Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BABAJI ÜZENETE

2024-03-16

A világ a szakadék szélén

BABAJI.jpg

Kép: pinterest 

 

BABAJI ÜZENETE

 

A világ a szakadék szélén, vagy a felemelkedés előtt áll?

 

Jussunk ennek a kérdésnek a végére.

BABAJI vagyok


A szakadék és a felemelkedés ugyanannak az éremnek a két oldala. Ami számodra a felemelkedés, az a másik ember számára a szakadék, amely zuhanással fenyeget. Az számít, hogy a lelked melyik kalandot választotta, mielőtt a Földre inkarnálódott. Ez megmagyarázza, hogy miért tart még mindig oly sok ember megállás nélkül a szakadék felé, és megmagyarázza a vakságot a nyilvánvalóval szemben.


Azok az emberek, akik elköteleződtek a fejlődés mellett, még mindig kisebbségben vannak, és ezeket az embereket még mindig figyelmen kívül hagyják, kigúnyolják vagy harcolnak ellenük. Az inga még nem lendült át teljesen a másik irányba. Azonban már elindult oda, és így közel van a nap, amikor a nagy ébredés láthatóvá válik - nagyon közel.


Ezért bátorítok minden embert, hogy a figyelmét a mélységről a felemelkedés felé fordítsa.


Minél tovább időztök a negativitáson és a kimondhatatlan gonoszságon, annál nagyobb a veszélye annak, hogy belegabalyodtok.
Sok embert, akik már a születésük előtt elhatározták a felemelkedésüket, az a veszély fenyeget, hogy elbuknak, mert már nem tudnak megszabadulni a negatív hatásoktól, és azzá válnak, amit titokban elutasítanak és ami ellen harcolnak.


Ne hagyd, hogy harcra kényszerítsenek!


Ezért nem kell többé a konfliktust a földi síkon keresni, hanem csak akkor kell elfogadni, ha az elkerülhetetlen.


Ne engedd, hogy harcot kényszerítsenek rád, hanem légy magabiztos ebben a tekintetben is. Minél tovább állsz a földi csatatéren, annál nehezebb lesz észhez térned, mert: Még ha csatát kell is vívnod, színt kell vallanod és színt kell mutatnod, akkor is arról van szó, hogy a játszmázás helyett az életedet éled.


A rendszert kétféleképpen szabadíthatod fel magadból:


1.) Tudatosítva magadban, hogy tudat alatt futó rendszerprogramok települtek beléd.


2.) Annak tudatosításával, hogy Isten fényével kikapcsolhatod és semlegesítheted ezeket a programokat.


Mély spirituális gyökereid, az ISTENNEL való valódi kapcsolatod ma minden dolog mércéje, és minden problémára megoldást hoz.


A kihívások egyre nőnek és egyre nagyobbá válnak. Gyakran szakadék nyílik meg előtted és keresed a kiutat. A felemelkedés messzinek tűnik, mivel a félelmek eluralkodnak rajtad, és már nem tudod orvosolni. A programozás ily módon befolyásolja a mentális és fizikai jólétet.


Pontosan ezekben a helyzetekben, az ilyen napokon fontos, hogy az ISTENT magad mellé és az életedbe hozd. Mert csak ISTENNEL együtt tudod tartósan elűzni a tudatlanság, a reménytelenség és a kétség sötét felhőit.


Az érzékelés csapdájának leküzdése.


Az érzékelés csapdája, amely minden nap megnyílik előtted, az érzések és érzelmek hullámvasútját hozza létre és ezt kell elsajátítanod, ha ISTEN az életedben és melletted van.


Aki a mélységet választotta, oda tart, aki a felemelkedést, azt éli. Mert sok embert, aki magasabb dolgokra hivatott, összezavarnak a sötét energiák ezekben a napokban, és a saját lélekterve elhomályosul. Ily módon az emberi életek és sorsok összezavarodnak, és egyes emberek élete azzal a fenyegetéssel néz szembe, hogy kisiklik ahelyett, hogy beteljesedne.


Igazodj ISTENhez, és tarts ki ISTEN mellett, amíg egyedül meg nem tudsz állni a saját lábadon, önállóan járni, és egyedül hozni bátor döntéseket.


ISTENNEK nincs alternatívája!


Őrizd meg a lelki otthonodhoz való közelségedet.

 

Őrizd az élet lángját!

 

Erősítsd lelkedet az ISTENNEL való állandó kapcsolat által!

 

A sötét napok elmúlnak, és a fény áttör.

 

Amikor szakadék tárul fel előtted, vedd észre, de ne rágódj rajta! Irányítsd osztatlan figyelmedet a fénylényedre, a felemelkedésre és ISTENRE!


A földi játszma végét csak ezzel a hozzáállással lehet elérni, és csakis az ISTEN iránti odaadásoddal.


Végtelenül szeretlek Benneteket


BABAJI

 

(Babaji - t, a halál nélküli avatarként ismerik, mivel sikerült túllépnie az emberi lény korlátait a fizikai sikon, élettartamának idejét illetően.  Azt mondják róla, hogy nem halt meg, hanem fizikai testében felemelkedett. Számos, fizikai alakban való megjelenését feljegyezték, egyes spirituális igazságot keresők. Mindenképp, rendszerint spirituális sikon megjelenik azok számára akik hivják, észlelik Babajit gondolatban, érzeteikben vagy vizióikban.

Babaji küldetése az, hogy közelebb vigye az emberiséget Istenhez, hogy kövessék Isten akararatát. Arra bátoritja az embereket, hogy saját spirituális útjukat kövessék és azt mondja, hogy minden vallás Istenhez vezet. ford. megj.)

 

 

Közvetítette: Jahn J Kassl

Fordította: Aysha

Forrás