Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A világ állapota és a teremtés

2018-10-18

Aranykor hajnala

 A világ állapota és a teremtés.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A világ állapota, a fénymunkások jelentőségés a teremtés elvei

Itt Matthew szívélyes üdvözlettel az állomásunkról. Sok olvasó aggodalmát fejezte ki a Közel-Kelet, Ukrajna, Hongkong, egyes afrikai országok, Kelet-Európa [???] és Latin-Amerika helyzete kapcsán. Hasonlóan ír e-mailjében egy olvasó: “Hol van mindaz a földet érő új fény és energia, aminek mindent meg kellene változtatni? Úgy gondolom, a dolgok egyre rosszabbul állnak.”


A fény valóban mindent átalakít, ami nem szolgálja a Föld és lakosainak javát, ami kész befogadni a fényt. És ami úgy tűnk egyre rosszabb és rosszabb lesz, az a generációkat átfogó egymásnak ütköző ideológiák csúcspontja. Bizonyos módon mindenkire hatással van pozitív vagy negatív módon az egyre intenzívebbé váló fény. És minden, ami az emberekben zajlik, és ami a történésekre adott reakciójukat befolyásolja, az a fokozódott rezgések természetes eredménye. Mivel a fény továbbra is beáramlik és a fénymunkások a bolygón még több fényt hoznak létre, a vihar ’hamarosan’ megszelídül és végül el fog csitulni.


Az aktivitások eme globális állapotában együttesen vannak jelen a fellángoló viták és aggályok, hogy mi lesz a következő „hír” az esti híradóban. Világotokat elárasztja az információ, de a lakosság többségének fogalma sincs a születésük előtti megegyezéseikről és lélekszerződéseikről, a sötétség és a fény hatalmáról, a karma és a sok inkarnáció céljáról, vagy az egyensúly jelentőségéről. Nincsenek tudatában, hogy az elődeik más civilizációkból származnak, hogy a [pozitív] földönkívüliek óriási segítségetekre vannak vagy, hogy a tobzódó viharokon és földrengéseken keresztül igyekszik megszabadulni a Föld a negativitástól. Nincsenek tudatában, hogy bolygójuk több mint 70 éve felemelkedőben van vagy, hogy a bolygószintű változások gyorsasága és mértéke példátlan az univerzumban. És semmit sem tudnak a Föld Aranykoráról. Ti mindenek tudatában vagytok – és még többnek.


Nem várjuk el tőletek, hogy az utóbbi 10 év üzeneteinek minden szavára emlékezzetek, de TI vagytok a fáklyák a sötétségben, akik bátorítanak, lelkesítenek és bizonyosságot terjesztenek világotok jövőjével kapcsolatban. Ezért arra kérünk Benneteket, hogy az általunk adott lényegi információt tartsátok észben! A tudomány és a szellem egyek és ugyanazok: a Teremtő szeretet-energiája, amiből minden teremtetett ebben az univerzumban. És a következő elvek alapján jött létre mindez a teremtés:


SZERETET, ez az energia ugyanaz, mint a fény és MINDEN lélek esszenciája. Ez az univerzum leghatalmasabb ereje. A FÉNY-SZERETET a kulcs minden konfliktus túlszárnyalásához és hogy ráleljetek a békére!


A szeretet EGYÉNI szintről indul. Úgy élni, hogy olyan természetes szeretni önmagad, mint lélegezni. Csak ekkor adhat és kaphat [fogadhat be] az ember szeretetet. A szeretet „ragályos”, korlátlan és mindenütt jelen van. Az értelmetlenségből spirituális ígéretet formál és beteljesedést hoz, a hiányból bőséget és a betegségből egészséget teremt.
A szeretet hiánya az, ami világotok szenvedését okozza.
A seb akkor gyógyul be, ha ezt az űrt a szeretet tölt ki. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy szeretnetek kell azt, ami szenvedést és szükséget hoz. Hanem egyszerűen érezzétek a szeretetet, hogy képesek legyetek ezt az energiát kibocsátani, áramoltatni;- és az önmagától meg fogja találni útját az ürességen keresztül.
Az energia rezgése megerősíti a gondolatok és érzések erejét. Ezért hívjuk fel folyamatosan a figyelmet arra, hogy ne „dagonyázzatok” nehéz szívvel világotok rossz helyzetén, hanem képzeljétek el a Földet arany-fehér fényben fürödve, hogy kiküldhessétek ezt a képet és a pozitív változások iránti kívánságotokat az univerzumba és válaszként még több fény érkezik majd.
A vonzás egyetemes törvénye alapján, ami folyamatosan aktív, a negatív rezgések negatív érzéseket és gondolatokat támogatnak, tehát csak azt, amit igazából le akartok zárni.
Az emberi lelkek a kétségbeesett helyzetekben azt tapasztalják meg, amit ők maguk kerestek maguknak, hogy a harmadik dimenzió karmikus leckéit lezárják és spirituálisan, tudatszinten tovább fejlődjenek.
És társadalmatok Egységben dolgozhat azon, hogy a szenvedők életét jobbá tegye. A kitartásotok a fényben – ahogyan a más civilizációkból származó fény áramlása – támogatják világotok átformálásának célját.


