Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A két világ

2019-03-13

Az égi világhoz két földi halandó szólalt fel

 

a1 ang elvonulás a hegyekbe.jpg

 

Az égi világhoz két földi halandó szólalt fel

 

Az egyik ezt mondja:

 

-          A Föld nem emelkedett fel, semmi sem változott meg jobb irányba, minden sokkal nehezebb, nem emelkedtünk hanem még mélyebbre süllyedtünk. Ez nem a fény kora, hanem a sötétség ideje. Nem jött segítség, ti sem segítetek, magunk maradtunk, hazudtatok, már nem hiszek semmiben!

 

A másik földi halandó, ekképpen szólt:

 

-          Drága felemelkedett mesterek és Jó Istenem, köszönöm, hogy vezettek és tanítotok engem, hogy részese lehetek ennek a csodálatos átalakulásnak, itt a Földi világban. Hálás vagyok, hogy minden nappal növekedhet bennem a fény, hogy erőt adtok, hogy a tanításokat és próbatételeket kiálljam, mert általuk emelkedem, és segítek másoknak. Egyre tudatosabban élek, és egyre több szeretet van bennem, mert tudom, látom és hiszem, hogy a fény a világunkban egyre erősebb, és a szeretet minden sötétséget legyőz

 

S az égi világ így válaszol

 

-          Drága testvéreim, bár ugyan azon a Földön éltek és hasonló eseményeket érzékelhettek, és mindkettőtöknek megadatott, hogy többet érzékeljen a világ mögöttes történéséről, mégis két külön valóság részesei vagytok, egy azon téridőben. Mindkettőtök tapasztalata valóságos, azonban a hozzáállásotokkal és döntésetekkel két külön világot teremtetek.

 

 Írta: Aysha