Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A multidimenzionális tudat ébredése

2019-05-20

A több dimenziós éned rengeteg aspektusa összeolvad

1 medi okd.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

A multidimenzionális tudat ébredése

 

Amint az emelkedési folyamatod zajlik, a több dimenziós éned rengeteg aspektusa összeolvad, amint a számtalan életed különböző idővonalakon, világokban, galaxisokban és dimenziókban elkezdenek összekapcsolódni, mint gyöngyök a nyakláncon.

 

A többdimenziós éned ezen aspektusai a gyöngyök és te vagy a füzér.

 

Amikor a fizikai világod túlságosan nehézzé és kihívóvá válik, akkor a többdimenziós éned egyik kifejeződése az egyik idővonalon lehet, és ez túl sok ahhoz, hogy megbírkózz vele. Viszont, amint egyre inkább az elengedés és átadás világában élsz és megengeded az itt és most egységének, hogy felfedje önmagát minden egyes lélegzeteddel, az éned egyre több és több aspektusa jelenik meg az állandóan bővülő több dimenziós tudatodban.

 

Az egyre magasabb és magasabb dimenziós én kifejeződéseid bölcsességével és tudásával egyre inkább emlékszel arra, hogy az áramlásban élj.

 

Egyre több bölcsességgel, hatalommal, erővel és szeretettel rendelkezel, amint egyre erőteljesebben kapcsolódsz össze a több dimenziós éned folyamatosan bővülő valóságával.

 

Amint tudatosan kapcsolódsz a több dimenziós éned több és több kifejeződésével, tudatos kapcsolatot nyersz a számtalan világgal, bolygóval, galaxissal és dimenzióval, amelyekkel az éned ezen verziói együtt rezegnek.


Minden olyan alkalomkor, amikor a több dimenziós éned egy egy újabb aspektusát befogadod a tudatos éberségedbe, ez az én behozza magával az életek, a valóságok és kifejeződések teljes sorát sok bolygón, csillagrandszerben, galaxisban és dimenzióban. Ha ez nem lenne elég, számodra léteznek párhuzamos és alternatív valóságok is, valamint lehetséges és valószínű valóságok, amelyek vagy megtörténnek vagy sem.


Mindezen életek egymással egyidejűleg történnek az egység itt és mostjában.

 

Ezen látszólag egyedi kifejeződések mindegyike az én rengeteg kifejeződésével rendelkezik, amelyek számtalan valóságban élnek, végtelen lehetőségek mellett. A hatalmas több dimenziós éned mindezen kifejeződései kapcsolódnak egymáshoz, sőt ők egymásba olvadnak.


„Amikor egy személy és / vagy valóság két aspektusa összekapcsolódik, akkor ők csatlakoznak egymáshoz, de amikor összeolvadnak, akkor átfedésbe kerülnek. Az átfedésen lévő területen belül a két látszólag különálló személy, hely vagy dolog eggyé válik.”

 

A több dimenziós énedben létező mindezen ezernyi valóság és potenciál különböző dimenziókban létezik valamint az alakot öltés különböző fázisaiban.
Csak a 3. és 4. dimenziós valóságokat köti az idő és a különválasztás. Az 5. dimenziós élmények mentesek az idő korlátaitól. Minden 3. és 4. dimenziós valóság egymáshoz kapcsolódik a potenciál, a kezdet, a történés, a végződés és a lezárás „időtáncában”.

 

Ezeket a potenciális kezdődő, történő, végső és lezáró valóságokat úgy érzékeljük, mint amelyek itt és most történnek az 5. dimenzió egységében és azon túl.
A te több dimenziós éned beléphet vagy kiléphet bármilyen valóságba ill. valóságból olyan egyszerűen, ahogyan kinyitunk vagy becsukunk egy ablakot:

 

• A harmadik dimenziós éned olyan valóságot érzékel, ami fizikai és amit a szekvenciális idő köt.
• A negyedik dimenziós éned olyan valóságot érzékel, ami asztrális, melyben az idő áttér a múltról a jelenre, majd a jövőre, de minden egyes idővonalon belül szekvenciális.
• Az ötödik dimenziós éned egy olyan valóságot érzékel, mely teli van fény testekkel, melyek az itt és mostban állnak egymással interakcióban.
• A hatodik dimenziós éned minden egyes valóság itt és mostját érzékeli, minden egyes lény és hely mag fény mátrixának a perspektívájából.
• A hetedik dimenziós felső lelkű éned egyidejűleg érzékeli minden egyes valóság itt és mostját, melyben a múltban, a jelenben vagy a jövőben a formádat úgy éled meg, mint a „mátrixok kifejeződésének” egyetlen díszes és teljes formáját.
• A nyolcadik dimenziós és azon túlmutató éned nem kötődik többé semmilyen formához és tiszta tudatként létezik a Forráshoz való visszatérés különböző fázisaiban. Minden valóságot energia mezőként érzékel, melyeket a feltétlen szeretet erejével befolyásolsz.

