Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BELÉPÉS A BŐSÉG ÁRAMLATÁBA

2023-09-08

A kollektív hiányfátyol áttörése

bőség csatorna másolata.jpg

 

BELÉPÉS A BŐSÉG ÁRAMLATÁBA

 

A kollektív hiányfátyol áttörése

 

Lépj be a Bőség Tudatosságba

 

Egyértelmű, hogy mélyreható globális változások idejét éljük. Gazdasági instabilitás, kulturális ellentétek, politikai felfordulás, háborúk és a járványok hatásai alatt állunk. Bár ezen események néhány ember életét látszólag nem zavarják meg, sokakat közvetlenül és fájdalmasan érintenek. A legtöbb embert mélyen aggaszt ez a sok probléma, és mély ősi túlélési félelmet vált ki.

 

Sok embernek nincs kellő tudatossága és eszköze ahhoz, hogy eligazodjon ezekben az időkben, és öntudatlanul mindenféle viszályban, sőt borzalomban játszanak szerepet. Azok, akik tisztában vannak azzal, hogy milyen spirituális időket élünk most, a kollektív túlélési félelmet a spirituális felemelkedést felvezető nagy szétválasztás hatásának tekinti. Ennek ellenére nyugtalannak érezhetjük magunkat, és érintve a kollektív tudatállapot miatt.

 

A túlélési félelem energetikai összehúzódás állapotát hozza létre –ez blokkolja a lelki fény áramlását bennünk és körülöttünk, ami megszakítja jólétünket minden szinten. 

 

Ezért fontos megérteni, hogy az érzékeny lelkek kettős kötelessége az, hogy ne csak megosszák belső fényüket ezekben az időkben, hanem paradox módon meg is védjék azt, nehogy elárassza őket az egyre terjedő túlélési félelem.

 

Hogyan védekezhetünk tehát aktívan a túlélési félelem ellen? 

 

Lépj be a Bőség Tudatosságba. Ez a végtelen kreatív fény tere, amely természetes energiaforrásunk és jólétünk energiája. Mágnesesen hozzá igazít bennünket lelkünk sorstervéhez – mindahhoz, ami rezonanciában van ösvényünkkel. Hozzásegít bevonzani a megfelelő munkát, a megfelelő kapcsolatokat, a megfelelő gyógymódokat, a megfelelő lehetőségeket, amelyek segítségével boldogulni fogunk az átmenetek alatt.

 

A bőségtudat megtestesülése azzal kezdődik, hogy először is felismerjük és leállítjuk a negatív gondolatainkat és félelemérzetünket, majd tudatosítjuk, mikor, hol és mivel kapcsolatban jelennek meg bennünk. Amint figyelmünket és érzéseinket eltereljük a közös félelem alapú energia mezőről, újra kapcsolatba kerülünk spirituális központunkkal, szívünkkel, ahol gazdagságunk és bölcsességünk rejlik. 

 

Ha megtanuljuk tudatosan irányítani mentális és érzelmi figyelmünket, akkor visszaszerezhetjük az életünk feletti uralmat!

 

Amikor kiegyensúlyozzuk gondolatainkat és érzéseinket, akkor ránk találhat az ihlet. Az inspiráció az a mentőcsónak, amely biztonságban átvezethet bennünket az idők viharos tengerein. Ha azon kapod magad, hogy most nehezen találod meg a bőségedet, akkor engedd meg magadnak, hogy amennyire csak tudsz távolodj el a világtól, és kezdj el jobban figyelni a benned lévő csendre. Mit mond neked? Milyen érzést közvetít? Mit akar tudatni veled?

 

Ha ráhangolódsz, érezni fogod a fény vonzását, az ihlet vonzását a szívedben, amely a jólléted frekvenciáját jelképezi és visszavezethet az egyedi ösvényedre. 

 

Ha egyszer megérzed ezt az energiát védd meg azzal, hogy folyamatosan táplálod szerető jelenléteddel. Még az olyan egyszerű tevékenységekben is, mint a gyomok békés kihúzása a kertben vagy az örömteli kávéfőzés, visszaállíthatják a szíved teret, helyreigazíthat, és megnyithatja a bőségmezőt, hogy váratlan áldásokban és kegyelemben részesülhess. Ez az élet energiája a munkában.

 

Ne zavarjanak a hírek. 

Ne zavarjon, amit a kormányok csinálnak. 

Ne figyelj arra, amit a kollektív hiány tudat táplál.

Ne tápláld az erőszak megnyilvánulásait, vagy az ítélkezés fertőjét, a belharcokat, a háborúkat, amit „odakint” terjesztenek. 

 

Az új világ a régi világ mesterkedéseinek kizárásával jön létre. 

 

Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy tagadjuk, inkább azt hogy feloldjuk a ránk ható sötét hatását, hogy felfedezhessük a saját jólétünk kiaknázatlan világát ezekben az időkben.

 

Amikor megkerüljük a minket körülvevő mainstream világ hipno vonzását, nemet mondunk a kollektív túlélési félelem végtelen csapdájára. És megnyílunk a szerető összekötő tudatosság új világára, ahol megoszthatjuk inspirációinkat másokkal, akik készek a fényben élni. 

 

Így emelkedünk a bőségbe ezekben az időkben. 

 

Így győz a fény.

 

 

Whitney

Fordítás: Aysha