Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJ FÖLD

2020-12-03

Az Új Föld leírhatatlanul gyönyörű!

új 1 másolata (2).jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
AZ ÚJ FÖLD TEREMTÉSE
 
Az Új Föld leírhatatlanul gyönyörű! A Te műved is! Ugyanis amikor egy szebb, békésebb világ után vágyakoztál, arról álmodoztál, azok a gondolatok, sóvárgások egy mezőbe kerültek- ebből jött létre az Új Föld. Kész van már. Teljesen körülölelte ezt a valóságnak vélt anyagi síkot.
 
Tudom, mit szeretnél tudni! Nekünk is az volt az elsö kérdésünk: mikor nyílik meg végre?! Mikor lesz Ez a Valóság?! Nincs pontos időpont. De!
 
Kryon azt mondta: közelebb van, mint gondolnád! Ahányszor a hétköznapjaidban az együttérzés, hála, öröm állapotában vagy, egy kicsit mindig jobban kitágul! Minél nagyobb Bizalomban vagy - a Teremtői Rend és Önmagad felé - ez növeli és gyorsítja a folyamatot! Minél jobban Tudatosítod magadban: Te több vagy, mint egy fizikális ember! Te egy Istenember vagy, aki bőrruhát öltött és aki, Soha nincs egyedül! - egyre közelebb kerül.
 
Ez a felelősséged!
 
Határolódj el a dualitástól! Ne szállj be a harcokba, játszmákba! Urald a gondolataidat, érzelmeidet! Tudom, Nagyon - nagyon nem könnyű!
 
Szerintem jó módszer az, amit az Alzheimeresek alkalmaznak, hogy figyelmeztessék magukat a fontos dolgokra. Cetliket ragasztgatnak azokra a helyekre, ahol sokszor megfordulnak. Ráírhatod az egyik cetlire Jézus szavait: "Élj a világban, de ne légy a világból való " másra: TEREMTŐ VAGYOK! vagy bármit, ami segít az emlékezésben, a Most pillanatában való tartózkodásban.
 
Különben az új, őseredet energiákat, ami napi szinten érkezik a fátyolon túlról, a természetben tudod legközvetlenebbül megérezni! Tartózkodj kint a természetben, amennyit csak tudsz és szívd be magadba mélyen ezeket az energiákat. Engedd, hogy átmossa a lelkedet,sejtjeidet! Ez az energia megszabadít mindazoktól, amik már nem hasznosak számodra és gátolnak a továbblépésben.
 
Csak Érezz és hagyd az energiák áradását!
 
Emlékezz, jobb együtt áramlani velük, mint szembe úszni az árral! Ezt a folyamatot, átalakulást elmével nem lehet megérteni! Ha elkezdesz agyalni rajta, akkor az áramlás leáll és a fényes energiák visszahúzódnak!
 
A fókuszod a jövőn tartsd, arra ami rád vár, ne a dualitás összeomlásán, a veszteségeken!
 
Sajnos ez elkerülhetetlen! Új Világba nem lehet régi mentalitással, érzésekkel lépni! De hogy mekkora vesztességgel evickélsz át ezen átmeneti időszakon Rajtad múlik!
 
Ilyennek látnak minket a "Fátyolon" túlról. Magas Fényeknek, akik bevilágítják a környezetüket, hatnak másokra!
 
Engedd ragyogni magad, hogy minél előbb elérkezzen az Átlépés pillanata!
 
Addig is azonban élvezd azt, amit ez a sík nyújtani tud!
 
 
 
 
 
 
írta: Molnár Judit