Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KÖLCSÖNÖS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

2024-05-08

Miért tűnik úgy, hogy egyes emberi lények megőrülnek?

egység álomban másolata.jpg

 

A KÖLCSÖNÖS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

 

A kölcsönös segítségnyújtás erejének megtapasztalása

 

Üdvözöllek benneteket, kedves gyermekei a Föld bolygónak. Ismét visszatérünk a Föld talaján zajló eseményekhez.

Mint láthatjátok, az erőszak minden fajtája rendszeressé válik. Miért történik ez ilyen gyorsan, és miért tűnik úgy, hogy egyes emberi lények megőrülnek?

 

Vannak olyan lények a Földön, akik szívesen élnek erőszakban, mert ez azt a benyomást kelti bennük, hogy léteznek, hogy hatalmuk van mások felett. A valóságban azonban ezek az emberi lények erkölcsileg, pszichológiailag és belsőleg rendkívül gyengék. Tekintettel a Föld és a földi emberiség életében végbemenő nagy átalakulásokra, nagy erőszakkitörések történnek, mert ezek az emberek már valóban nem tudják, hogy hol is állnak. Mondhatni, hogy "tájékozódási zavarral küzdenek". Kicsit így van ez, különösen a fiatalok esetében, akik nem értik azt az életet, amely mellett úgy döntöttek, hogy lélekként leszületnek.

 

Ezeknek a fiataloknak elegük van minden szabálytalanságból, ami a társadalmi, vallási és egyéb szabályok értelmében létezik. Azt szeretnék, ha minden úgy történne, ahogyan azt az emberi elméjük megalkotta, teljesen nélkülözve minden tiszta lelkiismeretet. Ezek a fiatalok olyan gyerekek, akik azért jöttek a Földre, hogy változást hozzanak az emberi tudatosságban, de sajnos néhányuk számára inkább egy tudattalan szenvedés az, ami erre az erőszakra készteti őket.

 

Tekintettel arra, hogy egyre több fiatal "lázad" bizonyos értelemben, mit gondoljunk a fiatalságról és az eljövendő generációról az egyedülálló Föld/emberi tudatosság átalakításában? A lázadó nemzedéknek nehéz lesz az Új Földön való felemelkedés. Azonban arra fogunk kérni benneteket, szüleiket, nagyszüleiket, családjaikat és barátaikat, akik jól ismerik őket, hogy segítsetek nekik minél zökkenőmentesebben átvészelni ezt az átmenetet.

 

Ez azt jelenti, hogy a még a Földön lévő különböző generációknak "össze kell tartaniuk", segíteniük és tisztelniük kell egymást, hogy a lehető legnagyobb megértéssel és szelídséggel vészeljék át ezt az átmenetet.

 

"Persze, mondhatnátok, nem lesz könnyű, ha másokat is támogatnunk kell, mint magunkat!

 

De ez az, amire egyre inkább megkérnek majd benneteket, mert ahogy közeledünk az Új Föld megérkezéséhez, úgy kell majd jártasnak lennetek a kölcsönös segítségnyújtás mindezen formáiban. Nem igazán fogjátok tudni megtapasztalni az Új Földet, ha a harmadik dimenzióból érkeztek a "nagy rögökkel". Ezért fontos, hogy azonnal, már most felkészüljetek arra, hogy szívélyes, szeretetteljes harmóniában éljetek a családotokban, a barátaitok között és még a munkahelyeteken is.

 

Mindezt azért mondjuk el nektek, hogy megértessük veletek, hogy fontos, hogy most azonnal kivetítsétek magatokat az Új Földre, arra, amelyen sokan közületek valóban élni szeretnének, azaz a Béke, a Derű, az Öröm és természetesen a Szeretet Földjére.

 

Ha mostantól kezdve nem lesz kohézió a családokon és az emberi családon belül, ahogy az imént mondtuk, akkor az Új Földre való belépésetek nagyon kényes lesz.

 

Kedves testvérek és nővérek a Földön, ismerjétek fel, milyen fontos, hogy most az életetekben minden lény és minden dolog iránt tiszteletet mutassatok.

 

Nagy szeretettel kísérünk benneteket.

 

A Telosziak

 

Közvetítette: Marie Josée Andichou