Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A felemelkedés három kulcsa

2020-06-26

Az átmenet nehézségeinek kezeléséhez

 kulcs.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com


Az első kulcs: ÉREZNI


A felfokozott érzelmek kezelése.

 

A megértés első kulcsa az, hogy tudatosítsd az érzelmeidet. Amikor belépsz az átalakulás folyamatába, akkor vállalod, hogy eltávolítasz minden elfojtást és blokkot, amit te helyeztél érzelmeid útjába gyerekkorod óta, hogy képes legyél megbirkózni az élettel. Gyermekként gyakran úgy láttad, hogy az élet túl fájdalmas, és különféle módszereket fejlesztettél ki, hogy kirekeszd ezeket a fájdalmas érzéseket. Ez egy védekező mechanizmus volt, ami segített a túlélésben. Ám szerencsétlen módon megakadályozta az a képességedet, hogy képes legyél intenzíven érezni, a pozitív érzéseket is.


Ezért van az, hogy a mai világban oly sok felnőtt olyan érzéketlen, és képtelen az együttérzésre. Ez nem azért van, mert ők "rossz" emberek, hanem azért, mert védekező mechanizmusokat alkalmaznak, amik tompítják az érzéseiket, és lehetővé teszik számukra, hogy képesek legyenek működni egy bonyolult és gyakran erőszakos világban.


Ha beléptek a folyamatba, akkor vállaljátok, hogy megnyitjátok a SZÍVCSAKRÁTOKAT és átengeditek az ÖSSZES érzelmeteket. Az egyedüli út ahhoz, hogy képesek legyetek valódi együttérzésre és egységtudatra, ha ÉRZITEK AZ ÖSSZES ÉRZELMETEKET.

 

Amikor a szívcsakra elkezd megnyílni, akkor az embereket gyakran letaglózza saját érzéseik intenzitása, valamint mások elfojtott érzelmeinek az intenzitása, amit úgyszintén elkezdenek érezni és átvenni.


Tehát az első kulcs ahhoz, hogy megértsd ezt az energiát, s dolgozni tudj vele, az annak az elismerése, hogy amit érzel, az NORMÁLIS, és amit azelőtt éreztél, az nem volt az.
Beleegyeztetek, hogy megengeditek magatoknak az Ember/Angyal érzelmek teljes megtapasztalását. Ez egy áldás, ahogy azt fel fogjátok ismerni. Vannak módszerek ezeknek az intenzív érzéseknek a kezelésére, amik segítenek abban, hogy ne tegyék az életet túl kényelmetlenné.


A második kulcs: AZ ÉSZLELÉS


A második kulcs az észlelés. És ez a kulcsa az intenzív érzelmek kezelésének, amik áthaladnak rajtatok. Hogy mit GONDOLSZ ezekről az érzelmekről, hogyan ÉSZLELED őket - ebből fakad a különbség, hogy hogyan tapasztalod meg őket.


Például, ha hirtelen letaglóznak az érzelmek és az energiák, és ez nyugtalanná és levertté tesz téged, tedd fel magadnak a kérdést, miért kell így érezned? Miért nem érzed magad feldobottnak? Vagy lelkesültnek és boldognak? Az érzelmek - ahogy ezt a tudományotok is alátámasztja - ugyanis nem mások, mint elektromágneses energiák, amit mi fordítunk le magunknak különböző módokon az EHHEZ A FREKVENCIÁKHOZ KÖTŐDŐ TAPASZTALATAINKnak megfelelően.

 

A válasz talán a gyermekkorunkban van, és abban, ahogy kifejlesztettük magunkban az ÉRZÉKELÉSÜNK SZOKÁSAIT, amit most el kell engednünk.


Amikor gyerek voltál, megtanultad, hogy ezen létidődnek megfelelően különböző frekvenciákat engedj át a testeden.

