Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Bolygónk átalakulása

2018-11-13

Az eljövendő Új Föld
"Ezután láték új eget és új földet; mert az első ég és az első föld elmúlt vala..." - Jelenések 21:1

 Bolygónk átalakulása.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Dolores Cannon (♰ 2014) ezen átalakulás vizsgálatának élvonalában állt, azt kutatta, amit ma "elveszett tudásnak" nevezünk - az élet eredetét a Földön és az egész világegyetemben. Ebben a cikkben megosztotta mindezen információkat, melyek ellentmondásosságát maga is elismerte. Bolygónk átalakulásáról beszélt, amely észbontó és egyben félelmetes.

"Ezután láték új eget és új földet; mert az első ég és az első föld elmúlt vala..." - Jelenések 21:1

A hipnózis területén végzett kutatásaim elképzelhetetlen utazásokon vezettek át időn és téren, hogy feltárjam a múlt történelmét és a jövő lehetőségeit. Amikor először elkezdtem a vizsgálatokat az elmúlt élet terápia során, azt hittem, hogy csak olyan embereket találok, akik a Földön töltött életeikre emlékeznek, mert természetesen ez volt minden, amiről tudtunk. A hitrendszerem valóban kinyílt és kiterjedt az elmúlt harminc évben.

Ahogy haladt a munkám, sok információt kaptam a Föld életének kezdetéről. Azt mondták nekem, hogy itt van az ideje, hogy ez a tudás felszínre kerüljön. Egy új világba, egy új dimenzióba költözünk, ahol ezt az információt értékelni és alkalmazni fogják.

Munkám során sokat hallottam arról, hogy minden energiából áll; az alakot és a formát a frekvencia és a rezgés határozza meg. Az energia soha nem hal meg; csupán változik. Azt mondták, hogy a Föld megváltoztatja a rezgését és frekvenciáját, és felkészül arra, hogy új dimenzióba emelkedjen. Számtalan dimenzió van körülöttünk. Nem látjuk őket, mert ahogy a rezgések felgyorsulnak, láthatatlanok a szemünknek. Fontos számunkra, hogy többet tudjunk erről az eltolódásról ebbe az új dimenzióba, mert hamarosan elérkezik.

A Föld egy olyan iskola, ahová elmegyünk és leckéket tanulunk, de ez nem az egyetlen iskola. Éltél már más bolygókon és más dimenziókban. Sok olyan dolgot csináltál, amit még el sem tudsz képzelni. Sok ember, akikkel dolgoztam az elmúlt években olyan életeikre emlékeztek vissza, amikor fénylények voltak a boldogság állapotában. Nem volt okuk arra, hogy a Föld sűrűségébe és negativitásába szülessenek. Ők önként jelentkeztek, hogy segítsék az emberiséget és a Földet ebben az időben.

Olyasmivel találkoztam, amit én a Földön élő új lelkek három hullámának tartok. Ők azért jöttek ide ebben az időben, mert a legtöbb ember, akik életeken keresztül itt vannak, belesüllyedtek a karmába, és nem haladnak előre. Elveszítették szem elől a célt, amiért itt vannak. Ezen lelkek első hullámának, a 40-es éveik végétől a 60-as éveik elejéig voltak a legnehezebb időszakaik, miközben alkalmazkodtak. Nem szerették az erőszakot és a csúnyaságot, amit ezen a világon találtak, és "haza" akartak térni - még ha fogalmuk sem volt tudatosan, hogy az hol lehet.

A második hullám most a 20-as éveik végén és a 30-as éveikben járnak. Ők már sokkal könnyebben mozognak az életben. Általában arra összpontosítanak, hogy másoknak segítsenek karma nélkül, és általában észrevétlenek maradnak.

A harmadik hullámot az új gyerekek jelentik, akik közül sokan már tizenévesek. Minden szükséges tudással érkeznek ide, egy tudattalan szinten. DNS-ük már megváltozott, és készen állnak arra, hogy kevés problémával vagy azok nélkül haladjanak előre. Ezen gyermekek közül néhányan csak kilenc vagy tíz évesek, és már elvégezték a főiskolát. Szervezeteket alkotnak, és csodálatos módon ezek a szervezetek segítik a világ gyermekeit!


Bolygónk átalakulása1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 


Felkészülés az Új Földre

Ahogy az Új Föld kialakul, amikor először átkelsz, a fizikai testedben leszel. Végül idővel egy fénytestté válik, ahogyan ez más lények esetében történik.


