Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei

2018-11-01

A Föld változásai nagyon mély hatást gyakorolnak a fizikai, érzelmi, és mentális jólétetekre

 metatron89ö.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Az aura integritásának kérdése igazából meta-tudományos, megközelítést igényel.


A Földetek átesett egy bolygószintű Felemelkedésen, az nagyon sok lényegi változást hozott magával és ezek a változást hozó hatások egyre erősebben fognak jelentkezni egészen 2038 felé tartó utazásotokban.

Ezek a változások valójában nagyon mély hatást gyakorolnak a fizikai, érzelmi, és mentális jóérzésetekre.

Sokan majd túlterheltnek és veszélyérzésekkel teli állapotban találjátok hirtelen magatokat, mert úgy tűnik mintha nem áll elég idő rendelkezésetekre arra hogy a szokásos napi  szokásos teendőiteket el tudjátok végezni. Ezek az olyan történések, amiket mi „felemelkedési tüneteknek” szoktunk nevezni, amely tünetek az auravérzéshez (repedéshez, szivárgáshoz) vezetnek el.

Mert most ti valójában a Földön egy ilyen gyakran jelentkező frekvenciális változásban éltek sok más egyéb változással, amelyek együttesen egyfajta nyomáskülönbséget hoznak létre az aura burokban, hasonlóan a Földet körülvevő magnetoszféra burkán és igazán ebben az analógiában találhattok közös vonatkozásokra is.Drága Szíveim! A rezgésszint egyre emelkedése, növekedése feltétlenül folytatódni fog 2038-ig tartó utazásotokon.

Talán keveseknek nyilvánvaló, az hogy rendkívülien fontosak megérteni az aura-hasadások forrásinak mechanizmusait a 2012 utáni Új Föld Felemelkedésének, 2012-től- 2038-ig tartó fázisában. Ez meglehet, hogy első pillanatra egy paradoxonnak tűnik, de valójában tisztába kell lennetek ezekkel, a történésékkel.

Hozzátéve, azt hogy így az olyan összetett rendeltetésű asztronómiai és asztrológiai kódolású események fokozódásának mechanizmusaira hivatkozhatunk, mint például a napszelekre (CME/ a Nap Koronális kitörésének sugárzásai), valamint a bolygó magvának centrifugális hatásinak megnövekedésére.

Kedves Emberek! Biztosíthatunk arról bennetek, hogy a bolygó pulzálása (rezgési lüktetése) felgyorsul és Mesterek ez a befolyással lesz rátok nézve számtalan módon. Ez nagyon érvényes abban az értelemben, amikor a felemelkedési energiák megújítják a frekvenciális képességeiteket, mint például akkor, amikor egy új kiterjedő/kitáguló auramezőt növesztetek, de úgy történik mindez, mint amikor a kígyó kinövi a bőrét, és egy olyan új életszakaszon megy keresztül, amely egy nagyobb és sokkal jobb testet foglal magába. Értitek?

De még mielőtt az új megnyilvánulhatna, azelőtt a régi megnyílik, repedések keletkeznek rajta és metamorfózis átmeneti időszaka magába hordoz bizonyos sebezhetőségi pontokat, addig amíg az új fel nem épül.

Néhányan ezért közületek, amikor átestek ezen az időszakon, depressziósnak, levertnek fogjátok érezni magatokat, félelembe estek és mintha egy ragadós mocsáron kelnétek át. Az érzelmeitek az eksztatikus magasságból hirtelen mély depresszióba estek és beárnyékol mindent körülöttetek a sötétség miatti kétségbeesés. De Kedveseim! Nem vagytok ezzel egyedül, szó szerint több millióan már találkoztak ezzel az érzéssel a vedlés miatti „Új aurabőr” felépülésével, és éppen ezért azt mondjuk nektek, hogy érezzétek át a kristályos auraváltás folyamatát és annak integrálását és az auramező fenntartásának fontosságát, mert ezzel így ez a folyamat sokkal könnyebbé válhat számotokra.

