Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az átlépés mozzanata

2019-11-21

A harmadik dimenzióból az ötödik dimenziós létezésbe lépünk át

mer ka ba.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Az átlépés mozzanata

 

A harmadik dimenziós létezésből egy ötödik dimenziós létezésbe lépünk át. Egy olyan világba, ahol minden elme egy közös tudatosságon osztozik, és az emberi lényeknek már nincs meg többé az a külön világuk, ami a harmadik dimenzióban fennáll. Belépünk abba a tudatosságba, ahol olyan dolgokat vihetünk végbe, melyeket jelenleg még természetfelettinek tartunk. Az átlépés igazából egy folyamat, amely során szükségessé válik megtanulni, hogyan irányítsuk újfajta tudatosságunkat, hogyan kontrolláljuk és használjuk gondolatformáinkat, hogyan kommunikáljunk azokkal, akik már eltávoztak közülünk és hogyan használjuk ezt a tudást önmagunk és mások megsegítésére.

Tudati kezelés – meditáció

 

Képzeld el magad újra az anyagi világ szimbólumában – egy háromszögben, melynek csúcsa felfelé áll. A Hármasság szimbóluma egy körben helyezkedik el. Idézd meg újra segítőidet – Felsőbb Énedet, Intuíciódat és a Tudatalattidat. Kövesd végig figyelmeddel, ahogy körbevesznek. Ezután képzelj el egy energiagömböt, amelyet megtölt a Feltételnélküli Szeretet fehér Fénye. Helyezd át képzeletedben a Hármasság szimbólumát az energiagömbbe. Lásd, ahogy megjelenik körülötted egy másik háromszög, melynek csúcsa lefelé áll. A szellemi világ szimbóluma. Tartsd meg mindkét háromszög vizualizációját egyszerre.

 

Éld át, ahogy a két síkot egyszerre tartja meg a tudatod.

 

Láthatod, hogy a két dimenzió egyidejűleg van jelen. … Figyelj az érzéseidre. … Érezd, ahogy kiemelkedsz az anyagi világból, ugyanakkor átjár valami megfoghatatlan, határtalan érzés. … Engedd, hogy átjárjon. Ebben a pillanatban egyszerre van jelen mindkét világ. … Érezd, ahogy átjár a Feltételnélküli Szeretet. A kialakult forma nem más, mint a Mer-Ka-Ba – a Teremtő „járműve”, mely átkísér egyik világból a másikba. Éld át, ahogy emelkedik tudatosságod és kiterjed alacsonyabb énedre, de már fizikai korlátok nélkül. Ennek a formának már nem kell a fájdalom, ami által megtanultad a fizikai világ leckéit. Itt már nincs szükséged a test védelemre intő jelzéseire.

 

Az ötödik dimenziós Éned beépítette a tapasztalatait, amit alacsonyabb dimenziós éned által tanult meg a fizikai világban.

 

Mondd ki magadban:

 

„Megtanultam a Feltételnélküli Szeretetet, a Feltételnélküli Elfogadást és megbocsátást minden megnyilvánuló élet számára. Személyes identitásomat a Minden, Ami Van egységén belül értelmezem. Fénytestem örökké a MOST-ban él.”

 

/Maradj ebben az állapotban, amíg szeretnél/ folytatás következik.

 

 

Gyógyító Energiák - Orosz tradicionális gyógyítás fb