 

Ezzel együtt a 3. dimenziós kifejeződéseidnek nehezére esik az, hogy mindössze egy valóságot élnek meg egy adott időpontban.
Hogyan lehetne képes arra, hogy a fizikai éned kapcsolódjon és megértse ezen számtalan valóság rengeteg fázisát? ennek a megértése azzal függ össze, hogy hogyan tároljuk az információkat az agyunkban, ami úgy működik, mint egy fajta számítógép.

 

A több dimenziós elméd egység tudatban él az én sokezernyi kifejeződésével valamint minden élettel is. Amikor emlékezteted magad arra, hogy hozzáférj a több dimenziós elmédhez, akkor válaszokat nyerhetsz mindenre, amit eddig valaha megtapasztaltál bármelyik valóságban és a több dimenziós éned bármelyik verziójában.

 

A feladatod, a kihívásod abban áll, hogy elengedd a a harmadik dimenziós gondolatokat és azokat az érzéseket, amelyek odaláncolnak téged a harmadik dimenziós gondolkodásodhoz. Esetleg felmerül benned az, hogy „Először a 3D-s gondolataimat vagy a 3D-s érzelmeimet engedjem el?”

 

A válasz e kérdésre úgy hangzik „ Amikor vagy/vagyban gondolkozol, az mindig odaláncol téged a 3. dimenziós elmédhez.”

 

A gondolatok és az érzelmek, a teremtés és a manifesztáció folytonos táncában kommunikálnak egymással. Amikor emlékszel arra, hogy minden gondolatod és minden érzelmed a tudat állapotod kifejeződéseinek felel meg, akkor egyre könnyebbé válik az, hogy a frekvenciádat azon én meghallgatására kalibráld, aki éppen kommunikál.

 

Amikor emlékezteted magad arra, hogyan kell az én minden egyes frekvenciáját meghallani, akkor emlékezni fogsz arra is, hogyan hallgathatod meg a téged körbevevő élet minden frekvenciáját. Pl. ha meg tudod hallgatni a saját 5. dimenziós énedet, akkor képessé válsz arra, hogy az 5. dimenziós elementárokkal kommunikálj.


Amikor a 4. dimenziós érzelmeiddel hallgatsz meg valamit, akkor erősödik az a képességed, hogy meghalld a téged körülvevő növények és állatok auráját.

 

Amikor tudatosan képes vagy odafigyelni mindenre, ami élet, akkor belépsz az 5. dimenziós belső tudatod minden nemű élettel való egységébe.

 

Nem egy egyszerű feladat egy „modern” ember számára, hogy megengedje egy kolibrinek, hogy megmondja nekünk, hogy miért azt a virágot választotta, vagy hogy meghallgassa azt a virágot, amit a kolibri kiválasztott. Lehet arra a következtetésre jutsz, hogy könnyebb elkezdeni a minden élettel való kommunikációt a több dimenziós elméd ötödik dimenziós egység tudatán keresztül. El kezdheted a 4. dimenziós meditációidat és álmaidat, amelyek támogatni fognak abban, hogy emlékezz arra, hogyan kell minden élettel kommunikálni.


Bármilyen is legyen most a tudat állapotod, kérlek emlékezz arra, hogy a legnagyobb vezetők azoknak a szolgái, akiket ők vezetnek. Amint utazol azon a területen, ahol élsz, ne azt nézd, miben különböznek egymástól az egyes területek. E helyett ébredj rá arra, hogy Gaia gyönyörű testének minden egyes területe hogyan egyesül lényének az egységében.

 

Épp úgy, ahogy a kezeink, a lábunk, a hangunk, a hallásunk, a látásunk, az emésztésünk ,a légzésünk, gondolkodásunk, érzésünk… mind-mind egymástól különállónak tűnnek, ők mind a te részeid. Épp ugyanígy, mindazon különböző területek, melyeket meglátogatsz, melyekkel kommunikálsz, melyeket megáldasz és melyeket átalakítasz, mind Gaia egységének alkotórészei.
Amint megtapasztalod Gaia minden egyes alkotórészét, emlékeztesd magad arra, hogy mindegyik felé szeretetet és fényt küldesz, mivel Gaiának óriási szüksége van arra a támogatásra, amit a te feltétlen szereteted és az elkötelezettséged a bolygó szintű emelkedés iránt adhat az ő bolygó szintű énjének.

 

Legyetek Mindnyájan Áldottak!

 

A galaktikus és felébredt emberi családotok

 

A Plejádiak

 

 

Suzanne Lie - 2019 május 17.