Az emberi auramező

Az emberiség jelentős része még nem fogadja el az aura mező létezését. És még azok között is akik elfogadják, csak a legkevesebb értik meg azt hogyan lehet megtartani, kezelni ezeket az energiákat amelyek hatással vannak rájuk és milyen fajta betegségeket, bajokat idézhetnek elő. Sokan tévesen gondolják úgy, hogy az aura egy önkiegyensúlyozó/önszabályozó energiamező, amelynek azt tulajdonítják, hogy beállítja a saját maga működését. Az az igazság, hogy bár rendelkezik egyfajta önszabályzással és multidimenzionálisan is kiterjed, de csak önfelhatalmazással (a felelős teremtőséggel való önfelhatalmazással) biztosítja az alapvető szükségleteket, igényeket és ennek hatására cirkulál, áramlik teljes mértékben megbízhatóan, integráltan és támogatóan.

Az aura mező megköveteli azt, hogy bizonyos mértékű szintű fizikai, mentális, érzelmi jól-lét működését a teljes áramkörbe, hogy biztosítani tudja az ember fejlődését és jól-létét.

Az aura mezőn létrejövő zavarok hatására auravérzéshez/repedéshez vezethet el, amely így rövidre zárja az áramkört, amely különböző lefelé tartó energiaspirálokat hoz létre.

Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Zavart okozó energiamezők és Megfordított Bio-polaritás

Az Új Felemelkedett Föld elektromágnesességének hullámzása nagyon felerősödik és ezek az erős nyomást gyakorló hullámok képesek mikro-repedéseket szakítani az áramköreitekben és a szimmetrikus aura mezőtökben. Az egyik alapvető követelménye a Felemelkedésnek, az hogy az aura Elektromágneses mezeje (EMF), Elektrokirstályos mezővé (CEF) alakuljon át bennetek és a MER-KA-Na kristályos fénytestetekbe, épüljetek fel.

Ugyanakkor a mobiltelefonok, számítógépek, televíziók és elektromos berendezések korában, az irodáitokban és otthonaitokban az elektromágneses mezők ellentétes hatása miatt állandó frekvencia zavarokkal kell szembenéznetek. És ezek ideiglenes rövidzárlatot okozó hatása, egyensúlyi problémákkal, energiaveszteséggel jár az aura burok repedezettsége miatt. Lényegében ezt éppen ezért auravérzésnek/repedésnek is lehetne nevezni. Valójában, amikor az aura áramkör megszakad/rövidre zár, akkor az aura energiája elszivárog, mint amikor egy gumiabroncsból a repedezettség miatt elszivárog a levegő. Így mos néhány ezt okozó hatást akár rövid idejűnek is nevezhetnénk, de igazából lehetnek krónikus hatást kiváltók is.

Az egészségügyben dolgozó szakemberek többsége már jól ismeri a mikrohullámú sütők, elektromos sütők, számítógépek, mobiltelefonok és televíziók bizonyos káros hatásait. Éppen ezért ezeket, a hatásokat minimálisra kellene csökkenteni, mert figyelmen kívül hagyják a tömeges mértékben megjelenő károsító hatást. A gyártók és a nagy beszállítók, azért hogy elpalástolják a mikrohullámú generátorok és elektromos mezők zavarait okozó gépek hatásait, olyan tudós-kutató mérnököket alkalmaznak, akik olyan tanulmányokat készítenek, hogy megcáfolják, vagy minimalizálják a károsítás bizonyítékait. Mégis mindannyian folyamatosan az ilyen mezőkön belül tevékenykedtek. Például most is amikor ezt az üzenetet olvassátok, a számítógép előtt ültök. De ne féljetek Kedveseim, ezektől a zavart okozó energiamezőktől, mert léteznek különböző hatékony módok, eljárások, amikkel hatástalanítani lehet ezeket. A legtöbb ilyen zavaró hatás nem is hatol be mélyen az aura burok alá, de vannak olyanok is amik repedést hoznak létre az energiamezőtökben. A repedések kritikusabb esetekben tátongó lyukakká válhatnak és az ezzel járó energiaveszteség komoly betegségeket okozhat.

