Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Foton Öv 12 örvénye

2024-04-06

A Foton Övet a Fény intenzív Hullámának 12 gigantikus örvénye alkotja

arany fény foton.jpg

 

A Foton Öv 12 örvénye

 

A Foton Övet a Fény intenzív Hullámának 12 gigantikus örvénye alkotja.

 

2012.-től a Föld a foton övben van

 

A Tejútrendszerünk középpontjában haladó hatalmas energiát Foton övnek nevezik. A Foton Öv egy erős sugárzású kozmikus zóna. Az innen kapott rezgéseket a Napunk átveszi és szétszórja a Naprendszerben. Több sávos foton csík, amely a Galaxisunk központjából áramlik, követve a Galaxis spirálját.

 

Minden örvény végre fogja hajtani a saját különleges akcióját a Földön és a Naprendszerünkben, melynek folyamata nagyon szigorúan ellenőrzött, összehangolt és kiegyensúlyozott munka. 2012 évet követő években 2032.-ig a Föld áthalad mind a 12 Fényörvényen azzal az intenzitással, amely megköveteli számára azt a nagy mértékű tisztulást és felkészülést, hogy a felemelkedési folyamat végén a Föld az 5. dimenzióba léphessen. 

 

A kozmikus energiák most sokkal alaposabban és folyamatosan bombázzák a Földet. Sok behangolás szükséges ebben az örvényben, mielőtt még tovább léphetünk a következő szintre. Az emberiség számos formában érzi hatását a mély tisztulás új energiáinak. Minden földi személynek fel kell zárkóztatni a tudatosságát és el kell végezni a szükséges változtatásokat saját magában, hogy képes legyen átjutni és transzformálódni a Fény által. Ezen a ponton már nincs lehetőség a visszafordulásra.

 

Most önállóan el kell döntened, hogy meg akarod-e lovagolni a felemelkedés hullámait a bolygóval együtt és akarsz-e transzformálódni egy új emberi fajjá, ami kilépve az átalakulásából, elnyeri halhatatlanságát és az Új Föld tudatosságába emelkedik az 5. dimenziós szinten, vagy meg akarod szakítani a felemelkedés hullámát és 3. dimenziós tudatszinten kívánsz maradni egy másik inkarációs körforgásban. A választás a kezedben van. A Foton Övben való tartózkodás, spirituális változásokkal is jár. Azok az emberek, akik nem javítják ki az alacsony rezgésüket és a kis ego aura rezgésében élnek továbbra is, nem tudják elviselni a magas kozmikus frekvenciák sugárzását.

 

A Földön az élet radikális változását eredményezi a Foton Gyűrűn történő áthaladás. Földünkön is spirituális szelekció következik be emiatt. Azok, akik ellenállnak a Fénynek és a sok változásnak, amit hoz, nem lesznek képesek átjutni a 12 örvényen. Sokan lelki és/vagy tudati szinten azt választják, hogy elhagyják a fizikai testüket, mintsem hogy elengedjék félelmeiket, azokat az előre gyártott ideológiákat és személyes teendőiket, amelyek nem a legnagyobb jót szolgálják, inkább, mint hogy szeretettel megengedjék önmaguknak, hogy átmenjenek az átalakulás szükséges lépésein. Vannak olyanok is, akik készen állnak az utazásra, de idős koruk miatt úgy döntenek, hogy az átalakulást a fátyol "túloldalán" élik meg. Sokan közületek, már érzik és észre is veszik a fizikai és érzelmi testükben zajló változásokat, melyek sejtszinten és genetikailag mennek végbe. Többen új és kellemetlen fizikai tüneteket tapasztalnak (pl. fejfájás, szívfájdalmak, heves szívverés, krónikus fáradtság, szédülés, hányinger, megváltozott alvási szokások, fülcsengés, látási zavarok...), melyek eddig sosem jelentkeztek náluk azelőtt. Észlelhettek változást az érzelmi állapototokban is.

 

A testetek fejleszti és tisztítja önmagát.

 

Minden elavult, elnyűtt negatív érzelem, gondolkodási mód és ezidáig elfojtott dolog felszínre kerül bennetek, hogy megtisztulhasson és átalakulhasson. Sokan közületek érzelmi zavarba kerülnek és sokan "betegnek" érzik magukat. Azt mondom nektek, hogy ez csak ideiglenes. Minden ember, minden teremtett lény a Világegyetemünkben energia lény. Az Isteni Fény különböző frekvenciáján rezeg. Energia testeink az anyagi testünktől és egymástól is külön álló rezgés- értelem mezők. Az embernek 7 „ruhája” van, a fizikai test a legsűrűbb és tudatát tekintve a legalacsonyabb létező elemünk. Ezzel együtt az ember univerzális lény. Az érzelmi teste olyan csodálatos dolgokra képes, amely minden negatív beállítottságú lényt megigéz. A gondolataink teremtő erővel rendelkeznek. A negatív gondolat mintáink, káros energiákat, míg a pozitív gondolataink megélése spirituális előrehaladást eredményez. A negatív energiák fejlődése, egyetemes törvény, mivel nagyon alacsony rezgése van. A Világegyetemben mindennek célja van, amely az élet fennmaradása és fejlődése. Az Isteni Fény rezgése határozza meg azt, hogy a különböző lények milyen „sűrűségű” Fénytesttel rendelkeznek. Minél gyorsabban rezeg egy lény, annál telítettebb Fénnyel.

 

A gyors és finom rezgést, mindenképpen a feltétel nélküli szeretet rezonanciája hozza létre. Minél „Isten közelebbi” a rezgés, annál jobban hozzáférhető számára a Kozmikus Tudat információ áradata.

 

Sok értékes ember van a földön, akik könnyedén be tudnának lépni az 5. dimenzió portáljába de még mindig "automata üzemmódban" élik életüket és nem akarnak felelősséget vállalni az eljövendő valóságuk teremtéséért, nem akarnak hallani semmilyen változásról, vagy nem akarják magasabb nézőpontból szemlélni életüket. Nem tudom elégszer hangsúlyozni a következő szavaim fontosságát.  

Elmúlt már az idő, amikor "automata üzemmódban" lehetett élni az életünket.

 

Az emberiség ezt az utat élte több ezer éven át és ez okozott annyi elmondhatatlan szenvedést, szomorúságot, betegséget, minden társadalmi és gazdasági problémát, amivel az emberiség szembe került ez alatt a több ezer év alatt.

 

A felszabadulásotok ideje most van.

 

Te, mint egy fejlődő lélek a Földön, "szabaddá" tudsz válni, de csak ha tudatosan azt választod és teszed, ami a legfontosabb az életedben. 

Ez nem fog megtörténni, ha egy "automata üzemmódban" éled az életed.

 

CSAK akkor fog veled megtörténni, HA MOST MEGRAGADOD A KRISZTUS TUDATOSSÁGOT ÉS ELKEZDESZ A KRISZTUS TUDATTAL ÉS KRISZTUS SZERETETÉVEL EGYÜTT GONDOLKODNI ÉS CSELEKEDNI.

 Nem számít, hogy mennyi segítséget kapsz, nincs senki aki mindent meg tudna adni számodra - mert ez a valaki Te vagy!

 

Engedd, hogy felgyulladjon szívedben tudatosságod lángja és hagyd, hogy elrepítsen arra a szintre, ahova vágyódsz.

 

 

 

foton öv.jpg

 

Adama  tanításai - Aurélia Louise Jonestól - Kiegészített átírat