Minden területnek szóló általános tanácsunk: Legyetek tudatában isteni önvalótoknak és éljetek fényetekben!


Legyetek tudatában, hogy a Fény-szeretet a kozmosz leghatalmasabb energiája, ez az „anyag”, amiből a lélek van, és az alap, amire a lélekszerződések köttetnek, a spirituális megvilágosodás része. Minden lélek inkarnációjának célja, hogy egyre világosabban lássa ezt. Erre a tudatra való nyitottság sebessége, a megvilágosodás kiterjedése, ami civilizációtok számára ezekben az időkben adatott egyedülálló az univerzumban


Kedves család: Ha összhangba kerültök ezekkel az elvekkel, ha ezek szerint az egyetemes törvények szerint éltek, manifesztáljátok azt, amit szeretnétek átélni, spirituálisan és tudatilag fejlődtök és felgyorsítjátok a Föld Aranykorának nagyszerű társteremtését.


Ez további számtalan olvasói kérdéshez vezet, amiket a következőképpen lehet összefoglalni: „Hogy lehetne ez az Aranykor, amikor a sötétség továbbra is hatalmat gyakorol?” – A sötétségnek már nincs hatalma és ismét korábbi üzeneteket említenénk, mert ezek most is érvényesek:
Először is megjegyeznénk, hogy világotokon minden az egyre fokozódó rezgésszint-növekedésre adott reakció. És a nyilvánvaló fejlődés mellett a sötétségtől való elfordulás következik.


Az emberek a negativitás kényszerzubbonyától megszabadulva cselekednek, a benső mélyen gyökerező vallásos, politikai és filozófiai meggyőződéseik szerint, alkalomadtán az éppen aktuális szellemi zavartság rezgései szerint.


Addig lesz vita a lényegi társadalmi kérdésekben, míg a fény olyan erős nem lesz, hogy a szélsőséges álláspontok nem tartóztathatják fel a békés megoldásokat. Az értelmes párbeszédek, amik jelenleg terméketlenek, több eredményt hoznak majd és amit „egészséges emberi értelemnek” neveztek, de úgy tűnik mintha általánosan nem terjedt volna el, olyan helyzetekben is győzedelmeskedni fog, amik pillanatnyilag megoldatlan vagy ingatag helyzetekhez vezetnek.


Emberek milliói bátor tetteket hajtanak végre, hogy pozitív változásokat idézzenek elő, kis közösségekkel kezdve, egészen a nagy nemzetközi mozgalmakig. A fény folyamatos kiáramlása, terjedése, ami kitölti a szíveket és feltölti a hangulatot, már NEM állítható meg! De ne gondoljátok azt, hogy ehhez csak a vezető pozícióban lévő emberek fontosak! Egyedül, ha mindegyikőtök kiterjeszti fényét, már hozzájárult a világotok átalakításához.


Egy új korszak kezdete észrevétlenül zajlik minden civilizációban, még azok számára is, akik tudatában vannak annak. Ezzel együtt maga a civilizáció az, ami felelős, hogy ez az új éra manifesztálja tagjai gondolatainak és érzéseinek koncentrált energiáját.


Az uralkodó rezgések pozitív része a növekvő tudat, ami valami nagyszerű felé halad. Egy évvel korábban csak a legkevesebben pazaroltak el egy gondolatot arra, hogy a nyugtalanság egy mindenki számára jobb világ előjátéka. Most érezzük a lelkek ébredését – és millió másokét, akik reagálnak a rezgésszint emelkedésére- így a legkellemetlenebb helyzetek is jó kimenetellel végződnek. Olyan, mintha a kollektív gondolatok és érzések egy „lehetséges” jó kimenetelből egy „kétségtelen” jó kimenetellé fejlődtek.


Nemsokára egyre több bizonyítékot találtok a lineáris időben az Aranykor csodáira, amit a kontinuumban ti magatok társteremtőként teremtettetek.

Matthew

Csatronázta: Suzanne Ward
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.matthewbooks.com
forrás: kristalyhang.wordpress.com