Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az új korszak embere

2018-12-20

Az új korszak rendszere a szeretetben gyökerezik

 szeretet tudat.jpg

 

Kép: Pinterest.com

 

Az új korszak embere

Kryon

 

Az új korszak embere békés és nyugodt. Nyugodt, mert a Szellem távlatából szemléli a dolgokat, és tisztában van a körülötte zajló történések miértjével. Következésképpen az intellektuális természet, az értelmi képességek és a spirituális én szoros együttműködése biztosítja az új korszak emberének szellemi harmóniáját.

 

Az új korszak rendszere a szeretetben gyökerezik. A szeretetnek hatalmában áll a dualitás átalakítása. Ez nagyon fontos vonása a szeretetnek.

 

A tiszta szeretet csendes. A szeretet nem fog a hegytetőről kiabálni: "Nézz csak ide, itt vagyok!" Isten szeretete és a Felsőbb Én szeretete csendes, együtt érző, erős és mélységes. A szeretetnek nincs szüksége szertartásra. Saját maga miatt létezik és csak a Szeretet szellemét táplálja. Nincs körülötte hittérítés. Nem szándékozik senkit hatalmába keríteni. Ez az igazi szeretet. Nem fog feltételeket szabni: "ha te ezt megteszed nekem, akkor én is megteszek valamit neked." Nem. Csak azért létezik, hogy "legyen". Meg van elégedve azzal, hogy csak létezik.

 

A szeretet soha nem felfuvalkodott. Soha nem veri a mellét. Soha nem gőgös. Nincs erre szüksége, mert a teremtő forrásból származik.

 

És végezetül, a szeretet rendelkezik a bölcsességgel, hogy használja a másik hármat. A bölcsesség csendes, szertartás vagy fontosság nélkül. Tudja, mit kell mondani és azt is, mit nem kell. Bölcsen cselekszik.

 

A tiszta szeretet soha nem teremt félelmet az életedben, az ego igen. Ha engeditek, hogy a szeretet hullámai magukkal sodorjanak, meglátjátok, a változások életetek egészével összhangban alakulnak majd. Azok, akik ezt az ösvényt választják, végül tovább fognak élni, örömtelibb életet fognak élni, frusztráció nélkül, kevesebb drámával vagy akár anélkül az életükben. Lassanként meg fogják oldani a kihívásokat, lépésről lépésre, és elégedettség tölti el őket, mivel valójában ők a Szellem energiáját hordozzák a testükben. A személyiségük elkezd finoman változni.

 

Miért ne lennél kiegyensúlyozott és élnél jelentőségteljes életet? Miért ne segítenéd a bolygót, amivel egyúttal önmagadat és a körülötted élőket támogatod? Ezek az igazi kérdések.

 

 

 

Részlet: http://www.kryon.hu/Kryon.pdf