Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZUVERENITÁS FONTOSSÁGA

2022-09-14

A külvilágnak nem kell hatnia a rezgésszintünkre 

medi tudat új föld.jpg

 

A SZUVERENITÁS FONTOSSÁGA

 

ÖNNÁLLÓSÁG, FÜGGETLENSÉG ÉS ÖNRENDELKEZÉS

 

A külvilágnak nem kell hatnia a rezgésszintünkre 

 

A külvilágban gerjesztet negatív hatások a tömegek figyelmét követelve, hatalmas teremtő potenciált kapnak azoktól, akik a saját világuk részévé teszik azt. Bármi, ami ellen küzdünk, erőt kap tőlünk és lehúz a 3.D-s harcmezőre, mert ellenhatást kelt. Mindaz, amire figyelünk, amit gondolunk és amiről beszélünk energiát kap általunk. Mindaz, amit elképzelünk, valóságnak hiszünk és amitől félünk teret kap a megvalósuláshoz. A tele – VIZIÓ, a közös látomás mezőt teremti meg, amely teremtő erővel bír. Amikor valamihez energiát adunk társ teremtjük azt, fenntartjuk és éltetjük, így a valóságunk részévé válik és visszahat ránk.

 

Ahhoz, hogy függetlenedni tudjunk a külvilágban jelenlévő káosztól, semleges megfigyelőként kell szemlélnünk. 

 

Ha nem veszünk részt a negativitásokban, és nem kerülünk  rezonanciába vagy ellenállásba vele, akkor nem hozzuk be a saját valóságunkba és nem járulunk hozzá ahhoz, hogy növekedjen a külvilágban. Így nem kap tőlünk életerőt, ezzel gyengítjük létét. Ha meg tudjuk tartani a magas rezgésszintet akkor nem tudnak hozzáférni az életerőnkhöz.

 

A teremtés az energetikai igazodásunk eredménye. 

 

Amikor a hála, a szeretet és az együttérzés szintjén maradunk, mi magunk határozunk arról, hogy mi hat ránk, és mit engedünk be érzelmileg. Az intuíció lelkünk vezettetésének inspiráló áramlata, amely jobb körülmények megteremtését teszi lehetővé. Amikor a szívünk intuíciójához igazodunk, életjavító élményeket teremtünk. Az intuíciónktól vezérelve a hála, a szeretet, az együttérzés és az öröm pozitív, magas rezgéseihez tudunk igazodni. Így segíthetjük a negatívitás destabilizálását és a pozitivitás fokozását, ami az ötödik dimenzió energetikai struktúrájának lehorgonyzását segíti, nem csak a személyes életünkben, hanem a világban is. 

 

Mindaz, ami most történik mesterségesen gerjesztett és elvonja a figyelmet a legfontosabb folyamatokról, a lelki növekedésről és a szellemi felszabadulásról. A csend és a meditáció rendkívül fontos, hogy a belső folyamatok kibontakozzanak. Tiszta érzelmi és gondolati tér kell ahhoz, hogy megpihenjünk és feltöltekezzünk. A nyugalom, az elcsendesedés és a harmónia állapotából tudjuk a legkönnyebben tágítani a tudatosságunkat.

 

Figyelmünket a kreatív önkifejezésre kell fókuszálnunk, amely a belső utunk kibontakozása.

 

Mindazon tudatos lények, akik igaz valójukat élik és lelkükre hangolódnak, természetes összhangba kerülnek a Föld Szellemével és a földi változások ütemtervével. Így minden szükséges újítást, védelmet és létszükségletet megkapnak ahhoz, hogy az életcéljukat beteljesítsék.

 

Folyamatosan emelkedünk az élet magasabb dimenziójába, ezért meg kell tanulnunk fennmaradni egy magasabb tudatossági szinten, ahonnan semmi sem húzhat le.

 

Emlékezzünk arra, hogy semmilyen módon nem érhet bennünket bántódás a beleegyezésünk nélkül. Ne éltessük tovább a tehetetlen áldozat mintáit és emelkedjünk felül minden történésen. A csendes és ítéletmentes szemlélődés a kulcs, hogy függetlenek tudjunk maradni a külvilág történéseitől.

 

Áldással és szeretettel

Aysha