 

De úgy tűnhetett neked, hogy bármikor, amikor valami KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY-ben volt részed, akkor ez haraggal, bűntudattal és büntetéssel, és más negatív tapasztalatokkal járt. A gyermek általában bajba kerül, ha valami számára örömöt okozó dolgot tesz, ha valami kíváncsiságot ébreszt benne, ám a szülőből nyugtalanságot vált ki. Képzelj el egy hároméves kisgyereket, aki kalandvágyból elindul, hogy meglátogassa a szomszédokat, és eltűnik az úton. Az anya aggódik, és úgy érzi, hogy rossz szülő volt, amikor végül a szomszédok felhívják, hogy jöjjön át hozzájuk a gyerekéért. A gyermek kalandja traumává változik, mikor az aggódó anya hazaviszi gyermekét, és büntetésben részesíti, ami fizikai büntetéstől a verbális büntetésen keresztül az érzelmi büntetésig terjedhet.


A gyermek így egy vegyes üzenetet kap - ha valami intenzív energiát tapasztalok meg, akkor valószínű, hogy valamilyen intenzív negatív reakciókat is megtapasztalok, valamint mások elfojtott érzelmeit. Megjelenik a harag, a szomorúság - a depresszió és a szorongásos betegségek kulcselemei.

 

A személy jó eséllyel magával viszi ezeket a reakciókat, észlelési mintákat felnőttkori életébe. Valószínű korlátozza önmagát, az érzelmeit, hogy elkerülje a "büntetést". És az is lehet, hogy elkezdi büntetni önmagát, ha bármiféle felfedező jellegű kiemelkedő élményben van része. Gyakran ez az, amit "bűn"-nek nevezünk, s ezt beépítettük spirituális életünkbe is, a büntetés és a bűnösség fogalmaival együtt, ahol Isten veszi át a büntető szülő szerepét.


Tehát az észlelési kulcs annak a megértése, hogy a szorongás és a depresszió az észlelésünk nagyon régi mintái, amik gyermekkorunkhoz, spirituális kultúránkhoz, valamint múlt életeinkhez kötődnek. ÉS VÁLASZHATJUK azt is, hogy ezeket az intenzív energiákat úgy érzékeljük, hogy a harag és a hiány régi mintáit nem társítjuk hozzájuk.

 

A VÁLASZTÁST TE HOZOD MEG MOST.

 

Választhatod azt, hogy ezeket az energiákat pozitív módon tapasztalod meg - kalandként, hogy az ÉRZELMEK TELJES SPREKTUMÁT megéled.
Értsd meg, hogy először át kell dolgoznod magad az érzékelésed régi szokásain, és el kell őket engedned, mielőtt elkezdenéd ANGYALként észlelni a dolgokat. Örömmel, kalandként és szórakozásként.


A harmadik kulcs:  A KREATÍV ÖNKIFEJEZÉS 

 

A szívcsakrán keresztül áramló intenzív energia az Arany Fénysugár energiája. Ez a forrás az Alkotó szeretetteli s teremtő energiája. És keresi megnyilvánulási formáit a kreativitásban és az önkifejezésben.


Képzeld el, hogy van előtted egy frekvenciaállító tárcsa, s amikor átáramlik ez az energia, bármelyik tetszésed szerinti frekvenciára behangolhatod. Fájdalomra, ha azt választod, vagy kreativitásra és örömre, ha inkább ezt választod.


Ám a kreativitás nem önmagától keletkezik. Ki kell fejlesztenünk magunkban a KREATIVITÁS SZOKÁSAIT, és meg kell nyitnunk a kreativitás csatornáit, hogy kifejezhessük ezt az alkotóerőt.

 

A mai világban közülünk oly keveseknek vannak kreatív és önkifejező szokásaik.


Hányan vezettek naplót, írjátok le az érzéseiteket, írtok verset, festetek, fényképeztek, vagy bármilyen más módon rögzítitek az élet kalandját?

Ha az életre elkezdünk úgy tekinteni, mint a KREATIVITÁS KALANDJÁRA, nem pedig egy fájdalmas, s könnyekkel teli utazásra, akkor vágyat érzünk arra, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy rögzítsük kreatív érzékelési pillanatainkat.
Gyakran úgy találod, hogy ezeknek a pillanatoknak a rögzítése során más megvilágításba kerülnek a dolgok, és kinyílik egy újabb ajtó a még nagyobb kreativitásra s örömre. És ezeket talán másokkal is meg szeretnéd osztani.


Ekkor fel fogod ismerni, hogy saját életed TÁRS-TEREMTŐjévé váltál. A Szellem társaként te teremted saját életed kalandját.
EMBER ANGYAL-lá váltál.