Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FELEMELKEDÉS TÜNETEI

2022-06-02

A bolygó kristályszerkezete átváltozik az 5D-s frekvenciákra

2021840894 másolata.jpg
 
 
A FELEMELKEDÉS TÜNETEI
 
Üdvözlet, Szeretteim.
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy ma itt kapcsolódhatunk veled, és a legnagyobb szeretetünket küldjük neked, Telos szívéből.
 
Kedvesem, a bolygó kristályszerkezete átváltozik az 5D-s frekvenciákra, és ez összekapcsolódik a testetekben lévő emberi DNS- és RNS-hírvivő kódokkal.
Ez okozhatja az általad „felemelkedési tüneteknek” nevezett szédülést, alvászavarokat és így tovább.
 
Mint mindig az intenzív energiák ezen szakaszaiban, most is fontos, hogy kedves legyél magaddal, pihenj, meditálj és igyál sok tiszta vizet.
Ugyanakkor a tudatod hatalmas mértékben tágul, és mélyen növekszik azon képességed, hogy integráld az ÉN VAGYOK Jelenlét Tudatot mentális, érzelmi, fizikai és spirituális testedbe.
 
Ez lehetővé teszi számodra, hogy egyre jobban urald gondolataidat, szavaidat, érzelmeidet és energetikai meződet, hogy kifejezd az ÉN VAGYOK Jelenlétedet a mindennapi életedben.
 
Ez továbbra is megköveteli a tiszta szándékodat, hogy gondolataidat, szavaidat, érzelmeidet és energiameződet összehangold az ÉN VAGYOK Jelenléteddel.
 
Minél inkább hívod az ÉN VAGYOK Jelenlétet, hogy betöltse lényedet, annál könnyebb lesz az itteni életed.
 
Isteni Célotok beteljesülése és ittlétetek oka az, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétetek fizikai edénye legyen, hogy itt teremtsétek meg a Mennyországot a Földön, és kiszorítsátok a sötétséget isteni fényetekkel.
 
Mielőtt ebben az életben megtestesültél, láttad a Föld bolygó szükségességét, mivel az volt a szándékod, hogy előhozd ezt az isteni fényt.
Csak az ittléted és a rezgési frekvenciáidnak az ÉN VAGYOK Jelenléted Isteni Fényével való felemelése már teljesíti isteni Célodat.
 
Lehetnek más dolgok is, amiért azért jöttél ide, hogy megvalósítsd, de Drágám, a saját isteni fénysugárzásod és a felemelkedésed mélyreható hatással van erre a bolygóra.
Természetesen ezt egy lépéssel tovább is teheted, ha előhívod Isten isteni fényét és a Felemelkedett Birodalmat a Föld számára, ami egy másik fontos oka annak, hogy itt vagy.
 
Meghódítjuk győzelmét a Fényben!
 
Üdv itthon!
 
Nagyon sok szeretetet küldünk mindenkinek…
 
Angyalok szárnyain visznek téged, hogy előhozd az Új Földet.
 
Tudd meg a szívedben, hogy mindig körülvesznek angyalaid, Felemelkedett Mestereid, Vezetőid, Galaktikus Fénycsaládok és igen, Telosban a családod és a barátaid is – és mindig is lesznek.
 
Kedveseim, veletek megyünk ezen az úton, és mérhetetlenül szeretve vagytok – mindig.
 
A bátyád vagyok, Adama Telosból.
 
 
 
 
Asara Adams