Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Fényküldöttek 11 típusa

2021-05-07

A Fényküldöttek azok, akik azért vannak a Földön, hogy a Fényt hozzanak 

 

000cdf310.jpg

 

A Fényküldöttek 11 típusa

A Fényküldöttek olyan lények, akik azért vannak a Földön, hogy a Fényt terjesszék – más szóval a szeretetet, a tudást, a szabadságot és megértést. Olyan emberek, akik felismerték önmaguk felsőbb spirituális célját, és azon vannak, hogy terjesszék és árasszák a fényüket, és emeljék az emberiség és a világ közös vibrációját.

A Fényküldöttek úgy érzik, hogy mélyebb értelmet kell találniuk földi létüknek, melyet csak úgy lehet elérni, ha megéljük őket. Ezek a lelkek jóval öregebbek, mint a többség, akik a földön élnek, és sokuk már a a Föld teremtésénél is jelen voltak.

Mindezek ellenére gyakran a Fényküldöttek nem tudják, hogy kik vagy mik ők. Tulajdonképpen ők is ugyanazokkal a korlátokkal és akadályokkal néznek szembe, melyekkel a földi emberek is, és ugyanúgy keresztül kell menniük a spirituális felébredés folyamatán, hogy felismerjék önmagukat és a küldetésüket. Csak ezután lesznek képesek visszanyerni igazi erejüket, önvalójukat és beteljesíteni a küldetésüket, hogy segítsenek az embereknek és a bolygónak.

Mivel a segítségnyújtás olyan fontos a Fényküldöttek életében, ezért számtalan formában jelentkezhet.


Lássuk hát, mi a 11 kategória, amibe besorolhatjuk a szolgálatukat.

1. Rács Hálómunkások és Kapuőrzők

Ezek a Fényküldöttek a Föld hálózatával foglalkoznak. Ez lehet a az Emberi Szívhálózat, mely összekapcsolja az összes felébredt ember szívét, lehet az aktuális földhálózat, mely összekapcsolja az összes szent helyet a Ley vonalak mentén, vagy pedig energetikai hálózatok, mint a Föld kristályhálózata. Ez elsősorban tisztítási és karbantartási munka.
A Kapuőrök feladata egy magasabb rendű hálómunka, mely során egy csapatban dolgoznak, hogy interdimenzionális kapukat nyissanak a magasabb rezgésű világokba, melyek beengedik a Fényt és a szeretetet.

2. Fényőrzők

Ezen Fényküldöttek fő feladata és küldetése, hogy magukba fogadják és megtestesítsék a fényt. Azért vannak itt, hogy fogadják és földeljék a magasan rezgő vibrációkat, és tartsák a fényt, bármi is történjen a külső világban. Zaklatott és kaotikus időkben ezek a Fénymunkások fókuszálják az energiákat, önmagukba fogadják őket, és kiáramoltatják önmagukból, hogy kiegyenlítsék és semlegesítsék a kihívásokat és a sűrű energiákat. Ők emelik meg az emberiséget, és segítik a felébredés folyamatának kibontakozását.

3. Energiaemelők

Az Energiaemelők egyenesen a negativitás és sűrű energiák közepébe vetik bele magukat, hogy transzmutálják és kiengedjék azokat, vissza a Fénybe. Ez kiegyenlíti a negativitást, és visszaállítja a természetes egyensúlyt. Ezen Fénymunkások dolgoznak az emberiség közös tudatosságának karmájának feloldásában.
Nagyon sok Fénymunkás energiaemelőként funkcionál a saját felmenőinek karmafeloldásában. Azt választják, hogy olyan családokhoz születnek, akiknek vonalán sok a negatív karma, így ők vállalják, hogy kiengedik, eloszlatják, meggyógyítják és segítik az összes felmenői ágon összegyúlt energiákat, és megemelik őket. Ez kihat a teljes emberiség emelésében is.

4. Gyógyítók

A Gyógyítók az emberiséget, a bolygót, az élővilágot, az összes lelket és minden létező lényt szolgálják. A gyógyítás rendkívül sokféle formát ölthet; lehet szellemi, érzelmi, fizikai vagy spirituális. Mivel rengeteg különféle módszer van, ezért ha Gyógyító vagy, akkor a belső iránymutatásodra lesz szükséged, hogy megtaláld mely módszer, technika és terület az, ahol a képességedet a legjobban tudod alkalmazni. Fénymunkásként a gyógyítás önmagad felé is kiterjed. Megemeled a saját rezgésed, feltöltöd magad Fénnyel, hogy után gyógyíthass, vezethess, segíthess és szerethess másokat.

5. Látók és Médiumok

Ezek a Fényküldöttek kinyitották a 3. Szemüket vagy a fizikai látásukat terjesztették tovább, hogy átláthassanak a fizikai síkon, túl az Illúzió Fátylán. Ez az ajándék számtalan formát ölthet. Látóként segítheted az embereket az útjukon, támogathatod, inspirálhatod őket különböző szolgáltatásokon, olvasásokon keresztül. Kereshetsz olyan területeket, ahol a gyógyítás, energiaemelés, tisztítás és átalakítás zajlik, és fókuszálhatod oda a képességed. Ez az, ahol a Fényed, a tudásod és jelenléted igazán változást hozhat.

