Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Ébredés 11 szakasza

2021-05-07

Ha az ébrdési utadat járod, át kell menned ezen a 11 szakaszon

000lótusz.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

Az Ébredés 11 szakasza

 

Sokat beszélnek mostanában a felébredésről és azt hiszik, hogy ez azt jelenti, hogy ráébrednek a világ hazugságaira, pedig a valódi ébredés nem erről szól.

 

A felébredt lelkek ösztönösen vezetik, húzzák egymást. Amikor találkoznak, ez nem egy egy megszokott találkozás, mert ezek az emberek képesek azonosítani a hasonló frekvenciákat.

 

Ha felébredt vagy, akkor tisztában vagy azzal, hogy nem jelent problémát pontosan meghatározni, még egy nagyobb tömegben is, az embereket, akik megfelelnek a rezgésednek. Némelyikük már befejezte ébredési folyamatát (ha ez még lehetséges), de más csak a megvilágosodás útja hajnalán tart.


Amikor észreveszel valakit, aki megállt az ébredési folyamatod útján, úgy érzed, szeretnéd segíteni őt. És ez egy teljesen természetes reakció, de ez nem mindig jelenti azt, hogy ez a legjobb döntés. Tehát légy óvatos e tekintetben.

 

Néha az embereknek át kell haladnia akadályokon és nehézségeken, hogy megtanulják a kulcsfontosságú karmikus leckéket.


A következő ellenőrző pontok a jobb és jobban teljesített élet lépcsőfokai. Ha az ébredési folyamaton keresztül mentél, akkor valószínűleg megbotlottál ezek többségében, ha nem is mindegyikben, és ha nem, akkor rálátást nyersz általuk az elkövetkező dolgokra. Ne rohanj át rajtuk, szánj elég időt és fordíts rájuk különös figyelmet, mert ha bármelyiket kihagyod, átugrod, vissza fogsz térni a kiindulási pontra.


Szóval hogyan működik az ébredési folyamat?

 

Az ébredés soha véget nem érő folyamat, de vannak gyakori események vagy ellenőrző pontok. Ezek az események lassan átalakítják az ember életét.

 

Ha az ébrdési utadat járod, át kell menned ezen a 11 szakaszon:

 

1. szakasz: Zavartság

 

Kezdetben egy kicsit elveszettnek fogod érezni magad, mint egy iránytű nélküli hajó. A dolgok monotonnak, unalmasnak és élettelennek tűnnek. Nem találod a megfelelő szavakat és tartasz az életben való előrelépéstől.

 

2. szakasz: Nyugtalanság

 

Nem vagy elégedett az életeddel, ahogy halad. Emiatt nyugtalannak és frusztráltnak érzed magad. Hirtelen felrobban az égő vágy a változásra, amit olyan hosszú ideig próbáltál nyugalomban tartani, most kirobban, ami felébredési folyamatodnak lendületet ad. Az az elképzelés, hogy az életed csak a saját felelősséged, kezd felszínre törni. Mindent megteszel, hogy visszavedd annak irányítását a saját kezedbe.
Rájössz, hogy a saját boldogságod nem az emberektől vagy a külső körülményektől függ. Az a szándékod, hogy visszaszerezd a hatalmat, aktiváld az energiát, a csakrákat és a lelkedet. Az ébredés abban a pillanatban kezdődött, amikor kinyitottad a szemed.

 

3. szakasz: Vízkereszt

 

Ez a fázis érzelmi hullámvasút. Az élet már nem ugyanaz. A színek egy kicsit világosabbak, minden intenzívebb illatú. Az eksztatikus érzelmeket, mint a boldogság, az eufória és a szabadság - megtapasztalod. De mindezek ellenére még mindig van fájdalom.
A múltadat jellemző érzelmek szembesülnek. Elkezded megkérdezni, hogyan választottad az életedet. Elkezdesz megkérdőjelezni és kihívni mindent.

 

4. szakasz: Tolni és Húzni

 

Megkezdődik a húzás háborúja. Dilemmában vagy a szemeid bezárása és megnyitása között. A félelem lassan libabőrössé tesz. Mindez azért, mert nem vagy felkészülve a következményekre, mozdulnál tovább az ébredés útján. Az ismeretlenbe való ugrás túlságosan ijesztő, amikor össze kapcsolódik a körülötted lévő dolgok elmorzsolódásával. Minden kezd értelmetlenné válni: az életed, a hiedelmeid. Úgy tűnik, elakadsz és ez zavarba ejt.
Úgy érzed, hogy ingatag talajon jársz, ami bármikor felrobbanhat. Ez egy kritikus pillanat, mert azok, akik folytatják ezen az úton tovább, átalakulnak.

 

5. szakasz: Sötétség

 

Minden körülötted kezd összeomlani, a sötétben találod magad. De a sötétben kell lenned, hogy jobban megértsd a fényt. A világ állapota megzavarhat: szegénység, kapzsiság és még a környezet állapota is. Csodálkozol: vajon miért történt mindez?
A depresszió érzése arra hívja fel a figyelmedet, hogy elegyedsz a társadalommal. A vágy, hogy egyedül legyél, hogy legyél a természetben, és remete legyél, benned ég. És mégis egyedül és elveszettnek érzed magad, mert senki nem érti, hogy min mész keresztül. Semmihez nem ragaszkodsz, csak hogy megkeresd a választ erre a kérdésre: „Ki is vagyok én?”

 

6. szakasz: Kapcsolódás

 

Úgy érzed, nincs szükség a világ megváltoztatására. Megváltoztathatod azt önmagad megváltoztatása által. Lassan kezded érezni a kapcsolatot önmagad és a világ között.
A hangsúly a szeretet és hála irányába mozdul el. Vonz a spiritualitás és minden metafizikai dolog tanulmányozása. Követed a hívást. A világ megértése megváltozik, és rájössz, hogy magasabb céllal érkeztél a Földre.

 

7. szakasz: Szinkronicitás

 

Értékeled minden összekapcsolódását: a természetben, az állatok között, a csillagokkal. Úgy érzed, része vagy a Világegyetemnek. Ahogy a tudatosságod kibővül, a világot mélységében és kapcsolódásaiban látod.
Az intuíciód és a pszichés képességeid kibővítésével minden létező egyenlősége és egységessége világossá válik számodra. A szinkronicitás megnyilvánul az életedben. Rájössz, hogy a gondolataid, érzelmeid és érzéseid alakítják a valóságodat. Lassan elkezdesz elmozdulni és megváltoztatni az életmódodat, hogy támogasd ezt.

 

8. szakasz: Hitelesség

 

Ezzel az új tudatállapottal úgy érzed, hogy egy vagy a Világegyetemmel. Nagyobb megvilágosodáshoz jutsz a célod tekintetében. A kézzelfogható dolgok már nem számítanak neked. Megerősíted a figyelmedet a nagyobb erejű energiára és szándékra.
A valódi, hiteles önmagad kezd felszínre jönni. Ez a hiteles én az, ami a magasabb cél felé halad. És a magasabb célod az, hogy megoszd valódi önmagad a világgal.

 

9. szakasz: Magasabb tudatosság

 

Amikor összehangolódsz az igazi, hiteles önmagaddal, az elképzelések drasztikusan kezdik kitölteni az elmédet. Vonzod a bőséget az elképzeléseiden és a teremtéseiden keresztül.. Az inspiráció helyet kap. Kezded tisztábban látni a sorsodat, amikor a dolgok elkezdenek kibontakozni.
Az életed kezd átalakulni. A tapasztalataid és az emberek körülötted tükrözik a magasabb tudatosságod állapotát. A kihívások az út mentén már nem zavarnak meg, mert teljesen fel vagy szerelve érzelmileg és szellemileg.

 

10. szakasz: Együttes létrehozás

 

Ahogy folytatod az utadat, észreveszed, hogy közösen teremtesz az Istenivel. A dolgok jobbak, nagyobbak, és sokkal inkább áramlásban vannak, amikor átadod magad és dolgozol az Istenivel. Érzed az irányítást, amikor teremtesz hosszan a Forrás energiával.
Erősebb kapcsolatot érzel a szellemi vezetőkkel, őrző angyalokkal vagy a magasabb éneddel. Az intuíciód egyre erősebbé válik, és még néhány pszichikai ajándékod is kifejlődik.

 

11. szakasz: Feltétel nélküli szeretet

 

Megkezded a feltétlen szeretetben való összehangolódást, amint dolgozol az Isteni folyamat mentén. Úgy érzed te vagy a szeretet, szeretet sugárzol és érzed a szeretetet. Világossá válik, hogy ez az élet átmeneti. És azért kapod, hogy megtapasztald és élvezd.

 

A végén rájössz, hogy az ébredés teljes folyamata a legnagyobb jóságod.