Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Szeretetegység Tudat Háló

2020-07-05

A közös szeretet összefogást segíti kiemelkedni a Földet a 3. dimenzióból

 Az Egységtudat Háló.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A Szeretetegység Tudat Háló

 

Vannak olyan elektromágneses mezők a Föld körül, amelyet az űrből nézve, a Földet körülvevő izzó Fénysávnak látnak.

Megszámlálhatatlan hálóról van szó, mivel minden egyes teremtésnek van ilyen rácshálózata, amely ellátja információval. Ezek a hálók, összeköttetésben vannak egymással és a kozmosszal.

Az emberi tudattal kapcsolatos háló az Egységtudat Háló. Amennyiben ez nem létezne, az egész emberiség csak az anyagi világra lenne ráhangolódva, ami azt jelentené, hogy teljesen megsemmisítené önmagát. A háló nélkül nem lenne képes a tudatosság magasabb fokára lépni.

A rácshálózatok mindegyike kapcsolódik a magasabb világokhoz, és a magasabb rendű információkat is ezen keresztül kapjuk. A földi tudathálót már 13.200 éve kezdték meg átalakítani, amikor az emberiség tudata nagyot zuhant lefelé. Azóta folyamatosan javítják a Fénytestvérek, hogy az emberiség visszatérhessen a zuhanást megelőző szintjére.

A mostani emberiség ilyen szempontból nem is tudat emelkedésen vesz részt, csak visszamegy abba a tudatmezőbe, ahová Isten eredetileg megtervezte. Ez a hely pedig a Plejádok.

Az Egységtudat Háló női energia rezgését javítják, mert évezredek óta a férfi jellegű energiák dominálnak a Földön, amely a racionális elme irányítása alatt érvényesül.

A Teremtő Női Energiája (Szent Szellem – Szentlélek – Szűzanya ) tartalmazza a megváltó, feltétel nélküli szeretet frekvenciáját. Csak ez a rezgés képes az emberiséget felemelni az 5. dimenziós értelem mezőbe, ezért is hívják megváltó energiának. A plejádi energia a női befogadó energiákhoz tartozik, szemben például a szíriuszi férfi jellegű energiákkal.

Viszont, jelen világunkban még nagy harcok folynak a régi energiák fenntartásáért, mert azt a negatív lények könnyebben tudják „kezelni”. A női szeretet energiák jóval magasabban rezegnek mint a negatív lényeké, ezért nehezebb megközelíteni.

Tudatosítani kellene a nőkkel azokat a tényeket, hogy szeretet rezgésük menti meg a bolygót abban az esetben, ha ezt komolyan veszik. A plejdái testvéreink nagyobb részt a női energiával képviselik magukat bolygónkon, ezzel is segítve a feltétel nélküli szeretet kibontakozását.

Az új, szent női tudatosság csak úgy valósulhat meg, ha a Tudat Hálóban lévő geometriai formák, ennek megfelelően megváltoznak. Ha megvalósul ez, akkor az összes nő, újra emlékezni fog arra, hogy milyen szál köti őt Istenhez, ezáltal pontosan tudni fogják hogyan kell cselekedniük, hogy a két energia egyensúlyba kerülhessen. Mivel Isten női energiájában lesz az információ, az dönti el, hogy a Föld milyen irányba mozduljon el. Ezért minél előbb tudatosítani kell a nőkkel ezt az isteni feladatot - ezért születtek nőnek ebben az időben – mert még a Földön kell elérni azt a közös szeretet összefogást, amely a bolygót segíti kiemelkedni a 3. dimenzióból. Ennek érdekében segíteni kell a férfiakat is a női energiájuk tudatosítására, hogy ne ellenállást hozzanak létre, hanem kapcsolódjanak be ebbe az Isteni munkába.

Mindezek tudatában maradj egészséges, megelégedett és éld az életed harmóniában.

 Az Egységtudat Háló1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


forrás: Amorah Quan Yin - Szellemi átalakulás és öngyógyítás a Plejádok fényküldötteivel