000cdf110.jpg

6. Isteni Tervrajz Hordozók

Mindannyiunknak egyedi Isteni Tervrajza van, egy minta, egy sablon a saját Felébredett Lényünkhöz. Minden Fényküldöttnek van ilyen sablonja, de az Isteni Tervrajz Hordozók aktívan bele is hangolják magukat, hogy saját, egyedi felébredési kódokat kérjenek le. Ezúton magukba fogadják a a kódjaikat és továbbküldik azokat a Kristályrácsozaton és az Emberiség Szívrácsozatán keresztül, szolgáltatásokat adva, szeretve, támogatáson át.

7. Álmodók

Az álmodás, a felemelés,az interdimenzionális utazás, belépés az űrtérbe, ezek mind lehetőségek arra, hogy alternatív dimenziókat tudjunk megtapasztalni. Az álmodási idő valóságos, ezért figyeljünk rá oda!
Milyen szimbólumok jelennek meg az álmodban? Írd fel őket, meditálj rajtuk. Minden alkalommal, amikor emlékszel az álmaidra, szánj rá időt, hogy átgondold, és felismerd bennük az igazságot. Mi lehet ennek az álomnak a felsőbb dimenziós megjelenése? Például, ha arról álmodsz, hogy iskolában vagy, akkor ennek a felsőbb dimenziós megfelelője az, hogy az álomidődben tanulsz, a képességeidet fejleszted; lélekként újabb képességeket és ajándékokat sajátítasz el, hogy még jobban tudj szolgálni és adni.
Rengeteg Fénymunka álomidőben zajlik, így elalvás előtt kapcsolódj a Felsőbb Énedhez és fejezd ki a szándékod, hogy dolgozhass a Fénnyel, vagy kérd az Angyalokat, hogy mutassák meg, mire van most szükséged, és figyelj oda mit mutatnak. Az álomidő egy különleges lehetőség, hogy fejlődjünk és tanuljunk.

8. Üzenethozók

Azokat a Fényküldöttek, akik támogatást, segítséget és ismereteket kapnak a Forrástól, Angyaloktól, Felemelkedett Mesterektől, a Galaktikus Lényektől vagy a saját Felsőbb Énjüktől, Üzenethozóknak hívjuk. Ha te is ide tartozol, oszd meg a tudásod videókon, üzeneteken, oldalakon, könyvekben. Bármilyen fórumon és formában is adják tovább, az Üzenethozók támogatást kapnak a Forrástól, és továbbítják azt, hogy segítsék az emberiséget és a Felemelkedés folyamatát.

9. Isteni Tervrajz Alkotók és Kinyilvánítók

Ezen Fényküldöttek aktívan segédkeznek a Fény formálásában annak érdekében, hogy pozitív változásokat hozzanak létre a világban és a Földön. Ez megnyilvánulhat abban, hogy pozitív idővonalakat terveznek, alkotnak és hoznak létre; megnyilvánulhat pozitív események megformálásában, vagy pedig olyan rácsozatok létrehozásában, melyeken a Fény, szeretet, harmonikus együttműködés jobban megnyilvánulhat. Az Isteni Tervrajz Alkotók nem saját csak maguknak és saját érdekükben manifesztálnak, hanem az egész emberiség, a bolygó és minden létező legfelsőbb érdekében.
Ez a manifesztáció legmagasabb formája. Ezek a Fénymunkások az egész kollektív legfőbb érdekében tevékenykednek és alkotnak. Ez valóban nagyon erőteljes.

10. Felemelkedési Tanácsosok

Ők azok az emberek, akik felemelkednek. Ők folyamatosan egyre magasabb Fénybe lépnek, és megosztják a többiekkel a tapasztalataikat és tudásukat a felemelkedés folyamatáról. Ők mutatják meg, hogy hogyan tudunk kilábalni a gödrökből, és hogyan tudunk több Fényre hangolódni, és behívni az Áldásokat, hogy utána segíthessünk azoknak, akiknek lehetősége van felemelkedni.

11. Útmutatók

Ők azok a Fénymunkások akik a saját útjukat járják. Ők mutatják az utat. Talán nem annyira tudatosan tanítanak, mint a Felemelkedési Tanácsosok, hanem inkább befogadják és megtestesítik a felemelkedés folyamatát, és a saját legfelsőbb egyedüliségüket élik meg. Egy felébredett és inspiráló életet élnek minden létező legfelsőbb érdekében.

Fényküldöttként könnyen lehetséges, hogy több vagy és az összes jellemzőt magadénak érzed, és több kategória is illik rád. Hallgass a belső iránymutatásra, és bízz az intuíciódban, hogy a legjobban megélhesd a képességeidet.

000cdf210.jpg

 

   
Eredeti cikk: https://www.ask-angels.com/spiritual-guidance/lightworker/
Fotó: pinterest Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság