Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ UTOLSÓ NEMZEDÉK

2024-03-02

Beszélgetés Saint Germainnel a disztópikus jövőről

saint germain 077.jpg

 

AZ UTOLSÓ NEMZEDÉK

 

Beszélgetés Saint Germainnel a disztópikus jövőről

 

(A disztópia negatív utópia,valamilyen, a jelenleginél rosszabb világ/társadalom víziója. Az utópia negatív változata. ford.meg.)

 

JJK: Amikor fiatalokkal töltök időt, és megismerem az életfelfogásukat, kevés reményem marad, hogy sikerüljön a változás. Sok 14 és 30 év közötti fiatal nagyon jól érzi magát a mátrixban, és teljesen részt vesz a rendkívül aggasztó fejleményekben. Valaki egyszer elmagyarázta nekem, hogy túl öreg vagyok ahhoz, hogy megértsem, milyen nagyszerű dolog, ha chip van a bőröd alatt, hiszen már nem kell hitelkártyát magaddal hordanod. Természetesen ezek az emberek minden területen követik a narratívát: klíma, bevándorlás, korona, hivatalos háborúk, Oroszország/Ukrajna háború, mesterséges intelligencia – amit a médiából tanulnak.  Akinek más a véleménye, az intoleráns, „antiszociális” , vagy összeesküvés-elmélet hívő. Megváltható-e a világ és az emberiség – ezekkel a fiatalokkal? biztosan nem. Tegnap ismét megfigyeltem néhány fiatalt, és ismét eszembe jutott, hogy a sokat emlegetett „utolsó generáció” valóban létezik, mi vagyunk azok!

 

Idősebb nők és férfiak, anyák és apák, akik megmutatták arcukat a korona-tüntetéseken, akik oltatlanok maradtak, és akik kritikus kérdéseket vetettek fel azzal kapcsolatban, hogy mások hogyan játszanak jól a rendszerben. Ki mentheti meg gyermekeinket és gyermekeink gyermekeit a disztópikus jövőtől, ha nem mi, az idősebb korosztály!? Ha a fiatalokra számítunk, a csata elveszett. Mi, a 40 év feletti generáció vagyunk azok, akik el tudjuk és meg is fogjuk kerülni ezt a katasztrófát. Következtetésem tehát a következő: Természetesen vannak éber fiatal felnőttek, de a fiatalok többsége annyira lehorgonyzott a rendszerben, hogy már nem tudja felismerni a közeledő rabszolgaságot.

 

A filozófus, Theodor W. Adorno (1903-1969) állítólag ezt mondta: „Nem a fasizmus visszatérésétől félek, hanem attól, hogy a demokrácia álarcában tér vissza.” És pontosan ez az, amit oly sok ember nem láthat!

 

Az „utolsó nemzedék” az idősebb korosztályban található, vagyis mi, mert mi vagyunk az utolsó emberek a földön, akik tudják milyen a szabadság.

 

Tudjuk, hogy minden, amit most haladásként adnak el nekünk, közvetlenül a teljes felügyelethez vezet. Látjuk, hogy új fasizmus demokrácia vagy kommunizmus jön és rajtunk múlik, hogy kiállunk-e ebben a harcban, gyermekeink és gyermekeink gyermekei jövője érdekében.  „Ez rajtunk múlik!” Ez így van, vagy tévedünk?

 

Jön a szabadság!

 

SAINT GERMAIN MESTER:  A sötét és korlátozó világ napjai meg vannak számlálva. A szabadság minden vonalon utat tör magának! Semmi sem fog maradni abból, amit az emberiség disztópikus jövőjére terveztek! Minden elmúlik, elpusztul és feloldódik, mint a legsűrűbb köd a napfényben.

 

Nem kétséges: ti vagytok a RÉGI emberiség UTOLSÓ generációja és egyben az ÚJ emberiség ELSŐ generációja.

 

Mert nagyon sokan megtapasztaljátok az Új Kor kezdetét ebben a létezésben. Az emberiség legnagyobb csodája az, ha te formálod, és így fogod megtapasztalni! Így történik a változás a társadalom minden szintjén.

 

Mert még ha a fiatal generáció keveset is tud a háttérről, és nem is fejleszti tudatosságát a háttérerők gonoszságáról, ezek az emberek nem vihetik át a kollektívát a disztópikus idővonalra.

 

Ez egy olyan harc, amelyet most meg kell vívni, és ezt a csatát a felkészültek, a bölcsek, az őszinték és az igazak, az első óra bátor és magabiztos Fényharcosai fogják megvívni. Ezt a harcot te vezeted.

 

Repedések a mátrixban

 

Olyan események történnek, amelyek változásokat hoznak a fiatalokban, és új gondolatokra és viselkedésre ösztönzik őket. Az általuk ismert mátrix több szinten megreped és törékennyé válik, ami azt jelenti, hogy a korábban természetesnek tartott dolgok már nem működnek, és az élet, akármilyen jól is megtervezted, kiszámíthatatlanná válik. A rossz életet mutatják meg a fiataloknak.

 

Gyermekeid hozzád, szüleikhez és az idősebbekhez fognak fordulni. Örömmel fogják fogadni a tanácsokat és a segítséget. Megnyílnak a valóság felé, és megértik azt, ami ma még teljesen érthetetlen a számukra.

 

A fiatal generáció is felébred, hogy a globális változáshoz szükséges részt felvállalják. Ehhez szolgálnak a szükséges események. Minden a megfelelő időben, a megfelelő órában történik.

 

JJK:  Engem jelenleg ezeknek a fiataloknak a „technológiai hite” foglalkoztat a legjobban! Mindenki, akit ismerek, a mobiltelefonjával fizet, készpénzt már alig hordanak magukkal. Filmeket néznek az Amazonon, a Netflixen vagy a Disney-n, és semmilyen magasabb értéket sem tükröznek. Nyaralás, díszes ruhák, szórakozás és karrier – ez minden, ami sok fiatalnak a radarján van. Nem vetődnek fel spirituális kérdések – az élet értelme a fogyasztásban és a rövid távú örömökben rejlik?! A legtöbbnél nem látok többet. Még a koronakrízist sem kérdőjelezik meg utólag, csak ne kelljen elhagyni a látszólagos komfortzónát.

 

És ha kritikus, akkor hagyja, hogy a szülei terepjáróval vigyék el a klímabemutatókra, egy papírpohárból Starbucks kávét iszik, amit aztán egyszerűen ledob a fűre.

 

Nagyon sok fiatal hitvallása az, hogy élvezzük az életet, és ne tegyünk fel olyan kérdéseket, amelyek megzavarhatják az életet.

 

Néha, amikor ezt közelről észreveszem és megfigyelem, nagyon rosszul érzem magam. Nehéz elviselni, hogy a fiatalok többsége milyen kritikátlanul és reflektálatlanul fogadja a rendszer propagandáját!?

 

SAINT GERMAIN MESTER:   Valóban, ezeknek az embereknek a tudatát elhomályosították. Azok, akik lélekszinten a disztópikus idővonalat választották, továbbra is szívesen követik a rendszer utasításait. Ezek az emberek még az ébresztő események során sem térnek le a kényelmes útjukról, másokra hagyják a gondolkodást.

 

Teljesen mások azok a fiatalok, akik belegabalyodtak a mátrixba, akiket bekebelezett a negativitás, pedig egy kreatív lélekterv áll a középpontjukban.

 

Ezek a fiatalok felismerik ébresztőjüket a most zajló felfordulásokban, és ennek megfelelően fognak cselekedni. Sok ember 180 fokkal megfordítja az életét, és többé nem lesz ugyanolyan.

 

Bízz és higgy abban, hogy a gyermekeid is megszabadulnak ennek a mátrixnak a gyógyszereitől, és meggyógyulnak. Ez az idő eljön, és nagyon közel van, mert ti vagytok ennek az emberiségnek az UTOLSÓ GENERÁCIÓJA, és a most kialakuló ÚJ FÖLD ELSŐ GENERÁCIÓJA.

 

JJK:  Szóval tartsak ki és ne idegeskedjek? De hogyan?

 

SAINT GERMAIN MESTER:   A bizalmat kiterjeszteni és szilárdan megmaradni abban a bizonyosságban, hogy minden jól fog alakulni.

Horgonyozd le mélyen a bizalmat mindenbe, ami van, és úrrá leszel a felemelkedés ezen kritikus szakaszán.

 

Kritikus fázis?

 

JJK:  Mi a „kritikus” ebben a fázisban?

 

SAINT GERMAIN MESTER:   A sötét erők által felszabadított pusztító elem, amely az emberiség nagy részének kihalásának potenciális veszélye, amire ezek az erők minden bizonnyal gondolnak. És minél szorosabbra húzódik a hurok a nyakuk körül – a szó szoros értelmében – annál nagyobb a kétségbeesésük. Ma ebben a kritikus szakaszban vagyunk!

 

Ezért most az a fontos, hogy mozgósíts minden szeretetenergiát, amire képes vagy: a béke, a szeretet és az egység érdekében – most erről van szó. Most nagyon fontos ezt belsőleg megvalósítani, és elszakadni azoktól a drámáktól, amelyek nap mint nap képekben eléd tárulnak.

 

Maradj szeretetben, maradj békében!

 

Ne hagyd magad provokálni, ne akard megtorolni! Mindennek nincs helye az ÚJ FÖLDÖN vagy az ÚJ EMBERISÉG szívében.

 

Bánj megértéssel azokkal, akik nem értenek meg téged! Tanúsíts semleges hozzáállást azokkal az emberekkel szemben, akik elutasítanak vagy ellenségesek veled. Szeretettel válaszolj a gyűlöletre – ez a mester vizsgád próbája – és akkor leszel sikeres, ha a gyakorlatban is alkalmazod az energia természetéről megszerzett tudásodat.

 

Amit a szívedben felismertél az elmúlt néhány évben, most meg kell erősítened a külső világban. Viselkedj úgy, mint az istenek: légy szabad, szuverén – és szeretetteljes.

 

Mindig veled vagyok!

 

SAINT GERMAIN VAGYOK

 

 

Csatorna: Jahn J Kassl

Fordította: Aysha