Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FÖLD KIEGYENSÚLYOZÁSÁT CÉLZÓ VÁLTOZÁSOK

2018-11-03

AA Metatron-Tyberonn
Mesterek ti éppen egy folyamatos változások kellős közepén vagytok most.

 A FÖLD KIEGYENSÚLYOZÁSÁT CÉLZÓ VÁLTOZÁSOK.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Mesterek ti éppen egy folyamatos változások kellős közepén vagytok most. Földetek megtisztul, meg/átváltozik, és ez történik a természetben és az emberi tevékenységben, bár látszólagosan ez egy hatalmas felfordulással jár egyben a lineáris időtök folyásában, de mégis céllal történik mindez.


Ami történi 2015-ben és 2016-ban és azt követően, nem más, mint egy emlékeztető/figyelemfelhívás a 2038 (megj.: A Krisztusi Fény, Teljes Fény visszatérése) és 2075 kulcsfontosságú éveire, melyeket az emberiség választott ki és rögzített egy magasabb jóság forgatókönyvében. És éppen ezért kénytelenek vagyunk emlékeztetni erre, mert a bennetek folyamatosan gyökeret verő félelem szétbomlasztó erővé válhat.


Nos, valóban, a viharok, árvizek, földrengések, csuszamlások, cunamik és tornádók a természet működésének egy részét képezik. A Föld egy olyan részét képezik, aminek az az igazi, valóságos célja hogy önmaga egyensúlyába kerüljön vissza.


Ezek nem csak azokon a regionális területeken történnek meg, ahol egyensúlytalanság van és egyfajta elektromágneses megoldást igényelnek, mert az nem fogja orvosolni, hanem egy jelentősebb esemény vagy inkább egy nagy valószínűséggel bekövetkező kataklizma szükséges ahhoz. És 2016-ban és azt követően ez így is fog történni, folytatódni.


De az egyre fokozódó félelmek ezzel kapcsolatban jelentős mértékben csökkenthetők, ha megértitek/felfogjátok azt, hogy mindez egy magasabb jóság szerint történik.


Akik nem hangolódtak rá a változásokra és nem elég magas a fényhányadosuk azok közül sokan a terveik, szándékaik megvalósításakor számos nehézséggel találják szembe magukat, mert nem fogadják el a változás és az élő bolygó emelkedésének valóságos paradigmáit. És azok az emberek, amíg szeretnének segíteni a jelenlegi állapoton, valójában nem tudják, hogyan tegyék ezt. Abban a hiszemben élnek, hogy meg tudják akadályozni a hatalmas viharokat vagy földrengéseket, vagy eltéríteni azokat oda ahová vélelmük szerint szükséges inkább, de a félelem sokkal jobban uralkodik bennük, tudjátok? Talán dicsérendő hogy segíteni szeretnének, de valójában jobb lenne, ha megértenék azt, hogy ezek a jelenségek, mint például a hurrikánok, vulkánkitörések, földrengések és cunamik a legfőbb jóság céljából vannak, történnek.


Így a legtöbbjüket az ilyen események által kiváltott félelem vezérli és meg szeretnének szabadulni a szorongásuktól. De a félelmük feloldása nem hasonlítható ahhoz, mint amellyel megértenénk a félelmet egy magasabb valóságból. Ezért aztán az emberiség tömeges szinten a félelem felszámolása során valójában feltölti, újraerősíti a félelmeiket és újrateremtik azokat. Így a természeti események általi félelem eloszlatása, feloldása a változások okozta újra kiegyensúlyozása során így nem igazán látszanak hasznosnak a Föld és az emberiség számára.


Így elég ironikusan hangzik az, hogy az emberiség tömegei nem ismerik fel azt, hogy elektromágneses (természeti) kiegyensúlyozás nélkül nem lehetnének még hatékonyabbak a földi változások.


Így a kiegyensúlyozás érdekében azt meg kell, hogy előzze mindig egy földrengés, vagy hurrikán, tornádó, értitek? Aztán a következőkben egy földrengés majd tornádó és hurrikán létrehozza a saját maga (elektromágneses) mintáit, amin már nincs mit segíteni a földre és az emberiségre nézve. Ily módon, (a minták megértésével) előreláthatóak lehetnének a földet övező elektromágneses energiamozgásaik, áramlásaik az új kristályos háló rendszere körül, ahogy keresztülhatolnak a Földön, és ahogy rendben kiegyensúlyozzák azt.


Nem lehet megakadályozni a Föld változásait, hanem inkább egyensúlyt hozni ott ahol egyensúlyra van szükség. Ha hagyjuk, hogy kiegyensúlyozatlan maradjanak bizonyos térségek, és nem igazítjuk ki, akkor biztosíthatlak bennetek, hogy az kataklizmához vezet, globális makroszinten. Sokkal jobb tehát az, hogy mikro (helyi) szinten történik meg a kiegyensúlyozás, mert ez által megakadályozhatjuk a makroszintű globális katasztrófákat.


Mivel az Új Földön különböző eszközök állnak rendelkezésetekre a felemelkedéshez, azokkal elengedhetitek a félelmet és elfogadhatjátok a jól-létet a viharok és a zűrzavarok közepette is.


De egy másik területen még ekkor is ott lehet a félelemérzés körülöttetek, többek között a gazdasági összeomlás, ami újra félelemmel fenyegethet. Mindig is vannak és voltak félelemcsinálók, akik sajátos okukból kifolyólag félelemmel táplálkoznak. De mi most azt mondjuk nektek, hogy a globális gazdasági összeomlás nem szolgálna bennetek, és így nem is valószínű egy ilyen helyzet létrejötte. De még azokat, akiket vonz egy globális gazdasági katasztrófáktól való félelem, nekik valójában eredményezhet a személyes valóságukban egy olyan esemény, amit a félelmükkel váltottak ki magukkal.


A beérkező napsugárzásról - A legutóbbi Napkitörésről


Október 22.-én bekövetkezett napkitörés mágneseses napfáklyája időtartamában több mint 3 óráig tartott. Ez a kivételesen hosszú robbanás koronális kitörésével október 25.-ére csak egy pillanat erejéig volt hatással a Föld mágneses mezejére. De ennek energetikai hatását rendkívüli mértékben felerősödve olyan mértékű hatással bírt, mint egy tízszeres telihold energetikai hatása.


A Napkitörés jelenségek a váltás/változás egyik mechanizmusa, eszközei. De a koronális kidobódás képes repedések okozni az aurán és felerősíteni az érzelmi válaszokat, visszahatásokat.


Szükséges védekezni ezért, energetikai védőpajzzsal védeni a mezőnket!

A FÖLD KIEGYENSÚLYOZÁSÁT CÉLZÓ VÁLTOZÁSOK1.jpg
 
 Kép forrása: Pinterest.com

Forrás: Metatron-Tyberonn Hírlevél: 2015. október 23.
2016 - The Year Ahead
Understanding the Harmonic Earth-Hurricanes, Floods & Winds
www.foldicsillagok.hu