Nos, most előfordulhat az , hogy egynéhány úgy vélekednek az auráról, hogy ez egy hiedelem, vagy hitrendszer kérdése, vagy akár erről az üzenetről is hogy nem más mint egyfajta félelemkeltés. De egyik állítás sem igaz!

Az az igazság, hogy egy Felemelkedett Mester képes átalakítani saját maga is az ilyen károsító hatásokat.

De Kedves Mesterek, mi szeretettel mondjuk azt nektek, hogy ha ezek nem is nyilvánulnak meg ezen a szinten ők akkor is képesek járni a vízen és ragyogóan fénylő éterikus nemfizikai testük van, tehát vegyétek mindezt figyelmetekbe. A mikrohullámú sütők és elektromos berendezések káros hatással, váltakozó áramot hoznak létre, és ez tény, akár elfogadjátok ezt, vagy akár figyelmen kívül hagyjátok. Bár ezek a hatások nem életveszélyesek, de valójában erősen befolyásolják az energia-áramköreiteket és úgynevezett fordított bio-polaritást hoznak létre.


De nagyon sokan még nincsenek tisztában azzal, hogy ezzel kapcsolatban mi is történik és inkább a sötétségben maradnak. Soka számára ez a folyamat amit „felemelkedési tüneteknek” nevezhetnénk már történés alatt van, vagy hamarosan megtapasztalhatjátok ezt, de felismerve ezt a folyamatot arra fog szolgálni majd nektek, hogy sokkal könnyebben legyetek túl rajta.

Az Aurahasadást okozó hatások

Légi utazás, repülő utak

Az Egyenlítő átlépése

Érzéketlenség – Depresszió

Stressz – Veszélyérzet, félelemérzet

Viszály, Veszekedés

Eltérő Földenergia sugárzás

Alacsony frekvencia hullámok – Mikrosütők – Mobiltelefonok

Számítógép használat

Negatív gondolatformák (félelemkeltő gondolatok keltése)

Kellemetlen, nehéz asztrológiai minták

Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Kedves Emberek!

Az aura integritásának kérdése igazából meta-tudományos, megközelítést igényel.

És ez nem egy új tudományág, hanem inkább egy elfeledett tudás. Viszont egyértelműen, újratanulható azoknak, akik a fejlődés útját keresik és igyekszenek egyensúlyban, bölcsességben lenni és a tudást keresik. Egy ép elektrokristályos test, lehetővé teszi azt hogy az emberek felépítsék magukba a Kozmikus Szövedéket és azt hogy a multidimenzionalitáson keresztül a kristályos Mer-Ka-Na (fénytest) állapotába érjenek. Egy töredezett, auramező energiát veszít és ez az energiaveszteség a fizikai áramkör stresszéhez vezet.

Ha ezt az energiavesztést nem ismeritek fel időben, akkor akár egy krónikus átpolarizáláshoz is vezethet el, aminek a következményei: az érzelmi mélypontra kerülés, depresszió, krónikus fáradtság szindróma, álmatlanság, migrén, súlygyarapodás, szorongás és pánikbetegség, csak hogy néhány példát említsünk. De képesek vagytok mindezeket csillapítani.

Most azt javasoljuk mindannyiótoknak, hogy ezt a témát kiemelten tanulmányozzátok.

Létezek jó néhány kivételes képességű inspiráló tanár, akik útmutatást tudnak ajánlani erről a témáról és nagy szolgálatot tesznek most az emberiségnek ezekben az időkben. Amit még meg kell értenek azonban azt is, hogy bármennyire is befolyással vannak rátok az elektrokristályos (CEF) mezőre ható nagyon sok forrásból érkező károsító hatások, ezzel a kérdéssel foglalkoznotok kell.

Csak képzeljétek el egy jármű töredezett gumiabroncsát, amelyből szivárog a levegő. Ha figyelmen kívül hagyjátok azt, hogy lapossá vált a gumiabroncs, akkor nem tudtok előrehaladni vele, és így van ez aurátok területével kapcsolatosan is.

