Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZERETET FREKVENCIÁJA

2024-05-31

AMIKOR A SZERETET FORRÁSÁVÁ VÁLSZ 

 szeretet kozmosza másolata.jpg

 

A SZERETET FREKVENCIÁJA

 

AMIKOR A SZERETET FORRÁSÁVÁ VÁLSZ MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETED

 

Amikor a szeretet frekvenciájáról beszélünk, akkor egy olyan rezgési energiára utalunk, amely a feltétel nélküli szereteten, az együttérzésen és a legmélyebb lényegünkkel való kapcsolaton alapul. Ezt a frekvenciát tartják a legmagasabb és legerősebb frekvenciának, mert összhangban van az Univerzum teremtő erejével.

 

Amikor a szeretet frekvenciájához igazodunk, megnyitjuk magunkat a végtelen lehetőségek előtt. Pozitív tapasztalatokat, kiteljesedő kapcsolatokat és bőséget vonzunk életünk minden területén. Mágnesként vonzunk mindent, ami ehhez a magasabb frekvenciához igazodik, és hatással vagyunk a körülöttünk élőkre is.

 

A frekvenciánk emelésével megszabadulunk a korlátozó mintáktól, félelmektől és hiedelmektől, amelyek visszatartanak minket.

 

A hála, az öröm és a belső béke állapotában kezdünk élni. Ez tükröződik abban, ahogyan a világgal és másokkal érintkezünk, mivel a szeretet és a harmónia energiáját sugározzuk.

 

Amikor fenntartjuk saját magas frekvenciánkat, ennek az energiának a közvetítőivé válunk a világ felé.

 

Az emberek, akikkel találkozunk, érezhetik ezt a rezgést, és hatással lehet rájuk. Ez olyan hullámhatást hoz létre, amely szétterjed a bolygón, megérinti azoknak a szívét és elméjét, akik készen állnak arra, hogy befogadják ezt az új frekvenciát.

 

Ez az átalakulási és frekvenciaemelési folyamat nem csak számunkra, hanem a közösség és a bolygó egésze számára is előnyös.

 

Ahogy egyre több és több ember kapcsolódik saját szeretetfrekvenciájához, ez olyan tudatossági hullámot hoz létre, amely túllép az idő és a tér határain.

 

Képzeljünk el egy olyan világot, ahol mindenki a saját szeretetfrekvenciájához kapcsolódik, ahol az együttérzés, a kedvesség és a megértés uralkodik. Egy olyan világot, ahol a különbözőségeket ünneplik, és a szolidaritás a norma. Ez egy olyan világ, ahol a gyógyulás és az átalakulás mindenki számára lehetséges.

 

Azzal, hogy elfogadjuk és ápoljuk saját szeretetfrekvenciánkat, hozzájárulunk ennek a világnak a megteremtéséhez.

 

A változás ügynökeivé válunk, a fény hordozóivá, akik másokat is arra inspirálnak, hogy kapcsolódjanak saját isteni esszenciájukhoz, és szeretetben és harmóniában éljenek.

 

Kapcsolódjatok tehát továbbra is a saját szeretetfrekvenciátokhoz, szeressétek magatokat, és sugározzátok ezt az energiát a világ felé.

 

Jelenlétetekkel és példátokkal valódi változást érhettek el egy jobb, szeretetteljesebb világ megteremtésében mindenki számára.

 

 

szeretet föld.jpg

 

Karl Sebastien Ouellet