Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BEPILLANTÁS A JÖVŐBE

2022-09-04

A taláros szerzetesek jóslatai

 

új föld 3 másolata.jpg

 

BEPILLANTÁS A JÖVŐBE

 

A taláros szerzetesek jóslatai

 

Nemrég újraolvastam Penny Kelly „Robes” című könyvét, amely szellemszerzetesek egy csoportja által, az 1980-as évek elején adott információkról szól. Jóslatokat adtak neki a következő évtizedekben várható globális változásokról. Úgy tűnik, hogy minden évben beteljesülnek a taláros szerzetesek jóslatai és elgondolkodtam azon, hogy: „Hé, ez egy újabb dolog, ami most kezd megtörténni!”

 

Például 1981-ben leírták azt a jövőt, amikor az emberek egy globális kommunikációs hálózaton keresztül áruk és szolgáltatások eladásával keresik meg a kenyerüket. Semmi ilyesmi nem létezett, amikor ezt a jóslatot átadták. Voltak faxkészülékek, amelyek a telefonhálózatot használták és voltak nagy, nehéz telefonos adatmodemek, amelyek úgy feküdtek az iroda padlóján, mint ha drága beszélgetési eszközök lettek volna a technikusok számára.

 

Az internet előfutára létezett, de csak katonai kommunikációs hálózatként atomháború esetén. Hamarosan azonban az egyetemek kísérletezni kezdtek ennek a katonai hálózatnak a használatával. Jóval több mint egy évtizedbe telt, mire létrejött a világháló, és a hétköznapi emberek is elkezdhették használni a modemeket, abban a reményben, hogy egy napon majd e-maileket küldhetnek más, műszakilag úttörő barátoknak. És mégis, a szerzetesek egyértelműen leírtak egy olyan társadalmat, amely az Internet egy olyan változatát fogja használni, amely fejlettebb mint az akkor ismert lehetőségek.

 

Szóval, mit láttak még a jövőnkben?

 

Látták, hogy az emberek a nemzeti kormányokba – és általában a hatóságokba – vetett hite visszavonhatatlanul lehanyatlik. Ezt nem nehéz elképzelni az elmúlt két év után. Adjuk hozzá a jelenlegi rohamos inflációt, amely megnöveli a kormányok számára a kihívásokat, hogy túléljék a financiális követelések lavináját. A gazdaság és a valuták is egy szikla peremén táncolnak. Ó, és az általuk előre jelzett élelmiszer-ellátási válság, ami épp most van kialakulóban.

 

A szerzetesek leírták, hogy a nagyvállalatok ezután lépnek be a bukott nemzeti kormányok által biztosított hatalmi vákuumba és néhány éven belül megpróbálnak teljes hatalmat szerezni, mint a társadalom irányítói. Ekkor egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá az igazi megoldás.

 

Ami történik az a magasabb tudatosság felé való Elmozdulás - Változás – Átalakulás globális folyamata, és mint az összes ilyen jellegű modernkori kihívás mögött meghúzódó probléma oka a következő:

 

Az emberek túlnőttek a régi rendszereken– a kormányzaton, az egészségügyön, a pénzrendszeren, a kereskedelmen, a vallásokon és mindenen, ami a régi korszak mentalitásához tartozik. Az embereknek szabaddá kell válniuk, a kreatív megoldások és az új rendszerek létrehozására, amelyek működő képessé válnak most és a jövőben.

 

A tudat evolúciója kopogtat az ajtón!

 

Ami a kormányzati és vállalati fázis után történik, az a hosszú távú megoldás, amelyet a taláros szerzetesek felfedtek. A demokrácia új, alulról építkező stílusa fog megjelenni a régi felülről lefelé irányuló irányítási rendszer helyett. A terepet egy helyi kommunikáción és globális megállapodásokon alapuló rendszer alapozza meg, majd egy világtanács fog létrejönni – a népakarat szándéka szerint, nem pedig egy diktatúra által, ahol a kevesek döntik el, milyen változtatásokat kényszerítsenek ki a sokaságra.

 

A szerzetesek még tovább mentek, mert leírták azt a világot, amely tele van az általuk "családi vállalkozásoknak" nevezett nagyobb közösségekkel – amelyek a hasonló gondolkodású emberek összefogásán fog alapulni. Kb . 200 fő, család központú közösségeket fognak alkotni, összegyűlnek, hogy együtt éljenek, olyan föld területen, amit maguk művelnek meg. Az önfenntartás által saját élelmiszer termesztéssel fognak foglalkozni. Az saját munkájuk által, árut- vagy személyes szolgáltatást fognak biztosítani egymásnak és a tágabb közösségek számára. Ezeket a közösségeket élvonalbeli, csúcstechnológiás közösségekként írják le, ahol az embereknek van idejük és lehetőségük arra, hogy élvezzék az életet, azt a munkát végezzék, amit igazán szeretnek, tanuljanak és fejlődjenek, és hogy az akaratuk visszatükröződjön a globális megállapodásokban is. Tehát lesz beleszólásuk a globális fejlődésbe is a felvilágosult civilizációval együtt. Így létrehozzák az új demokráciát

 

 

Ez minden bizonnyal más világ lesz, mint a mai. 

 

Alig várom!

 

( Jelenleg nagyon nehéz ezt elképzelni, pedig ez lesz a jövő. Addigra a Föld népessége nagyon le fog csökkenni, olyan folyamatokon fogunk átmenni, ami megváltoztatja az emberiséget. Az igazi szívalapú összefogás által fog létrejönni az új modell, mégpedig innen Magyarországról! Én ezt tisztán látom, és azt hiszem közületek sokan ugyanígy. Ez egy közös látomás, amiben hinnünk kell, még ha most lehetetlennek tűnik is. Álmodjunk egy szebb világot, ahol az igaz értékek adják a lét alapját, a szívünk pedig a teremtő erőt, Isten Áldásával aki közöttünk és Bennünk van :) Aysha)

 

Owen Waters írását fordította Aysha

 új föld 3.jpg