Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ 5 D.-s MÁTRIX MUNKÁJA

2022-09-04

Kulcs a háromdimenziós programok azonnali megsemmisítéséhez

föld 111.jpg

 

AZ 5 D.-s MÁTRIX MUNKÁJA

 

Kulcs a háromdimenziós programok azonnali megsemmisítéséhez

 

A Földön éppen ebben a pillanatban van egy látható és aktív megnyilvánulása a magasan fejlett 5D-nek

 

Miért tűnik úgy, hogy az 5D-s forgatókönyv csak néhány kiválasztottra vonatkozik, a többiekre nem?

 

Mert nem hajlandók belátni, hogy két ekvivalens folyamatra való szétválás történik, amelyek egyszerre zajlanak és nem függnek egymástól. Ráadásul ezek nem befolyásolják egymás eredményeit, mert párhuzamosan érkeznek különböző erőkből, független terekből.

 

Az egyik folyamat a régi, sűrű anyagú 3D Mátrix elsorvadása, minden még aktív program és forgatókönyv felszámolása és leállítása.

 

Ez heves feszültségeket okoz, amelyek 2022-ben meredeken emelkedtek. Az exponenciálisan növekvő feszültségek mindent elpusztítanak, amiben már nem lehet élni: politikát, gazdaságot, oktatást, kultúrát, társadalmi rendet, a természeti erőforrásokat. A közeljövőben ez csak fokozódni fog, és mindannyiunknak át kell élnie.

 

Egy másik, párhuzamosan zajló folyamat az új 5D Mátrix munkája, kézzelfogható megnyilvánulása a világ színpadán és mindannyiunk életében.

 

Korábban ezen a bolygón egyedül voltunk, és csak háromdimenziós sűrűségben. Forrtunk a saját levünkben, erős alacsony frekvenciákban, az irányítás, az elnyomás és a törvénytelenség programjaiban. Minden más multidimenzionalitás a függöny mögött volt, valahol messze, egy láthatatlan Kozmoszban. Ezért figyelmen kívül hagytuk az Univerzum törvényeit.

 

Most a legmagasabb szinten gyökeresen megváltozott a helyzet. 

 

A Földön éppen ebben a pillanatban van egy látható és aktív megnyilvánulása a magasan fejlett 5D-nek. Előttünk a negyedik dimenzió kompromittált pufferszolgáltatása. Az 5 D fölött a hatodik és a hetedik dimenziós tér. Mindegyik a maga világával és törvényeivel.

A felsőbb dimenziós valóságban a Földet már többdimenziós és többszintű módba helyezték el. Különböző lakókkal, természettel, időjárással, baráti kölcsönös együttműködéssel. 

 

Ez azt jelenti, hogy évezredek óta tartó SZOLGASÁGUNKNAK ÖRÖKRE VÉGE.

 

És ehhez a folyamathoz szinkronban kell alkalmazkodnunk. 

 

A földi élet programjai teljesen megváltoztak. Energiák, tektonika, éghajlat, ásvány-, növény- és állatvilág, Finomtesteink és fizikai testünk – DNS és RNS, sejtek, vér összetétele, nyirok, csontok átalakulnak.

 

Minden élőlény újjáépítése természetes úton zajlik, a bolygóra érkező új, nagyfrekvenciás kvantumáramlások által. A Föld intenzíven elnyeli őket, felhalmozza és kifelé sugározza.

 

Mindannyian kalapács és üllő között vagyunk. 

 

Felülről a Kozmosz (kalapács) jön a folyékony kristályos fénnyel. Alulról a Föld (üllő) sem marad le. Ellenenergiákat sugároz, a negyedik és ötödik dimenzió soha nem látott szuperrezgéseiben rezegve. Két, egymással kölcsönhatásba lépő ellenerő közé szorulunk, de lényeges különbséggel. Mintha gőzfőzőben lennénk. Alulról felmelegítettek, felforraltak, alkotó elemekre osztottak, és a fedőt nem vették le. Még nem változtathatjuk meg a sűrűségünket, folyékonyból gázhalmazállapotúvá vagy plazmává. Még nem hagyhatjuk el az edényt, és arra kényszerültünk, hogy újra és újra visszatérjünk a 3D koncentrációs táborba.

 

A helyzet most változik. 

 

A szabad akarat és a választás szabadságának törvénye teljesen megkezdte működését. A rezgések növekedésével (a víz hőmérséklete az edényben) egyidejűleg a fedő felemelkedett. Illetve mi magunk emeljük fel, most megtehetjük.

