Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az elementálok energiái

2021-07-01

Az elementálok intelligenciájának társteremtő segítsége

tündér tánc.jpg
 
Az elementálok energiái
 
Most azokról a fénylényekről fogunk beszélni nektek, akik azon dolgoznak, hogy támogassanak benneteket mester mivoltotok új szintre való felemelésében. Azt már tudjátok, hogyan olvasszátok egybe tudatosságotokat az angyali dimenziókkal illetve a felemelkedett mesterekkel azért, hogy megkaphassátok szeretetüket és támogatásukat utazásotokon. Most a fénynek ezekről a másfajta lényeiről fogunk nektek beszélni, az elementálokról, a természet dévái intelligenciájáról, akik arra várnak, hogy szolgálhassanak nektek, hogy veletek együtt teremtsenek a fény új hálózataira támaszkodva.
Bolygótokon aktiváltátok a Paradicsom hálókat és kódokat. A dévák és az elementálok várják, hogy együtt dolgozhassanak veletek a fény szent geometriáival való társteremtés folyamatában. Arra kérnek titeket, emlékezzetek, hogy minden szent, és hogy minden a fény szent geometriáján keresztül lép be a teremtésbe.
 
A Paradicsom háló magában foglalja a fény geometriáját, mely a bolygót - az elementálok intelligenciájának társteremtő segítségével - mennyországgá teremti. Sok fénymunkás vett részt az elementális fénytemplomok és vortexek aktiválásában, életre keltve ezáltal a természet elementális energiáinak és az ötödik dimenziós emberiségnek az Új Földre jellemző együttműködését.
Mostantól, szeretteim, elkezditek meglátni és észlelni az elementálok királyságának energiáit. És, akár tudományosan a fotonokra, akár érzékenyen a tündérekre, vagy sámánikusan az archetipikus erőkre következtettek belőlük, mind képesek lesztek érzékelni magatok körül ezeket az energiákat. Mindegy, hogy egy nagyváros közepén éltek, a paradicsom háló ezeken is keresztülhúzódik, élettel és energiával lüktetve, arra várva, hogy magatokhoz szólítsátok az elementális energiákat, és elkezdjétek megteremteni a mennyországot ott, ahol éppen vagytok. Szeretteim, épp hogy városaitok azok, amelyeken belül elkezditek majd aktiválni ezeket a Paradicsom hálózatokat. Észlelitek majd az elementális fénylényeket, hogy ott vannak, arra várnak, hogy hívjátok őket, és hogy megosszátok velük a teremtéseiteket.
Az elementálok arra tanítanak benneteket, hogy szeressétek a Földet, a termőföldet, és tiszteljétek vérkeringését, a vizeket. Arra kérnek, emlékezzetek: a ti fizikai lényetek szintén földből és vízből tevődik össze, tiszteljétek az anyagot, melyből minden forma létrejön. Kérik, hogy lássátok, érezzétek magatok körül ennek a fényhálónak a jelenlétét, mely magában hordozza a mennyország formái megnyilvánulásainak lenyomatait, mely elkezdi megnyilvánítani ezeket a formákat. Teremtsétek újra kapcsolatotokat az elementális fényekkel, tanuljátok meg tőlük, hogyan tápláljátok és irányítsátok e szent hálók alapján az élet megteremtését.
 
Amint behúzzátok a mennyország energiáit a lényetekbe, ez majd aktiválja saját Paradicsom kódjaitokat, és az ötödik dimenziós fényben egy új életmódhoz, létezési módhoz igazít benneteket. Szeretett fénymesterek, ezen az Új Földön a ti privilégiumotok az, hogy az elementális intelligenciákkal együtt teremtsetek kis- és nagyvárosaitokban, hogy ezeket paradicsomi közösségekké alakítsátok át. S amint ezt teszitek, észreveszitek, hogy minden egyes város már a Fény Városa, egy mennyei város tökéletes holografikus fénylenyomata, ami arra vár, hogy a Paradicsom háló aktiválja, hogy az anyagi bolygón is életre kelhessen. Megtanuljátok majd, hogyan aktiváljátok ezeket a ,,fényvárosokat", hogyan manifesztáljátok őket magatok körül a Paradicsom háló segítségével. Valóban, ez egy kreatív kihívás, mely rátok vár. Képesek vagytok-e elszakadni egy város Régi Földön érvényes meghatározásától, és az Új Föld városának koncepciójához igazodni, mely telve van vibráló természetes élettel, annak őseredeti állapotában?! Egy város, mely tiszta, gyönyörű, megfelelően igazgatott, és egy boldog és támogató közösség otthona! Képesek vagytok megálmodni ezt az álmot és élni benne? Képesek vagytok együtt megteremteni ezt, együtt az elementális intelligenciákkal, a Paradicsom hálózat alapjain?
 
Szeretteim, azok, akik készen állnak megtenni ezt az észlelésbeli felemelkedést, meg fogják kapni az angyali és elementális intelligenciák vezettetését. Elkezditek észrevenni ezeknek a fénylényeknek a hálózathoz igazodó, körülöttetek való tevékenykedését, és megérteni, hogy hogyan dolgozik - veletek együtt - ez a fény. Új projektekhez és új életmódokhoz vezetnek el benneteket, melyek tisztelik a természet, valamint az elementális energiák erejét, akár az őstermészetben, akár a földi városokban a természetes energiák felébresztésére irányuló projektekben. Tudjátok meg, szeretteim, hogy amint városaitokba visszatér az elementálok kreatív energiája és ereje, vele együtt visszatér az öröm és béke áramlása és ,,varázslata". Hiszen, minél több energiát vonzotok be a Paradicsom hálókból a megnyilvánulásba, annál több békét, bőséget teremtetek meg az anyagi bolygón. Ez a Paradicsom hálózatok célja.
 
 
Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül