Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ANDOK BÖLCSESSÉGE

2023-08-06

A Q'ERÓK PRÓFÉCIÁJA

 
indián felső világ.jpg

 

AZ ANDOK BÖLCSESSÉGE

A Q'ERÓK PRÓFÉCIÁJA

 

"Amikor elegendő Mag ébred fel és megszabadul a félelemtől, a harmadik és a negyedik szintű tudatosság negatív aspektusaitól, az emberiségben az ötödik szint magjai kihajthatnak és egy Egészet fognak alkotni. "

 

A Q'erók... A Nagy Testvérek...

 

A Q'erók magasan az Andokban éltek, gyakorlatilag elszigetelve a világ elől. Több mint 4200 méter magas hegyekben kerestek menedéket a betolakodók elől, megőrizve az eredeti tudást és a szent próféciát egy nagy változásról. A PACHAKUTEK, várják a pillanatot, amikor a világ megfordul, amikor a szív ember visszahozza a harmóniát és véget vet a káosz és rendetlenség idejének.

Az éves "A Plejádok visszatér" ünnepségén az ott összegyűlt emberek meglepődve látták megjelenni a Nap inka emblémájával öltözött Q'erosz-t, aki bejelentette, hogy eljött a próféciák ideje.

Az ősi prófécia azt említi, hogy eljött az ideje a négy bíborpont népeinek integrációjának.

Ők azok, akik most Nyugatnak ajánlják fel tanításaikat, készülve arra a napra, amikor az Északi Sas és a Déli Kondor újra együtt repül. (Éjszak és Dél Amerika egysége)

Azt is mondják, hogy a szeretet és az együttérzés lesz az az erő, amely irányítani fogja a népek egyesülését.

„A Föld új őrzői Nyugatról jönnek és azok, akik a legnagyobb hatással voltak a Földanyára, most felelősséggel tartoznak, hogy újraélesszék a kapcsolatot Vele, miután megújították önmagukat. ”

A prófécia szerint Észak-Amerika adja a fizikai erőt, Európa a szellemi aspektust, Dél-Amerika pedig a szív energiát.

 

A próféciák egy időciklus végére utalnak, a gondolkodásmód, a természethez és egymáshoz való viszonyulás átalakulására.

A Földön és az emberek pszichéjében hatalmas változásokat is említenek, a kapcsolatok és a spiritualitás újradefiniálását.

 

Az inkák egy új aranykor kialakulását várják.

A Nagy Változás már elkezdődött, és egy új emberi lény ígéretét hozza. A káosz és a zűrzavar 4 évig fog tartani.(Ez a négyéves szakasz még nem kezdődött el)

 

A Q'eros, az idő szövetében lévő "könnyről" beszélnek.

Azt mondják, hogy a régi spiritualitás modelleknek meg kell halniuk.

Meg kell nyílnunk az önmegújulás, az új gondolkodás- és cselekvésmódnak felé. Újra meg kell tanulnunk tisztelni a Földanyát, Nap-apát, Csillagnővéreket. Felfedezni és tisztelni mindent és mindenkit.

 

Q'eros szerint a világok közötti ajtók újra kinyílnak, lyukakat képeznek az időben, amin átsétálhatunk, hogy felfedezzük képességeinket, és visszaszerezzük fénylő természetünket.

 

A próféciái szerint az átmenet ideje véget ér és kezd megnyilvánulni a tudat ötödik szintje, ezután a változás után megjelenik a tudat hatodik szintje, és az emberiség aranykora lassan, lépésről lépésre elkezdődik.

 

Az Aranykor bejelenti a hatodik nap kezdetét, az lesz a "fény gyermekeinek" ideje, akik teljesen ébren lesznek.

 

A prófécia azt hirdeti, hogy amikor elérjük a tudat ötödik szintjét, ezt közösen és egyszerre fogjuk megtenni.

 

"Amikor elegendő Mag ébred fel, megszabadul a félelemtől és a harmadik és negyedik szintű tudatosság egyéb negatív aspektusaitól, az ötödik szint magjai kihajthatnak az emberiségben, és egy Egészet fognak alkotni. "

 

"Kövesd a saját lábnyomodat. Tanulj a folyóktól, fáktól, kövektől. Tiszteld a testvéreidet, tiszteld a Földanyát, tiszteld a Nagy Szellemet. Tiszteld magad és az egész Teremtést. Nézz a lelked szemével, és kötelezd el magad amellett, ami lényeges"

 

 

 Szerkesztette és fordította: Aysha