 

Az idővonalakat 16 vektor választja el. 

Új portálok nyílnak az érzékelés számára. 

Mindannyian a frekvenciáinkkal készítjük elő a léttereinket, túlélésünk környezetét, a továbbfejlődés lehetőségét.

 

Amikor rezgéseink elérik a billenési pontot, és elkezdenek magasabb frekvenciákat sugározni, ugyanabban a pillanatban az 5D Mátrix aktiválja Fénytestünket.

 

Ez a kulcs az összes megmaradt háromdimenziós program azonnali megsemmisítéséhez és a negyedik és ötödik dimenzió magasabb frekvenciájába való átmenethez. 

 

Ez egy pillanat alatt megváltoztatja jövőbeli utunkat.

 

Ezért kezdték sokan az elmúlt hónapokban olyan aktívan kialakítani a Fény struktúráit: egy Kristálytest alakul ki a test körül. A fény a megnyilvánulásra készül.

 

A Társteremtők és a Magasabb Fényhierarchia gyorsan felkészítenek minket a negyedik dimenzió következő oktávjába való átmenetre.

 

Minden valóság a frekvenciáival való összhang szerint választja ki a jelölteket. 

 

A 2021-ben kezdődött Átmenet 2022-ben nem tömegesen, hanem csoportosan és egyénileg folytatódik, mindannyiunk felkészültsége szerint.

 

A földi helyzet most vészhelyzetbe került, amely fokozott figyelmet és beavatkozást igényel. 

2022 szeptemberében az események felgyorsulnak a Light Side ( Fényes Oldal ) felé. 

 

A helyzet történelmi és vízválasztó.

 

És mi történik azokkal, akik nem akarják emelni a rezgésüket?

 

Sajnos senki sem fog tudni megmaradni a régi 3D világban. Még ha egy ideig a harmadik dimenzió sűrű energiáját (gondolatait és érzelmeit) is birtokolják, lassan nem lesz lehetséges a régi frekvenciákon tovább létezni.

 

Alkalmazkodnunk kell a túléléshez a magasabb rezgésekhez és az evolúciós kihívásokhoz. 

 

Az élet teljesen megváltozik. Nincs visszaút. Aminek mennie kell, az minden szinten teljes eltűnik.

 

Szóval hogyan változhatunk meg? 

 

Először is fontos, hogy megfigyeljük az önmagunkkal folytatott párbeszédet. Minden alkalommal, amikor egy be nem gyógyult sebről vagy traumáról beszélünk, újra aktiváljuk azt, érzelmi, szellemi és fizikai testünkben.

 

Amikor egy régi problémáról beszélünk vagy gondolkodunk, úgy érzékeljük, mintha az éppen most történne. Mivel tudatalattink nem ismeri a különbséget a jelenlegi tapasztalat és a múltbeli emlék között, a trauma vagy a negatív tapasztalat minden szándéka MOST történik.

 

Amikor újraaktiváljuk a régi fájdalmas emlékeket, gondolataink, szavaink és érzelmeink negatív karmikus energiát hoznak létre, amelyet tudtunkon kívül a jövőnkbe vetítünk.

 

Ez a karmikus energia az eredeti helyzethez hasonló fájdalmasabb élményekben nyilvánul meg. Más szóval, amikor a problémák megoldás nélkül merülnek fel, karmikus ketrec vagy minta alakul ki.

 

Minden alkalommal, amikor ez a karmikus minta valós élethelyzetekben materializálódik, egyszerre éljük meg újra az eredeti sebet és a jelenlegi fájdalmat. 

 

Amikor ez megtörténik, egy nagyszerű lehetőség ad arra, hogy a jelenlegi seb begyógyításával, a múltbeli seb begyógyítására összpontosítsunk.

 

Sajnos, amikor a probléma újra aktiválódik, ahelyett, hogy gyógyulási lehetőségként használnánk fel, alkohollal, étellel, gyógyszerekkel, internettel, televízióval és egyéb zavaró tényezők hosszú sorával nyomkodjuk el (elgennyesítjük) a sebeket.

 

A meg nem gyógyult problémák addig raktározódnak a testünkben, amíg el nem engedjük őket. A test az érzelmi sebek tárolójaként működik, és ez megteszi a hatását, különösen akkor, ha a problémák hosszú időn keresztül halmozódtak fel. (Ezért van ennyi a betegség)

 

A testünkben felhalmozódó sebek gyengítenek, betegséget, depressziót, fáradtságot, stresszt és súlygyarapodást okoznak. De testünk készen áll arra, hogy elengedje a problémákat, amint készen állunk rá.

