Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJ ENERGIÁK INTEGRÁLÁSA

2022-04-06

TI VAGYTOK A FÉNY VILÁGÍTÓTORNYAI,  A RAGYOGÓAN SUGÁRZÓ/REZGŐ CSATORNÁI A FÉNYNEK

01Awakening2012Desktop1920x1200 másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

AZ ÚJ ENERGIÁK INTEGRÁLÁSA

 

Az új Fényhullám integrálásának szempontjából rendkívül fontos, hogy ne felejtsétek el azt, hogy maradjatok a középpontotokban, amely a ti szívetekben található, és tartsátok a FényTesteket sugárzón és tisztán.

 

Ne feledjétek, hogy a multidimenzionális állapototok súlypontja a szívetek.

 

Lélegezzetek a Szívetekből, lélegezzetek Fényt és Szeretetet a középpontotokból, amely a ti Szent Szívetek.

Aztán emlékezzetek mindig arra, hogy FÖLDELJÉTEK magatokat, azzal hogy becsatlakoztok a Föld Csillag Csakrába, ami a lábatok alatt található, és ezzel a Föld Szívébe, a Föld Középpontjába és tegyétek lehetővé, engedjétek meg a szíveteknek azt, hogy szinkronba hozza, egyensúlyba a Föld pulzálását veletek, mert ekkor harmóniában lüktet veletek az Élet Kozmikus lüktetése.

Ez után emlékezzetek arra, hogy össze kell kapcsolódnotok a Lélek Csillag Csakrával, ami a Korona Csakrátoknál fentebb van, és ahol a Lelketek Felsőbb Tudatosságához kapcsolódtok. Húzzátok be a fényenergiát a Korona Csakrátokon keresztül le a szívetekig, azért hogy begyújtsa az Isteni Szikrát a szívetekben.

 

Érezzétek azt, hogyan vegyül össze a Szellemetek és a Lelketek az Isteni Szikrával, azért hogy létrehozza az Angyali Lényetek Isteni Lángját a szívetekben.

Majd érezzétek azt, hogy a Szoláris Csakrátok kinyílik, és felveszi, majd beilleszti, integrálja a Napból a fényenergiákat és továbbküldi azokat a FényTestetekbe. Továbbá a Galaktikus Csakrátok beengedi a FényHullámot a Galaktikus Központból, azért hogy beintegrálja mindezt a FényTestetekbe és feltölti a Fénytesteteiteket az isteni Fény Sugaraival, rezgésével.

 

Az Isteni Energia és a Sugárzás, SZÍVTŐL-SZÍVIG folyamatban beépül és szétosztódik az Új Föld Fényhálójába.

Érezzétek azt, hogy a Fény Sugárzása/Rezgése körülöleli a bolygót és belehatol a FényHáló Szívébe, a Fényküldöttek, Csillagmagok, Fényharcosok szívéből a Fény Családja mindegyikébe és ezt megnyilvánítjátok az Új Földön. És ismerjétek fel azt, hogy nem számít az, hogy hol vagytok és mit tesztek éppen, mert

TI VAGYTOK A FÉNY VILÁGÍTÓTORNYAI,  A RAGYOGÓAN SUGÁRZÓ/REZGŐ CSATORNÁI A FÉNYNEK, akik befogadják először a bejövő FényHullámokat.

 

 

Az Isteni fény áldása kísérjen

Aysha