Az alanyaim azt mondták, hogy változtatniuk kell az étrendjükön, hogy az új világhoz igazítsák. Könnyebnek kell lenned. A nehéz élelmiszerek a régi Földön tartanak. Sokszor azt mondták, hogy az ideális ételek az élő élelmiszerek: friss gyümölcsök és zöldségek. A könnyebb ételek lehetővé teszik a vibráció és a frekvencia könnyebb módosítását.

Azt mondták, hogy tartózkodnak a cukortól és sok vizet isznak; a víz igazi értéke kifürkészhetetlen. Sokan megkérdezték: "Mit kellene tennem?" Mi azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást, és hogy itt legyünk egymásnak.


Két dolog van, amitől meg kell szabadulnunk ahhoz, hogy átkeljünk az Új Földre: a negatív karma és a félelem.


Van jó karma és negatív karma. Mindaddig, amíg belesüppedsz a negatív karmába, a régi Földön maradsz, mert a karma törvénye szerint vissza kell fizetned.

Túl sok ember van beleragadva a negatív karmába, és nem tudja, hogyan kell elengedni. Ez az oka annak, hogy új lelkeknek kellett jönniük, mert nincs karmájuk, és segíthetnek másoknak abban, hogy a sajátjukat elengedjék. Nagyon sok életet éltél ugyanazokkal az emberekkel, ugyanazon körülmények között, és nem oldottad meg. Amíg meg nem állítod ezt a ciklust, és nem szállsz le a karma kerekéről, addig nem leszel képes felfelé fejlődni.

A negatív karma megszüntetésének módja a megbocsátás és az elengedés. Néhány ügyfelem azt mondta: "Nem tudok megbocsátani nekik, nem tudja, mit tettek velem." Ez az, ami az embereket beteggé teszi: ezt a poggyászt és szemetet cipelik, és nem engedik el. El kell engedned, mert nem a másik személynek ártasz vele, hanem magadnak.

Az első dolog, amit meg kell tenni, az a megbocsátás. Ezt néha nehéz megtenni szemtől szembe az illetővel.


És néha az a személy, akivel kapcsolatban létrejött a negatív karma, már meghalt. Nem kell szembenézned az illetővel, hogy bocsánatot kérj és megbocsáss neki; megteheted ezt mentálisan. Képzeld el az embert az elmédben, és csak mentálisan beszélj vele! Fókuszálj a személyre, és küldd el a megbocsátásodat és a szeretetedet. Minden a szeretethez tér vissza. Minden visszatér ahhoz, hogy úgy bánj másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy veled bánjanak. Ezzel a szeretet rezgése felé fordulsz, és ez a legerősebb dolog.

Nos, a második dolog, amit meg kell tenned, hogy megbocsátasz magadnak, ami szintén nagyon nehéz. Az emberek mindig jók abban, hogy másokat hibáztassanak anélkül, hogy magukba néznének. Kettőn áll a vásár, amikor létrehoznak egy helyzetet. Annak ellenére, hogy magadat áldozatnak tartod, még mindig része vagy az egésznek, talán egy korábbi életedből. Nézz mélyen magadba, hogy meglásd és elfogadd a részedet az adott körülmények között, majd bocsáss meg magadnak. Engedd el, és hagy menni! Nincs több helye az életedben.

A második legfontosabb dolog, amit elmondtak, és amit meg kell tenned, ha át akarsz kelni az Új Földre, a félelem elengedése. A félelem bénító érzelem.


Ez a legerősebb emberi érzelem. Ha nem értesz valamit, akkor félsz tőle. A félelem visszahúz és visszatart. Ha szeretsz, nincs félelem, de sok ember félelemben éli le az egész életét. Annyi dolog van a TV-ben, a filmekben és másutt, ami félelmet kelt. Gondolkodnod kell és kérdéseket kell feltenned. Neked kell döntened.

Amire ezután jutsz, az lesz az igazságod. A legtöbbször, amitől félünk, sohasem történik meg. A félelem annyira erős, hogy amikor folyton félelemmel gondolsz valamire, a vonzás törvényén keresztül ezt a dolgot maga felé húzod. Meg kell szabadulni a félelemtől, mert elgyengít és gúzsba köt; a régi Földön fog tartani.


A meditáció nagyon hasznos. Azt mondják, hogy a legjobb idő a meditációra az, mielőtt a nap felkel, amikor az egész Föld csendes és nyugodt. Bármennyi idő, amit magadra szánsz csendben, egyedül és csak pihensz, az hasznos lesz. Ezután tedd fel a kérdéseidet, és figyelj a válaszokra!

Bolygónk átalakulása2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Dolores Cannon
http://ujvilagtudat.blogspot.hu