 

Ha egy kezeletlen probléma újra aktiválódik, nincs szükség annak elnyomására.

 

Jobb időt szánni arra, hogy végre meggyógyuljon. Ez azt jelenti, hogy érezzük érzelmeinket és hagyjuk, hogy a probléma továbbhaladjon a gyógyulás felé.

 

Engedjük meg magunknak, hogy ellenállást nélkül teljes mértékben megtapasztaljuk ezeket az érzelmeket, így természetes úton rá fogunk érezni arra mi a gyógyuláshoz vezető út vagy a megfelelő megoldás. (természetesen nyitott szív csakra – Isteni segítség és egyéni angyali útmutatást segítségével, amire ebben az időben érdemes megnyílni)

 

(Teljes feloldódás az Isten szeretetében a kulcs :)

 

A sebeket meg kell gyógyítani. Nem arra valók, hogy bíbelődjünk velük és az életünket a múltbeli problémákkal és sérelmekkel töltsük el. A meg nem gyógyult problémák nehézzé tesznek bennünket, stresszbe zárnak, és megakadályoznak abban, hogy tudatosan alkossunk. Csak a személyes problémáink akadályoznak meg abban, hogy megvalósítsuk a legnagyobb lehetőségeinket. A problémákhoz való ragaszkodás korlátozza és gátolja meg a csúcsra jutás lehetőségét.

 

A bolygóra érkező magas frekvenciájú energiák miatti eltolódások miatt még soha nem volt könnyebb elengedni a régi problémákat. 

 

Most a felszínre törnek, hogy megoldjuk őket.

Ezért sokan szembesülünk ismerős problémákkal. 

A sebek be akarnak gyógyulni, a problémák pedig fel akarnak szabadulni, de miénk az utolsó szó. Mindez nem történhet meg, hacsak nem vagyunk rá készek és akarjuk. 

Az Univerzum figyelmesen hallgat és türelmesen vár.

 

És végezetül egy kis példabeszéd.

 

– Mester – kérdezte egy napon a tanítvány –, miért vannak olyan nehézségek, amelyek akadályoznak bennünket a cél elérésében, letérítenek a választott utunkról és szembesítenek bennünket a gyengeségeinkkel?

 

– Amit te nehézségnek nevezel – válaszol a Mester –, valóban a célod része. Ne küzdj ellene. Csak vedd figyelembe, amikor kiválasztod az utat.

 

Képzeld el, hogy egy nyilat lősz ki. A cél messze van, és nem lehet látni, mert a sűrű reggeli köd alászállt a földre. Harcolsz a köddel? Nem, arra vársz, hogy fújja el a szél és kitisztuljon a köd.

 

Most a cél látható, de a szél eltéríti a nyilad. Harcolsz a széllel? Nem, csak meghatározod az új irányt és egy kicsit más szögből állítod be a célt.

 

Az íjad nehéz és kemény, nincs erőd meghúzni a húrt. Te birkózol az íjaddal? Nem, edzel rá, és minden alkalommal egyre erősebben húzod ki.

 

– De van, aki tiszta, szélcsendes időben könnyű, hajlékony íjjal lő – mondta dühösen a tanítvány. – Miért van az, hogy csak az én lövésem ütközik annyi akadályba az útjában? Az Univerzum az, amely ellenáll az én előremenetemnek?

 

– Soha ne hasonlítsd magad másokhoz – mosolygott a Mester. – Mindenki a mega íját választja, a célpontját és a lövés idejét. Egyesek számára a pontos lövés a cél, mások számára a lövés megtanulásának lehetősége.

 

A Mester lehalkította a hangját és tanítványa felé hajolt:

 

– És egy titkot is el akarok mondani neked, fiam. A köd nem ereszkedik le a földre, hogy elutasítsa a lövést, a szél nem kezd el fújni, hogy elterelje a nyiladat, és a kemény íjat nem az íjász készítette, hogy ráébresszen a gyengeségedre.

 

Mindez benned létezik, függetlenül a vágyadtól. Te vagy az, aki úgy döntött, hogy ilyen körülmények között pontosan el tudja találni a célt. 

 

Tehát ne panaszkodj a nehézségek miatt és kezdj el lőni, vagy szelídítsd meg a büszkeségedet és válassz egy könnyebb célpontot, olyat amilyet a saját lőtávolságodból el tudsz érni.

 

 

 

Írta: Lev/ Fordította: Aysha