Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FELEMELKEDÉS KAPUI

2023-02-17

A transzformációs portálok célja és rendeltetése

 kapu egypt.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

A FELEMELKEDÉS KAPUI

 

A transzformációs portálok célja és rendeltetése

 

Az elmúlt hónapokban nagyon intenzív tudatalatti tisztítások zajlottak, a legmélyebb szintekre kellett leereszkedni, szembe kellett nézni a legnagyobb félelmeinkkel és le kellett győzni az alsó énünk azon részét, amelyet már nem vihetünk magunkkal tovább. A próbatételek, nehézségek és szembesítések lehetővé tették, hogy kíméletlen őszinteséggel nézünk szembe a sötét oldalunkkal és felszámoljuk a legmélyebben működő tudatalatti programokat.  Aki végigment ezen a folyamaton és megélte önnön régi verziójának halálát, annak az előttünk álló idők valódi újjászületést hoznak, mert mint a főnix az elhamvadó parázsból úgy születhetnek újjá. Megújult önvalójuk pedig sokkal jobban fogja tudni sugározni lelkük tiszta fényét és szívük szeretet energiáját. Akik lehasították magukról az anyagi én azon rétegeit, amelyek a 3. dimenziós matrix valóságban tartották és áthaladtak a transzformáló tűz élő lángján, hogy lelkük megtisztulhasson, új szintre emelkedhetnek tovább. 

 

A felemelkedés folyamán kapukon keresztül haladunk át, az egyre teljesebb fény felé, amelyet befogadni és integrálni tudunk.

 

Mindegyik kapunál mielőtt beléphetnénk rajta vizsgafeladatokat kapunk, amelyek rendszerint próbatételek és nehézségek formájában érkeznek hozzánk. Ezen állomásoknak az a feladatuk, hogy lehetővé tegyék számunkra azt, hogy a sűrűbb alacsony rezgésű részünket elengedhessük és tisztább önvalónkkal egyesülhessünk, mert csak így emelkedhetünk tovább.

 

Ez a transzformáció folyamata, amely beavatás is egyben.

 

Amikor a lélek sötét éjszakának nevezett állapotot éljük át, szembesülünk árnyék részeinkkel, félelmeinkkel, tarthatatlan életkörülményeinkkel, visszatartó hiedelmeinkkel és mindazzal, ami akadályt jelent számunkra amelyet le kell győznünk ahhoz, hogy tovább tudjunk emelkedni. Ha sikerül legyőznünk a fény erejével és a szeretet hatalmával a régi önvalónk árnyékos részeit, megkapjuk a tovább haladáshoz szükséges fénykódokat, amelyek megújítanak bennünket, továbbfejlesztenek és lehetővé teszik, hogy fénytestünk új rétegével kapcsolódhassunk össze. Ez egy sor belső folyamatot indít el, több energiánk lesz, felszabadultabbak leszünk, több öröm és kreativitás lesz bennünk. Spirituális képességek aktiválódhatnak, szeretetteljesebbé válunk vagy nagyobb megértésre teszünk szert, mert tudatosságunk kitágul.

 

Ha „fenn akadunk a rostán”, az életünk problémái elmélyülnek, súlyosbodnak, oly annyira, hogy nem tehetjük meg, hogy ne foglalkozzunk azon dolgokkal, amelyeket meg kell változtatnunk vagy meg kell oldanunk. Ekkor több szintű munkát kell végeznünk; lelki, tudati, energetikai és természetesen gyakorlati szinten is foglalkoznunk kell azon dolgokkal, amelyek miatt nem tudunk tovább haladni a fény ösvényén.

 

Vannak emberek akik feladják, mert nem akarnak vagy nem tudnak változni, elkeserednek, a külvilágot hibáztatják, nem mélyülnek el önmagukban és nem vállalják a felelősséget a saját életükért. Ekkor rendszerint hit elhagyás, depresszió, reményveszteség és belső letargia állapotába ragadnak és ha így maradnak egyre sűrűbb réteget vonnak maguk köré, amely fokozatosan egyre mélyebb lelki és tudati szintekre süllyeszti és zárja be őket.

 

Azon idők, amelyekben most élünk hatalmas lehetőséget kínálnak számunkra arra, hogy rövid idő alatt kidolgozzunk magunkból minden sötét és árnyékos részt és egy életen belül újjászülessünk és felemelkedjünk az ötödik dimenzióba.

 

Ez az út pedig a negyedik dimenziós átalakító portálokon keresztül halad, ahol árnyék és fényőrzők állnak. Az árnyékőrzők próbára tesznek, kiemelik a tudattalanból a félelmeinket, felerősítik a sötét negatív részeinket és interakcióba hoznak a vele azonos rezgés szinten lévő külső erőkkel. Ha legyőzzük önmagunkat és a kivetült árnyakat, akkor egy részünk, amely vele rezonált feloldódik és lehasad rólunk. Vele együtt leoldódnak a régi karmikus lenyomatok, árnyék bekapcsolódások, kapcsolati szálak, programozások, negatív személyiség minták, implantátumok és egy sor más "inkarnációs salak", amelyet az ötödik dimenzióba nem vihetünk magunkkal. Aki ezeket nem akarja elengedni nem mehet tovább, megreked vagy visszaesik. Aki leveti magáról a régi énjének árnyék mintáit, az átléphet a kapun. A fényőrző, aki a kapunál áll ekkor átadja az isteni ajándékokat, amelyek belülről fogják megerősíteni, mert isteni valójának nagyobb részét fogja tudni magában hordozni. Fénykódokat aktivál DNS szinten, ezáltal lehetővé válik, hogy fénytestének újabb rétegével váljon eggyé.

 

Az emberiség csak egy kisebb része fogja tudni mindezt végrehajtani, a többiek folytatják tovább a harmadik-negyedik dimenziós létiskolát, egy darabig még itt, aztán ott ahová jegyet váltottak, vágyaik, tetteik és lelki minőségeik szerint.

 

A foton övnek 12 örvénye van, 12 kapun kell áthaladnunk, 12 fénytesti réteget integrálunk, 12 DNS szál és 12 csakra aktiválódik, míg elérjük az ötödik dimenziót.

 

A folyamat természetesen nem lineáris, hanem többdimenziós. Nem egyszerre történik mindenkivel és nem ugyanúgy. Mindenki más tételeket húz és más szinten kell teljesítenie, a lényeg az, hogy ne felejtsük el, hogy miért vagyunk itt, ne feledkezzünk bele a "végidők" játszmáiba, hanem haladjunk tovább az úton, rendíthetetlen hittel és szeretettel a szívünkben.

 

Áldással és szeretettel 

 

Aysha