Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZIVÁRVÁNY HARCOSOK

2022-02-28

Ők lesznek az emberiség „túlélésének kulcsa”

szivárvány harcos.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A szivárvány harcosok próféciája

Volt egy öreg hölgy, a Cree törzsből, akinek neve "Tűz Szeme" volt, és azt jósolta, hogy a fehér emberek, "Yo-ne-gi”-k mohósága feléli a világot, az erdőket lerombolják, a halakat megmérgezik, a madarak lehullnak a levegőből, a vizek megfeketednek, és a fák elhalnak, az emberiség, ahogyan most ismerjük, megszűnik.

A Szivárvány prófécia a legendák, rituálék és más mítoszok őrizőire vonatkoznak. Ők lesznek az emberiség „túlélésének kulcsa” a szivárvány harcosok, akikre akkor lesz szükség, mikor meg kell gyógyítani a Földet.

Eljön az ébredés ideje, amikor az emberek összegyűlnek, hogy megteremtsék az Igazság, a Béke, a Szabadság új világát.

A szivárvány harcosok elterjesztik üzenetüket, és tanítani fogják a Földön élő embereket. Megtanítják őket arra, hogyan éljenek a "Nagy Szellem útján". Elmondják, hogy a mai világ elfordult a Nagy Szellemtől, és ezért beteg a Földünk.

Megmutatják, hogy a Nagy Szellem tele van szeretettel és megértéssel, és megtanítják, hogyan lehet újra szép és egészséges a "Föld". A harcosok megosztanak néhány irányelvet, szabályt, amit követve meggyógyíthatjuk a Földet. Ezek az elvek az ősi törzsek tanításai olyan dolgokról, mint a szeretet, megértés, egység. Elárulják, hogyan élhetnek harmóniában egymással az emberek.

Megmutatják a Népeknek (mert azután már csak egyetlen népcsoport lesz), hogyan kell imádkozni a Nagy Szellemhez, olyan szeretettel, amely úgy áramlik, mint egy gyönyörű hegyi patak, és az élet óceánján halad. Ismét képesek lesznek örömet érezni a magányban és a tanácsokban. Féltékenységektől mentesek lesznek, és szeretni fogják az egész emberiséget, testvérként kezelve minden egyes tagot, függetlenül a színtől, a fajtól vagy a vallástól.

Boldogságot éreznek majd a szívükben, ami tiszta lesz és sugárzik a melegségtől, megértéstől és tisztelettől az emberiség, Természet és a Nagy Szellem iránt.

 

Ismét megtöltik elméjüket, szívüket, lelküket és cselekedeteiket a legtisztább gondolatokkal. Az Élet Mesterének - a Nagy Szellemnek szépségét keresik! Erőt és szépséget találnak az imádságban és az élet magányában.

Gyermekeik ismét képesek lesznek szabadon futni és élvezni a Természet és a Föld Anya kincseit. A világtól toxinoktól és a pusztítás félelmétől mentes lesz. A folyók ismét tiszták, az erdők bőségesek és gyönyörűek lesznek, az állatok és a madarak új élettel telítődnek. A növények és az állatok erejét ismét tiszteletben tartják, és a gyönyörűség megőrzése életformává válik.

A szegényeket, a betegeket és a rászorulókat a Föld fivérei és nővérei gondozhatják. Ezek a gyakorlatok ismét a mindennapi életük részévé válnának. A nép vezetőit a régi módon választanák meg - nem pedig politikai pártjuk alapján, vagy, hogy ki a leghangosabb, ki mivel büszkélkedhet, ki ígér többet, hanem tetteik alapján ítélik meg őket.

Azok, akik megmutatták szeretetüket, bölcsességüket és bátorságukat, és hogy azért dolgoznak, hogy másoknak jobb legyen, ők lesznek a vezetők. Kiválasztják őket "minőségük" alapján, és nem a szerint, mennyi pénzük van, vagy mennyit fizetnek a posztért. Ők igazán odaadók lesznek, megértik a szeretettel rendelkező embereket, és látni fogják, hogy fiatalok a környezetük szeretetében és bölcsességében nőnek fel. Megmutathatják nekik, hogy léteznek csodák, amik meggyógyítják a világot és annak betegeit, visszaállítva az egészséget és a szépséget.

A szivárvány harcosok feladata sok és nagy.

 

A tudatlanság félelmetes hegyeivel kell szembenézniük, ahol gyűlölettel és büszkeséggel találkoznak majd. Meg kell szilárdítaniuk hitüket és szívüket. De elég nyitott szívre és elmére találnak majd, akik követik majd őket ezen az úton, hogy visszatérjenek a "Földanya" szépségébe és bőségébe - még egyszer.

Eljön a nap, és nincs messze. Az a nap, amikor látni fogjuk, hogy a létezésünket azoknak a törzsek népének köszönhetjük, akik a kultúrájukat és örökségüket fenntartották. Azok, akik életben tartották a rituálékat, történeteket, legendákat és mítoszokat. Ezzel a tudással, az általuk megőrzött tudással visszatérünk a harmóniához, a Természethez, Földanyához és az emberiséghez.

 

Ezzel a tudással fogjuk megtalálni "A túlélés kulcsát".

 

 

 forrás: noiportal.hu