Sok nagy tudású egyén akad fenn a rostán, mert szívük üres, nincs benne valódi szeretet, együttérzés, empátia és nem képesek megbocsátani. A felsőbbrendűségi tudat is gátja a felemelkedésnek, mert aki önmagát mások fölé emeli, tudását mások irányítására és nem segítésére használja, nem tud a szeretetegységbe emelkedni. Mások különböző spirituális irányzatok ideológiáit, viselkedési mintáit és gondolati sémáit vették át anélkül, hogy az valódi megérlelt bölcsességgel integrálták volna. Így csupán spirituális egót növesztettek, szellemi fejlődésük pusztán az intellektuális szinten megélt filozófiai eszmecserékben nyilvánult meg. Nem növekedtek szeretetben, nem hántották le magukról az ego sűrű burkait, ezért az isteni igazság fénye nem tudta megérinteni a lényük belső magját. A megkülönböztető képességük nem fejlődött ki, ezért a valódit, a hamistól elválasztani nem tudják, mivel erre csak a szívtudat képes.

 

Egyéni fejlődés, átalakulás, megtisztulás és tudatra ébredés nélkül a felemelkedés nem lehetséges.

 

Számtalan hiányossága lehet bárkinek, de aki őszintén a felemelkedés mellett dönt, minden szükséges tanítást meg fog kapni annak érdekében, hogy ezektől megszabaduljon, mielőtt végleg bezárulnak a kapuk.

 

Az új életre, csak lélek által születhettek újjá. A Lélek tiszta fényéből szőtt menyegzői ruha, az amelyet magatokra öltőtök, miközben lényetek átalakul. A krisztusi út és tanításai adják az alapot, és ebben Jézus Krisztus az igaz társatok, aki mindig megmutatja számotokra a helyes utat.

 

A történelem folyamán nagyon sok földi halandó emelkedett fel, őket Felemelkedett Mesterként ismeritek. Nagy tanítók Ők, akik most is abban segítenek, hogy az egyéni felemelkedés útján megkaphassatok minden szükséges tudást, támogatást és segítséget.

 

A személyes szellemi vezetőtök is, aki a spirituális világból ad támogatást a számotokra, szüntelen készen áll arra, hogy útmutatást, bátorítást és tisztánlátást adjon a továbblépésetekkel kapcsolatban. Soha sem vagytok egyedül, mindig mellettetek állnak a segítők, az angyalok és a mesterek, de helyettetek nem fognak cselekedni.

 

Az egyéni folyamatok integrálása, a törekvés és a személyes fejlődés ebben a folyamatban kulcsfontosságú, amelyet nem lehet átruházni.

 

 

Lejegyezte: Aysha