Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BELÉPNI AZ 5. DIMENZIÓBA

2024-04-02

5 d arany kapu.jpg
 
Tudatos Teremtőként belépni az 5. Dimenzióba
 
Üdvözlet Nektek! Szívről szívre ebben a pillanatban, amikor beszélünk, Kejraj vagyok.
 
Ti vagytok a fény. Ti vagytok az álmodó és az álom kivetítője. Minél inkább megvalósítjátok ezt a fényt, ezt az igazságot a szívetekben, annál nagyobb lesz a terjeszkedésetek. Igazi ébredésetek felgyorsul, ami az Ötödik Dimenziós Kristályos Mátrixhoz való igazodásotokhoz vezet. Egy teljesen új valóság manifesztálása a szívetek fényével.
Hangsúlyozzuk, hogy fókuszotok a Szívközpontra kell, hogy irányuljon, ez a legfontosabb. Ez az Isteni Szikrátok helye. A lélek isteni mátrixa. Ez a mesterré válás pontja. A szíveteken keresztül tudatos Teremtővé kell válnotok.
 
Tudatos teremtőként kell belépnetek az Ötödik Dimenzióba. Mindig teljes tudatában a gondolataitoknak és energiáitoknak. Koncentráljátok energiátokat és igazodjatok vágyaitok frekvenciájához. A manifesztációt könnyeddé téve.
 
A világok szétválása 2012-ben kezdődött. Ez sokak számára kezd egyre nyilvánvalóbbá válni. Ez egy frekvencia alapú megosztottság. Az a kollektíva, amely ragaszkodni kíván a régi mátrixhoz, a harmadik dimenziós élet régi módjához, abban a régi világban marad, egészen annak végső és teljes felbomlásáig.
 
Míg a másik kollektíva, amely egy magasabb életmódot keres, az ötödik dimenziós valóságban találja magát. A 3/4D és az 5D valóságok egyszerre léteznek ebben a mostban. Néhányan azonban lehorgonyoznak majd az Ötödik Dimenziós Isteni Mátrixban. Míg mások a 3/4D-s mesterséges mátrixban fognak lehorgonyozni.
Sokan, akik készen állnak és elfogadják a változást, és tudatában vannak a felemelkedésnek, már elkezdtek egyre több időt tölteni az Ötödik Dimenziós Énjükként, és egyre kevesebbet a 3/4D-s énjükként. Inkább előbb, mint utóbb "láthatatlanná" válnak azok számára, akik a 3/4D-s síkokon maradnak.
 
Az Ötödik Dimenzióban lévőket nem fogja érinteni, vagy érdekelni az, ami a régi világban kibontakozik, még ha képesek is érzékelni azt. Ők az új közösségeik megteremtésével és építésével lesznek elfoglalva és összpontosítva.
 
Az emberiség és a Föld eltolódása az Ötödik Dimenzióba már megtörtént. Egy magasabb perspektívából nézve, ez már befejeződött. Mindössze annyit kell tennetek, hogy összehangolódjatok belső esszenciátokkal, és szeretetet sugározzatok. Ez viszont fénynyomot hagy azok számára, akik továbbra is magasabb utakat keresik.
 
 
Keraj