Kérdés AA Metatronhoz James Tyberonntól:

Mit lehet tenni azért, hogy merősítsük és megszilárdítsuk az emberi elektromágneses mezőt (EMF)?

AA Metatron: Először is ismerjétek meg az okait, hatásait mert a helyreállításához elengedhetetlen. Miután megértettétek mindezt akkor próbáljátok megszüntetni az azt kiváltó forrásokat, amely az aura rövidzárlatához és szétbontásához vezetnek el. Most adunk gyakorlati példákat az auramező megerősítésére tekintettel. Néhány ezek közül hagyományos módszereknek tűnnek, míg mások nem azok. Ebben részletesen megyünk bele a két részből álló csatornázás második részében, amíg az első részben addig ellátunk benneteket alapvető ismeretekkel.

Auragyógyítás Módszerei és rendbetétele

Megfelelő Drágakövek és Nemesfémek alkalmazása (Metatron Pajzs)

Phi Kristályok (Vogel Phi és alvás)

Aura kiterjesztése szertartás által

Áramoltatni és vizualizálni az aurába magába az Arany Fényt, Imák által

Akupunktúra

Tiszta Hangok – Hangvilla, Kristálytálak, Hangolás

Természetes Termál/Hévizek, folyó vizek (Élő vizek), Sós vizű fürdők

Masszázs – mozgás gyakorlatok

Mágneses terápiák használata

A negatív gondolatok vagy extrém érzelmi kitörések elkerülése – (Elkülönülés)

Mások akadályoztatásának vagy ellenőrzésének elkerülése

Egymást segítő, támogató csoportok, Igazi, önzetlen barátság, Állatszeretet

Mesterek, az aura működésének tudása egy alapvető ismeret kell hogy legyen az Új Földön.

Amikor az aura „nyitva van”, és repedezett/vérzik, akkor sebezhetőek vagytok, nem csak az energiavesztés miatt, hanem azért is mert hozzátok kötődnek kellemetlen energiák, negativitások és a sötétség számos formái. Az hogy a gondolatok az „élő tudatosság” formái és hogy létezik egy elektro-mágneses vonzás, nem egy hiedelem. Mint már említettük a „Fény Vonzza a Bogarakat” és vannak energiák és erők/hatalmak, és léteznek emberek, akik képesek kapcsolódni ezzel, vagy lecsökkenteni az energiájukat a „nyitott aurájákkal”. Sokkal részletesebben szólunk erről majd az üzenet második részében.

Kedveseim! Minél többet mozogtok a pozitív mezők polaritás, dualitás elektrospektrumának világában, az ellentétes pólusoknak annál nagyobb a vonzóerő hatása. Ez egy 3. dimenziós tény és Kedveseim a 3. dimenzió kísérleti terepe a Föld. Ez az ok-okozati hatások valósága. És azért van ez így, mert az ok-okozat hatásának célja egy olyan matrixialis pecséten alapszik, amely a teremtés Kettőségének, Dualitásának Egyemében a növekedés, fejlődés leckéit tartalmazza.

Az Első rész zárásául

Kedves Emberek! Az üzenetek optimizmusával és reménységével hagyunk most titeket és bízzatok abban, hogy minden rendben van. A javatokra érkeznek ezek a változások a Felemelkedő Föld működésén keresztül. Az éterikus bőrváltásotok történik meg most annak érdekében, hogy magatokba tudjátok foglalni az új csodálatos kiterjedő tulajdonságaitokat. Ennek a nagyon fontos csatornázásnak második részében sokkal részletesebben fogjuk egyenként venni a felsorolt okokat és orvoslásukat.

Metatron vagyok és Ti Szeretve Vagytok

Folyt.köv.

Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei3.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

és ez így van…és ez így van ... AA Metatron via James Tyberonn

Köreadja az átiratot: www.foldicsillagok.hu
Forrás: Essential Keys of Auric Maintenance 2015 - Part One
AAMetatron thru James Tyberonn
Copyright © 2015. All Rights Reserved